۸۵ درصد خانواده‌هایی که اهدای عضو را رد می‌کنند، بعداً پشیمان می‌شوند رونمایی از ۳ بسته تربیتی درمورد جنگ ۱۲ روزه با حضور قالیباف (۱۳ آبان ۱۴۰۴) ابتلا به کرونا حین بارداری می‌تواند ریسک اوتیسم را در فرزند افزایش دهد زندگی بی‌تحرک چه بلایی سر بدن شما می‌آورد؟ کمبود شدید تخت‌های روانپزشکی کودک و نوجوان در کشور | تخت خالی نداریم جان‌باختن بیش از ۱۰ هزار نفر در تصادفات رانندگی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ | خراسان رضوی، در صدر آمار تلفات فعالیت ۷ هزار و ۸۰۰ شرکت صوری به حالت تعلیق درآمد واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی و مستمری بگیران به پایان رسید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) آموزش بچه‌ها تنها راه پیشگیری از انتقال بیماری‌های واگیردار در مدرسه | خودمراقبتی دانش‌آموزی ثبت‌نام بیش از ۱۱۸ هزار داوطلب در آزمون دکتری نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ | مهلت ثبت‌نام تا ۱۶ آبان ادامه دارد بهترین ورزش‌ها برای کاهش درد آرتروز زانو کدامند؟ آخرین اخبار از واریز وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی (۱۳ آبان‌ماه ۱۴۰۴) خطر جدی برای دریای خزر | بیش از صد لاشه فک خزری در قزاقستان کشف شد کارت ورود به جلسه آزمون وکالت کانون وکلا منتشر شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴) + شرکت بیش از ۹۸ هزار داوطلب در آزمون مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: دانش‌آموزان ما در میدان شهادت حاضرند تسویه مطالبات بیمه تکمیلی بازنشستگان طی چند روز آینده | تأمین اجتماعی: بابت برخی تأخیر‌ها در پرداخت معوقات حقوق عذرخواهیم ضرورت تبدیل مدارس به فضای فرهنگی عاطفی و تربیتی هشدار سازمان غذا و دارو درباره بازسازی غیرمجاز ظروف نچسب ۳۴ تصادف در جاده‌های خراسان رضوی، طی شبانه‌روز گذشته (۱۳ آبان ۱۴۰۴) افزایش هشدار‌ها درباره روش‌های غیراصولی کاهش وزن اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد، به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۳ آبان ۱۴۰۴) دستگیری ۱۶۹ متهم در ۵ روز طرح مبارزه با احتکار کالا‌های اساسی | نزدیک به ۸۵ هزار تن کالای احتکاری کشف شد روایتی از مراسم روز دانش‌آموز در یکی از مدارس مشهد | مشق استکبارستیزی در حیاط مدرسه پلیس فتا متهمانی را که برای کلاهبرداری به مشهد آمده بودند، دستگیر کرد | شناسایی قاتلی که  کلاهبردار شد! چرا تأمین اجتماعی از اجرای مصوبه «اصلاح عناوین شغلی» استنکاف می‌کند؟ استوار مقابل استکبار با مشت‌های گره‌کرده دانش‌آموزان مشهدی در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان + فیلم کیست هیداتیک؛ بیماری خاموش که با شست‌وشوی صحیح سبزیجات قابل پیشگیری است آیا مراقبت‌های خانگی واقعاً برای درمان سرماخوردگی کافی است؟ | تنها این افراد باید به پزشک مراجعه کنند زنگ استکبارستیزی در روز دانش‌آموز در مدارس سراسر کشور نواخته شد (۱۳ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام

  • کد خبر: ۳۴۲۴۶۰
  • ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۲
تمدید مهلت پیش ثبت‌نام مدارس شاهد تا ۲۰ تیر ۱۴۰۴ + شرایط ثبت‌نام
پیش ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد تا روز جمعه ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۴ تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد آغاز شده است و ۱۵ تیر ۱۴۰۴ آخرین فرصت متقاضیان برای پیش ثبت‌نام بود.

هم‌اکنون اداره کل شاهد و ایثارگران وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه‌ای اعلام کرده است که با توجه به شرایط ویژه اخیر از جمله حمله رژیم صهیونیستی و به‌دنبال آن اختلال گسترده در دسترسی به اینترنت و به منظور فراهم‌سازی فرصت برابر برای تمام متقاضیان، مهلت پیش‌ثبت‌نام پایه هفتم مدارس شاهد که پیش‌تر تا تاریخ ۱۵ تیرماه ۱۴۰۴ تعیین شده بود تا پایان روز جمعه ۲۰ تیرماه ۱۴۰۴ تمدید می‌شود.

از تمامی اولیا و متقاضیان درخواست می‌شود در زمان باقی‌مانده نسبت به تکمیل مراحل پیش‌ثبت‌نام از طریق سامانه my.medu.ir اقدام کنند.

پیش ثبت‌نام میان پایه‌ها از اول مرداد

زمان پیش ثبت‌نام دانش‌آموزان در میان پایه‌های مدارس شاهد در تمام دوره‌های تحصیلی از اول تا پانزده مردادماه است.

خانواده‌ها باید به سایت مراجعه کرده و اطلاعات شناسنامه‌ای دانش‌آموز، کد ملی والدین، آدرس محل سکونت و کدپستی را ثبت کنند. همچنین دانش‌آموزان عادی که در جشنواره‌های فرهنگی، هنری، مسابقات قرآن و نماز رتبه کسب کرده‌اند می‌توانند مدارک خود را در سامانه بارگذاری کنند.

پس از بارگذاری مدارک، والدین باید مدرسه را انتخاب و در مرحله آخر کد پیگیری را از سامانه دریافت کنند. در این مرحله دو برابر ظرفیت کلاس‌های پیش‌ثبت‌نام شده از طریق سامانه به مدیر مدرسه اعلام می‌شود و در صورت داشتن امتیاز لازم از اولیای دانش‌آموز جهت ثبت‌نام حضوری دعوت به عمل خواهد آمد.

چه کسانی می‌توانند در مدارس شاهد ثبت‌نام کنند؟

تمام دانش‌آموزان اجازه ثبت‌نام در مدارس شاهد را ندارند در حقیقت مدارس شاهد جزو مدارس خاص دولتی هستند که خدمات آموزشی ویژه‌تری را به گروه خاصی از جامعه ارائه می‌کند.

دو گروه از دانش‌آموزان شاهد و غیرشاهد می‌توانند در این مدارس ثبت‌نام کنند.

دانش‌آموزان طرح شاهد شامل خانواده ایثارگران از جمله فرزندان شهدا، آزاده‌ها و جانبازان بالای ۵۰ درصد است.

فرزندان معلمان و کارکنان آموزش و پرورش برای ثبت‌نام در مدارس شاهد امتیاز دارند.

۱۷ گروه از دانش‌آموزان غیرشاهد مجاز برای ثبت‌نام در مدارس شاهد هستند که بدین شرح است:

دانش‌آموز جانباز.

فرزند جانباز تا ۲۵ درصد.

خواهر و برادر شهید و جانباز ۷۰ درصد و بالاتر. نوه شهید و نوه جانباز ۷۰ درصد و بالاتر. نوه شهید اتباع.

فرزند جهادگر و رزمنده بسیجی.

فرزند رزمنده جبهه مقاومت.

فرزند رزمنده نظامی یا وظیفه.

نوه آزاده، نوه جانباز ۵۰ تا ۶۹ درصد. نوه آزاد با جانبازی تا ۶۹ درصد. نوه جانباز تا ۴۹ درصد (۲ مورد). سلاله (نتیجه) شهید (۲ مورد).

نوه رزمنده. فرزند گروه جهادی شمیم شاهد. خواهرزاده یا برادرزاده شهید و جانباز ۷۰ درصد به بالا.

حافظان قرآن کریم.

حائز رتبه اول تا سوم در مسابقات سالانه حفظ، مفاهیم، قرائت قرآن و نهج‌البلاغه آموزش و پرورش در سطح منطقه‌ای، استانی، کشوری و بین‌المللی.

حائز رتبه اول تا سوم در مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی و علمی دانش‌آموزان منطقه‌ای، استانی، کشوری و بین‌المللی.

فرزند کارمندان رسمی و پیمانی آموزش و پرورش و بنیاد شهید. دانش‌آموزان متقاضی ثبت‌نام در مدرسه شاهد محل تدریس والدین.

فرزندان کارکنان رسمی آموزش و پرورش شاغل در مدرسه ایثارگران.

فرزندان فرهنگیان شاغل به تدریس در مدارس مناطق امنیتی درگیر و غیر درگیر.

فرزند کارمند رسمی آموزش و پرورش و بنیاد شهید «شاغل و بازنشسته، مأمور یا انتقالی به ادارات دیگر».

فرزندان یا نوه خیر مدرسه‌ساز.

امتیاز علمی دانش‌آموز.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->