این موادغذایی می‌تواند خطر سکته را کاهش دهد اجرای برنامه ملی کنترل پوکی استخوان در ۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور (۳ آبان ۱۴۰۴) بازگشت به خانه با  حمایت مشاوران پلیس مشهد | پایان کابوس‌های ویدا توضیحات مدیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر درباره کشت خشخاش در ایران بیشترین آمار تصادفات مربوط به عابران ۵۰ سال به بالا است ۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید ۱۰ میوه بسیار مفید برای سلامت روده‌ها و دستگاه گوارش آغاز مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ از فردا (یکشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۴) مرگ ناگهانی ورزشکاران با مصرف دارو‌های نیروزا واحد درس جدید اجباری برای دانشجویان | گذراندن «آمادگی در برابر حوادث و سوانح» برای تمام مقاطع دانشگاه‌ها الزامی است ۵ نشانه مهم کبد چرب که در پا‌ها ظاهر می‌شوند آیا نوشیدن چای سبز در عصر، خواب را مختل می‌کند؟  نقش محوری مادران در حفظ سلامت روان خانواده | هشت راهکار ساده برای افزایش تاب‌آوری زنان در بحران‌های زندگی اسامی محصولات لایه‌بردار و ماسک‌های غیرمجاز منتشر شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۸ داروی جدید به فهرست دارویی کشور اضافه شد | ۳ دارو برای مقابله با تشعشعات هسته‌ای

  • کد خبر: ۳۴۳۹۱۷
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
۸ داروی جدید به فهرست دارویی کشور اضافه شد | ۳ دارو برای مقابله با تشعشعات هسته‌ای
دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور از ورود دارو‌هایی با کاربرد‌های حیاتی، از جمله سه داروی مقابله با تشعشعات هسته‌ای، در جلسه اخیر این کارگروه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نازیلا یوسفی اظهار کرد: در پانصد و بیست و سومین جلسه این کارگروه که در نخستین روز پس از توقف جنگ ۱۲ روزه در سازمان غذا و دارو برگزار شد، ۸ مولکول دارویی جدید وارد فهرست رسمی دارویی کشور شدند.

وی افزود: سه دارو برای مقابله با تشعشعات هسته‌ای، دو دارو برای درمان سرطان، یک دارو برای درمان بیماری‌ام‌اس، یک دارو برای درمان یک بیماری نادر متابولیک و یک دارو با کاربرد درمان چاقی، در این جلسه به فهرست دارویی افزوده شدند.

دبیر کارگروه بررسی و تدوین فهرست دارویی کشور تأکید کرد: دارو‌های جدید علاوه بر داشتن تأییدیه‌های بین‌المللی، از منظر بالینی برای نظام سلامت کشور مزیت داشته و با قیمت هزینه‌اثربخش به فهرست دارویی راه یافته‌اند. این دارو‌ها پس از دریافت مجوز‌های لازم، طی هفته‌های آینده توسط تولیدکنندگان یا واردکنندگان وارد بازار خواهند شد.

وی همچنین از بررسی درخواست‌هایی برای تغییر سطح دسترسی چند دارو خبر داد و گفت: در این جلسه، یک داروی انکولوژی و یک داروی روماتولوژی از فهرست دارو‌های بیمارستانی خارج شده و مجوز توزیع در داروخانه‌های سرپایی دریافت کردند. نسخه به‌روزرسانی‌شده فهرست دارویی کشور، علاوه بر فایل اکسل بارگذاری‌شده در تارنمای سازمان غذا و دارو، از طریق سامانه IRC نیز در دسترس خواهد بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->