خانواده؛ سنگری برای حفظ آرامش و هویت خانواده امن با محبت | خانواده در سایه مهرورزی به امنیت دست می‌یابد هشدار رئیس بنیاد شهید درخصوص انتشار خبرهای کذب صدور کارت‌ برای آزادگان توسط بیگانگان حکمرانان آمریکایی وحشت خود از خیزش‌های عمومی در این کشور را کتمان نکنند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: مجموعه‌های قرآنی ورود جدی در معرفی شخصیت پیامبر اکرم(ص) داشته باشند احراز شهادت در جنگ ۱۲ روزه انجام شد | رفع مشکل تشدید مجروحیت جانبازان به زودی پیام تسلیت رئیس‌جمهور درپی درگذشت مادر ۳ شهید دوران دفاع مقدس تحصیل دانش پژوهان از ۱۳۰ ملیت در جامعةالمصطفی روزهای قمر در عقرب آبان ۱۴۰۴ تأکید بر تشکیل صندوق حمایت از هنرمندان دفاع مقدس ناشنوایان عراقی، مهمان امام رضا (ع) شدند + فیلم شرکت ۶۰۰ هزار دانش‌آموز سراسر کشور در اعتکاف در سال ۱۴۰۳ برگزاری جشن میلاد حضرت زینب(س) در هیئت‌های سراسر کشور رونمایی از کتابی مشتمل بر سروده‌های شاعران اهل بیت(ع) مساجد ظرفیت بالایی برای کمک به دولت در امور مختلف دارند عطری از تقوا در کوچه‌های مشهد | به بهانه سالگرد مرحوم آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی رسالت ذکرالله در معماری روح | در باب عبادت و سلوک معنوی چه کنیم خدا هوایمان را داشته باشد؟ | بررسی چیستی، چرایی و آثار «ذکر»  ورثه چه زمانی می‌توانند در اموال میت تصرف کنند؟ تقدیر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از عوامل فیلم «مجنون»
سرخط خبرها

گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع)

  • کد خبر: ۳۴۳۹۷۸
  • ۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۵
گردهمایی پُرشور ۴ هزار عزادار افغانستانی در حرم امام‌رضا(ع)
مراسم عزاداری سنتی مهاجران افغانستانی در شب سیزدهم ماه محرم و هم‌زمان با شام شهادت امام‌سجاد(ع)، با حضور ۴ هزار عزادار افغانستانی، در صحن کوثر حرم مطهر رضوی، برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، این مراسم که با همکاری مدیریت زائرین غیرایرانی و اداره مراسم آستان قدس رضوی سازماندهی شده بود، فضایی سرشار از معنویت و عطوفت را برای عزاداران و سوگواران حسینی، ایجاد کرد.

مسئولان هیئت‌های مذهبی مهاجرین افغانستان نیز با حضور در این مراسم، از همراهی و حمایت‌های مسئولان آستان قدس رضوی تقدیر کردند؛ حمایتی که این سال‌ها باعث شده هیئت‌ها و مراسم سنتی مهاجران، هویتی زنده و پویا، داشته باشد.

این گردهمایی تنها یک مراسم نبود، بلکه نمایشی از پیوند‌های ناگسستنی دو ملت ایران و افغانستان در سایه محبت اهل‌بیت(ع) بود؛ مراسمی که وحدت، اخوت و فرهنگ مشترک عزاداری را به تصویر کشید.

این رویداد معنوی که با استقبال گسترده زائران افغانستانی همراه بود، به یکی از برنامه‌های برجسته شب‌های محرم در حرم مطهر رضوی و خاطره‌ای حک‌شده در دل‌ها تبدیل شد و همچنین روایتی شد از دلدادگی مهاجرانی که غربت را با نور ضریح گره زدند و نشان دادند که عشق به اهل‌بیت(ع)، مرز نمی‌شناسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->