رشد اندک قیمت‌ها در بازار خودرو‌های داخلی (۴ مرداد ۱۴۰۴) | آریسان ۵۸۲ میلیون تومان اختلاف قیمت ۲۰۰ هزار دینار ارز اربعین و بازار آزاد چقدر می‌شود؟ (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنتور هوشمند یک عامل بازدارنده برای مشترکین پرمصرف است | در مشهد زیر ۱۰ درصد مشترک پرمصرف داریم آغاز فروش فوق‌العاده ۱۱ محصول ایران خودرو از امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) + جزئیات مشتری محصولات ایران خودرو نصف شد واکنش منفی بورس به مذاکرات ایران و ۳ کشور اروپایی | گزارش وضعیت بازار سهام (۴ مرداد ۱۴۰۴) خرید تضمینی گندم از ۶.۷ میلیون تن فراتر رفت (۴ مرداد ۱۴۰۴) بانک مرکزی: کارمزد اضافه در تبدیل ارز ممنوع است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۴ مرداد ۱۴۰۴) | دلار بازار آزاد بیشتر از ۸۸ هزار تومان جزئیات راه‌اندازی قطار مسافری در ۳ مسیر جدید به دوشنبه، هرات و آنکارا اعلام فهرست انواع گوشت و فرآورده معاف از مالیات بر ارزش افزوده قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۴ مرداد ۱۴۰۴) واردات پارچه کاهش یافت | کاهش ۹۰ میلیون دلاری پس از رشد ۱۰۰ درصدی تحقق شعار سال در صنف طلافروشان با بازتولید طلای مستعمل | سود فروش طلای دست‌دوم، در جیب عده‌ای سرمایه‌دار بیش از ۴۰ همت، خسارت قطعی برق به صنایع خراسان رضوی | پرداخت خسارت‌ها در هاله‌ای از ابهام آخرین اخبار از بیمه رانندگان کامیون و تاکسی‌های اینترنتی از زبان وزیر آغاز فروش ارز اربعین از امروز در ۴ بانک (۴ مرداد ۱۴۰۴) + قیمت قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۴ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در یک هفته اخیر تخلیه ۷۰ درصد بار برنج قاچاق پاکستانی در مازندران و توزیع در بازار به اسم برنج ایرانی اولین حراج شمش طلا در مردادماه، فردا (۵ مرداد ۱۴۰۴) | وجه‌الضمان یک میلیارد تومانی به ازای هر شمش نحوه خرید و فروش مسکن تغییر کرد | ایجاد مشکلات در این شیوه ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر برای دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان افزایش قیمت نفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) مهلت شرکت در طرح بیمه سهام تمدید شد مسیر سخت صنعت ساختمان، از چاله به چاه | گزارش شهرآرانیوز از نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد + فیلم معاون وزیر صمت: برنامه قطعی برق صنایع در اختیار استان‌ها است با پیشنهاد روسیه، ایران مرکز اقتصاد بریکس می‌شود معرفی بروکر ارانته (Errante) [واریز ریالی + رگوله معتبر و پشتیبانی فارسی]
سرخط خبرها

هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد

  • کد خبر: ۳۴۳۱۵۶
  • ۱۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۹
هشدارها درباره ناترازی تولید و مصرف برق دوباره جدی شد | خاموشی‌ها ادامه می‌یابد
طبق اعلام مسئولان صنعت برق، با عبور تقاضا از مرز ۷۶ هزار مگاوات و تداوم فشار بر شبکه، خاموشی‌های دو ساعته در برخی مناطق خانگی و عمومی ادامه خواهد داشت.

به گزارش شهرآرانیوز، گزارش‌ها نشان می‌دهد با وجود تلاش‌ها برای کاهش خاموشی‌ها، مصرف برق در برخی استان‌ها همچنان از ظرفیت تولید فراتر رفته است. در عین حال، برخی دیگر از استان‌ها با رعایت الگوی مصرف، توانسته‌اند از اعمال خاموشی مصون بمانند؛ به‌عنوان نمونه، تهران با کاهش ۱۶ درصدی مصرف در هفته‌های گذشته، خاموشی چندانی تجربه نکرده، اما در مازندران به‌دلیل افزایش ۱۱ درصدی مصرف، قطعی برق اجتناب‌ناپذیر بوده است.

افزایش مصرف برق در تابستان امری طبیعی تلقی می‌شود؛ رشد سالانه یک میلیون مشترک جدید و نصب کولر‌های گازی در مناطق مختلف، سالانه حدود ۱۵۰۰ مگاوات به تقاضای برق می‌افزاید. با این حال، توانیر از موفقیت در مهار روند افزایشی مصرف نسبت به سال گذشته خبر داده و اعلام کرده است که ناترازی برق با اقدامات مدیریت مصرف، از ۲۰ هزار مگاوات به حدود ۱۴ هزار مگاوات کاهش یافته است.

در کنار این اقدامات، توسعه ظرفیت تولید نیز در دستور کار قرار دارد. طبق اعلام مسئولان صنعت برق، تا یک ماه آینده حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر و مقدار مشابهی نیروگاه حرارتی وارد مدار خواهند شد. نیروگاه حرارتی رودشور در تهران با ظرفیت ۳۴۵ مگاوات نیز از جمله پروژه‌هایی است که به‌زودی به شبکه متصل می‌شود.

در همین حال، معاون راهبری شبکه برق کشور با اشاره به حساسیت روز‌های آینده، بر ضرورت مشارکت همگانی در کاهش مصرف تأکید کرده و ساعات اوج بار را از ساعت ۱۱ تا ۱۸ و نیز ۲۰ تا ۲۳ عنوان کرده است. به گفته او، رعایت دمای ۲۵ درجه برای کولرها، به‌ویژه در ادارات، بانک‌ها و مراکز مذهبی، می‌تواند نقش مؤثری در پایداری شبکه داشته باشد.

استان‌های تهران، خوزستان و فارس به‌عنوان پرمصرف‌ترین مناطق کشور، در روز‌های اخیر بیشترین سهم را در مدیریت بار شبکه ایفا کرده‌اند. بر اساس ارزیابی تهران و استان تهران رتبه‌های اول و دوم در رعایت الگوی مصرف در بخش‌های غیرخانگی را به خود اختصاص داده‌اند.

با وجود این اقدامات، تأمین برق پایدار در تابستان گرم پیش‌رو همچنان نیازمند همراهی بیشتر مشترکان در بخش‌های مختلف به‌ویژه در ساعات اوج بار است؛ موضوعی که به گفته مدیرعامل توانیر، کلید کاهش خاموشی‌ها و بازگرداندن توازن به شبکه برق کشور خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->