جزئیات دیدارهای رئیس‌جمهوری در نیویورک اعلام شد نماینده مجلس: وزارت ارتباطات مشکلات آنتن‌دهی تلفن همراه را رفع کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانش‌آموزان کلید رشد و تحول جامعه هستند | دنیای کفر و استکبار از دین‌داری ما می‌ترسد اطلاعیه سپاه امام‌رضا(ع) درباره احتمال شنیده‌شدن صدا‌های ناهنجار طی شب‌های آینده در مشهد انتصاب معاون وزیر دفاع | مظفری‌نیا معاون آموزشی وداجا قالیباف در مدرسه فاطمیون تهران حاضر شد (اول مهر ۱۴۰۴) توضیحات کرملین درباره تاریخ دقیق تماس بعدی ترامپ و پوتین ماجرای خرید میگ-۲۹ ایران از روسیه چیست؟ | ظهره‌وند، نماینده مجلس، توضیح می‌دهد مهمان نوازی به سبک آمریکایی | عبور کاروان ترامپ خودروی ماکرون در نیویورک را متوقف کرد + فیلم وزرای خارجه ارمنستان و جمهوری آذربایجان در نیویورک دستور کار صلح را بررسی کردند پیام فرمانده نیروی دریایی ارتش: دفاع همه جانبه از منافع ایران وظیفه ماست آملی لاریجانی: اتحاد، بزرگ‌ترین سلاح ملت برای دفاع از کشور است ناگفته‌های جنگ تحمیلی ۱۲روزه در گفت‌وگوی تفصیلی محمدباقر قالیباف + تیزر و زمان پخش رهبر انقلاب اسلامی امشب (اول مهر ۱۴۰۴) با مردم سخن خواهند گفت + جزئیات تاریخ و ساعت سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل مشخص شد مهاجرانی: رئیس جمهور در نیویورک از فرصت‌های گفت‌و‌گو برای منافع ملی استفاده خواهد کرد آمریکا تردد هیئت ایرانی در نشست سازمان ملل را محدود کرد رافائل گروسی: روابط ایران و آژانس نباید مشروط به فعال‌سازی اسنپ‌بک باشد وزارت دفاع عراق: سامانه پدافند هوایی کره‌ای را اوایل سال آینده دریافت می‌کنیم رئیس‌جمهور: یک‌جانبه‌گرایی، تمامیت‌خواهی گفتمان مسلط جهانی امروز است اردوغان در گفت‌وگو با فاکس نیوز: پایان جنگ اوکراین نزدیک نیست | حماس یک گروه مقاومت است نه تروریستی پزشکیان تهران را به مقصد نیویورک ترک کرد (یکم مهر ۱۴۰۴) محسن رضایی: ایران سرزمین گنج و شمشیر و در چهارراه ژئوپلیتیک جهان واقع شده است رهبر کره‌شمالی: به سلاح جدید مخفی دست یافته‌ایم کاخ سفید به رسمیت شناختن کشور فلسطین را «پاداشی برای حماس» دانست وزیر خارجه: باید تمامی اموال فرهنگی غارت‌شده کشورها به صاحبان حقیقی خود بازگردانده شوند رئیس جمهور خطاب به دانش‌آموزان: شما طلا هستید + فیلم
سرخط خبرها

خشم ترامپ از افشاشدن شکست حملات متجاوزانه به تأسیسات هسته‌ای ایران

  • کد خبر: ۳۴۲۲۶۷
  • ۰۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
خشم ترامپ از افشاشدن شکست حملات متجاوزانه به تأسیسات هسته‌ای ایران
خشم رئیس جمهور ایالات متحده از افشاگری رسانه‌های این کشور درخصوص شکست حملات متجاوزانه به تاسیسات هسته‌ای ایران همچنان ادامه دارد و او حالا قصد دارد خبرنگاران این رسانه‌ها را مجبور کند هویت منابعشان که محتوای یک گزارش اطلاعاتی درباره حملات به تاسیسات هسته‌ای را درز دادند، فاش سازند.

به گزارش شهرآرانیوز، «دونالد ترامپ» همچنان ارزیابی یک گزارش اطلاعاتی افشا شده مبنی بر اینکه حملات تجاوزکارانه این کشور در یکم تیر ۱۴۰۴ به سه تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان صرفا به طور موقت توسعه هسته‌ای ایران را مختل کرده‌اند، قبول ندارد.

ترامپ در مصاحبه‌ای با «ماریا بارتیرومو»، مجری شبکه «فاکس نیوز» اظهار کرد می‌خواهد خبرنگارانی که اطلاعات درز داده شده مربوط به یک گزارش مقامات اطلاعاتی آمریکا با محتوای ارزیابی تاثیرات حملات نظامی اخیر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران را منتشر کردند مجبور کند منابع خبری خود که این اطلاعات را درز دادند، افشا کنند.

ترامپ همچنین تهدید کرده که دولتش احتمالا این خبرنگاران و منابع آنها را در صورتی که از خواسته‌هایش اطاعت نکنند تحت پیگرد قانونی قرار می‌دهد.

رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با مجری فاکس نیوز بار دیگر ادعایش مبنی بر اینکه حملات اول تیر به تاسیسات ایران «با موفقیت برنامه هسته‌ای ایران را فلج کرده» تکرار کرد.

به نوشته روزنامه «گاردین»، همچنین اصرار دارد که در حملات آمریکا ذخایر اورانیوم غنی شده مهم ایران از بین رفته‌اند.

رئیس جمهور آمریکا مدعی شد ارزیابی اطلاعاتی درز داده شده که توسط رسانه‌های سی‌ان‌ان و نیویورک تایمز بازتاب پیدا کرده و تنها صحبت از مختل شدن موقت توسعه هسته‌ای ایران در نتیجه حملات آمریکا می‌کند، «ناقص و مغرضانه» است.

این گزارش که ظاهرا در بین قانونگذاران آمریکایی و مقام‌های اطلاعاتی این کشور توزیع شده با اذعان به شکست حملات آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران نتیجه می‌گیرد که آسیبی که به برنامه هسته‌ای ایران وارد شده به میزان چشمگیری کمتر از آن چیزی است که دولت ترامپ به صورت علنی ادعا کرده است.

رئیس جمهور ایالات متحده هم به قانونگذاران دموکرات و هم اعضای رسانه‌ها از بابت منتشر کردن بخش‌هایی از این تحلیل اطلاعاتی محرمانه درباره تجاوز به ایران حمله و آنها را تهدید به شکایات و تبعات حقوقی کرده است.

به نوشته گاردین، بارتیرومو در این مصاحبه به یک پستی که ترامپ در رسانه اجتماعی چند روز پیش انتشار داد اشاره کرد؛ پستی که در آن ترامپ نوشته بود: «دموکرات‌ها همان کسانی هستند که اطلاعات درباره پرواز عالی به سمت سایت‌های هسته‌ای در ایران را درز دادند. آنها باید تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند!»

پس از این سوال ترامپ در پاسخ به مجری برنامه تکرار کرد: «آن‌ها باید تحت پیگرد قرار بگیرند‍! ‍»

وقتی بارتیرومو از ترامپ پرسید که دقیقا چه کسانی باید تحت پیگرد قرار بگیرند، ترامپ پاسخ داد: «می‌توانید خودتان بفهمید. اگر کسی بخواهد می‌تواند به آسانی به آن پی ببرد.»

ترامپ در روز‌های اخیر رسانه‌های سی‌ان‌ان و نیویورک تایمز را به سبب گزارش‌های افشاگرانه درباره شکست حملات به تاسیسات هسته‌ای ایران هدف حمله و انتقاد قرار داده است. او گزارش‌های این رسانه‌ها را «غیر وطن‌پرستانه» خوانده و حتی صحبت از امکان شکایت قانونی علیه آنها کرده است.

این ۲ رسانه آمریکایی اخیرا گزارش دادند یافته‌های مقدماتی یک گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا نشان داده که حملات به این تاسیسات تنها به یک «موفقیت محدود» رسیدند. در این ارزیابی تصریح شده که بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران تنها باعث «چند ماه به تاخیر افتادن» توسعه هسته‌ای ایران شده، اما نتوانسته‌اند برنامه هسته‌ای ایران را از بین ببرند.

ترامپ، اما بر خلاف این افشاگری‌ها همچنان ادعا دارد که در حملات تجاوزگرانه آمریکا سه تاسیسات هسته‌ای ایران «نابود شدند.»

او درباره این احتمال که دولتش به سراغ پیگرد قانونی منابع این افشاگری‌ها خواهد رفت، گفت: «باید به سراغ این خبرنگاران رفت و به آنها گفت مساله مربوط به امنیت ملی است- بگویید چه کسی این اطلاعات را به شما داد؟ باید چنین کاری انجام شود و ما احتمالا دست به چنین کاری خواهیم زد.»

به نوشته گاردین اخیرا یک وکیل ترامپ در نامه‌ای به نیویورک تایمز اعلام کرده مقاله افشاگرانه این نشریه «باعث آسیب دیدن به شهرت رئیس جمهور آمریکا شد» و از این رسانه خواست مقاله خود را که این وکیل آن را «غلط»، «افترا آمیز» و «غیروطن‌پرستانه» خوانده، «پس بگیرد و به خاطر آن عذرخواهی کند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->