شهردار مشهد مقدس از تکمیل پروژه تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب تا دو هفته دیگر خبر داد | مردم منتظر خبر‌های خوب از پروژه‌های بزرگ باشند منطقه ۳، سبزتر از همیشه | آیین بهره‌برداری از بوستان قدس و ۳۳ معبر آسفالت‌شده در منطقه ۳ برگزار شد برق‌گرفتگی هر سال جان ۵۰ نفر را در خراسان رضوی می‌گیرد هوای کلان‌شهر مشهد «ناسالم» شد | هشدار به گروه‌های حساس (پنجشنبه، ۹ مرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۵۰ درصدی خط انتقال آب تصفیه خانه اولنگ به منطقه ۷ مشهد خدمات کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد در حوزه‌های خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و فرهنگی ارائه می‌شود کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد عازم نجف اشرف شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) +فیلم حاجی‌بگلو: در سفر کاروان خدام الحسین(ع) شهرداری مشهد به عتبات عالیات، بر عدالت‌محوری تأکید داشته‌ایم اربعین ۱۴۰۴، خادمان رضوی در مسیر شهر علوی تدوین آمارنامه ۱۴۰۳ مشهد با تاکید بر داده‌محوری و هماهنگی بین‌دستگاهی افتتاح پروژه بوستان قدس و آسفالت ۳۳ معبر منطقه سه شهرداری مشهد شهرداری مشهد در آستانه اجرای پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی (۸ مرداد ۱۴۰۴) نام‌گذاری خیابان منتهی به دانشگاه آزاد اسلامی مشهد به نام شهید دکتر طهرانچی | تصویب دومین بسته تسهیل و تسریع اجرای پروژه‌های شهری +فیلم شناسایی بزرگترین انشعاب غیر مجاز آب در خراسان رضوی تلاش بی‌وقفه برای حفظ طراوت مشهد در گرمای تابستان و بحران آب سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: به مسئله بحران‌های مالی در شهرداری مشهد باید توجه کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید از مشهد طوفان حمایتی بین‌المللی برای غزه راه بیفتد | در عصر حقوق بشر، صهیونیست‌ها جنایت قرون‌وسطایی انجام می‌دهند ناصحی: شهرداری مشهد طرحی عملیاتی برای حمایت از مردم غزه ارائه کند | در میزبانی شایسته از زائران دهه آخر ماه صفر دقت شود +فیلم اکران گسترده شهری در مشهد برای حمایت از مردم مظلوم غزه کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز قابل قبول است (۸ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی

  • کد خبر: ۳۴۳۸۰۱
  • ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰
وزارت علوم خبر داد: پیگیری حقوقی ترور دانشمندان در مجامع بین‌المللی
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم از پیگیری حقوقی ترور دانشمندان ایرانی در مجامع بین‌المللی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، وحید شالچی ضمن بیان این مطلب با اشاره به فعالیت تشکل‌های دانشجویی در ایام جنگ و همچنین تعطیلات تابستان اظهار کرد: گروه‌های دانشجویی اعم از گروه‌های سیاسی، انجمن‌های علمی، کانون‌های فرهنگی و هنری در ۱۲ روز جنگ بین رژیم اسرائیل و ایران کاملا فعال و در کنار مردم بودند. این تشکل‌ها تنوع آرا و عقاید داشتند. وزارت علوم نیز تلاش کرد تسهیل‌گری‌های لازم را اعمال کند تا دانشجویان بتوانند فعالیت داشته باشند.

وی در ادامه تصریح کرد: بیش از ۳ میلیون جامعه دانشگاهی کشور در ۱۲ روز جنگ نیز تلاش کرد تا در شرایطی که برای کشور ایجاد شده بود در کنار مردم قرار بگیرد. هر کدام از آنها بنا بر تخصص و زمینه فعالیتی که داشتند در این شرایط به سلامت روان و پایداری جامعه ایرانی کمک کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: تشکل‌های سیاسی دانشجویی علی رغم تنوع آرایی که دارند، در محکومیت تجاوز به ایران و دفاع از کشور هم‌صدا شدند و تلاش کردند کشور را از مسیری که پیش روی آن قرار گرفته است عبور دهند.

شالچی اظهار کرد: آروزی جامعه علمی و دانشگاهیان این است که در این کشور رفاه، امنیت و سلامت حاکم شود و در این زمینه مسئولان هر بخش بنا بر تخصصی که دارند به وظیفه خود عمل خواهند کرد.

این استاد دانشگاه علامه طباطبائی افزود: بر اساس قوانین بین المللی، کشور‌ها موظف هستند که سلامت و امنیت دانشگاهیان را فراهم کنند. عمل وحشیانه اسرائیل در ترور و به شهادت رساندن دانشمندان یک کشور به همراه خانواده‌های آنها نمونه فاحشی از نقض حقوق بشر و قوانین یونسکو مبنی بر حفظ سلامت و امنیت این جامعه است.

شالچی تاکید کرد: بزرگی جنایت ترور دانشمندان در حق انسان‌های شریفی که تمام زندگی خود را در وقف خدمت به انسان و مردم کردند به گونه‌ای بود که جامعه ایرانی ماهیت این تجاوز را تشخیص داد؛ در واقع آنها بر خلاف شعار‌هایی که می‌دادند تلاش کردند با تجاوزات خود تمامیت ارضی و رشد علمی کشور را هدف قرار دهند. این نوع اقدامات موجب شد مردم نجیب و شریف ایران علی رغم همه سختی‌هایی که دارند، در مقابل این تجاوز، متحد و انسجام ملی داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه تجاوز رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن دانشمندان خود در مجامع بین المللی را پیگیری حقوقی خواهیم کرد، گفت: اگرچه این رژیم به هیچ کدام از قوانین بین المللی متعهد نیست؛ اما این جنایتی که صورت گرفت نقص مکرر قوانین جهانی است و در این زمینه مکاتبات مختلفی نیز صورت گرفته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->