الجولانی: قائل به قطع رابطه دائمی با ایران نیستیم بقایی: «بی‌طرفی» در قبال نسل‌کشی در فلسطین پذیرفته نیست جلالی تاکید کرد: ایران هیچ‌گاه از روسیه تقاضای دریافت اس-۴۰۰ نکرده است آغاز فرایند انتخابات هفتمین دوره شورا‌های اسلامی شهر و روستا + شرایط متقاضیان و زمان ثبت‌نام مجلس، مطالبات شهرداری‌ها را پیگیری می‌کند | بخشی از درآمد دولت با شهرداری‌ها تقسیم خواهد شد تدوین پیش‌نویس طرح یکپارچه مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۴ | خدمات شهرداری‌ها، مشمول مالیات و عوارض ویژه خیانت دیگر علی‌اف آذربایجان علیه اسلام و به نفع صهیونیست‌ها بیانیه مشترک فرانسه، آلمان و انگلیس درباره حمله اسرائیل به قطر حماس زنده بودن خلیل الحیه را رسما تایید کرد مصر سطح هماهنگی امنیتی با اسرائیل را کاهش داد تعداد شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۷۵۶ تن رسید (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه تشکیل کشور فلسطین توسط مجمع عمومی سازمان ملل تصویب شد پزشکیان در اجلاس اضطراری دوحه شرکت می‌کند ولایتی به حمله رژیم صهیونیستی به قطر واکنش نشان داد آغاز رسمی فرآیند انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در مشهد (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) امارات سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد لاریجانی: گروسی نقش آتش‌بیار معرکه علیه ایران را ایفا می‌کند تماس‌ها بین تل‌آویو و دمشق ادامه دارد ۶ سرباز صهیونیست به دلیل امتناع از بازگشت به جنگ محاکمه شدند وال استریت ژورنال: کشور‌های عربی پاسخ هماهنگی به اسرائیل می‌دهند شمار شهدای یمن به ۴۶ شهید افزایش یافت (۲۱ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه ایران در شورای امنیت درباره حمله اسرائیل به قطر ترامپِ برزیل به ۲۷ سال زندان محکوم شد عراقچی: سفر رئیس جمهور به نیویورک طبق برنامه انجام می‌شود سیسی با سودانی درباره ایران رایزنی کرد شورای امنیت سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را محکوم کرد | آمریکا: این حمله فرصتی برای صلح است (۲۰ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عارف: در جریان جنگ اخیر کامیون‌داران علیرغم اعتراضات‌شان پای کار ترخیص کالا بودند

  • کد خبر: ۳۴۴۲۴۷
  • ۱۹ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۸
عارف: در جریان جنگ اخیر کامیون‌داران علیرغم اعتراضات‌شان پای کار ترخیص کالا بودند
معاون اول رئیس جمهور وضعیت مدیریت کشور در جنگ تحمیلی دوازده‌روزه با رژیم صهیونیستی را روایت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور گفت: توجّه دارید که رژیم صهیونیستی از قبل تبلیغ کرده بود برای سه روز: روز اوّل با زدن فرماندهان و نیرو‌های برجسته، پیروزی دفاعی و جنگی پیدا می‌کند؛ روز دوّم، به خیال خام و پوچ خودشان، مردم می‌آیند از آنها حمایت می‌کنند؛ روز سوّم هم در مذاکره‌ای که قرار بود یکشنبه داشته باشیم، روی «تسلیم» توافق می‌شود.

وی افزود: امّا مردم با هدایت و رهبری رهبر انقلاب اسلامی به میدان آمدند و واقعاً رعایت کردند آن چیز‌هایی را که می‌دانستند باید رعایت کنند؛ از جمله تعادل در مصرف، کمک به یکدیگر و خدمات صلواتی‌ای که در میان مردم رواج پیدا کرد؛ حتّی می‌دیدیم که در صف بنزین، یک آقایی با دختر کوچکش شربت توزیع می‌کرد!

معاون اول رئیس جمهور گفت: در این شرایط، تولید بیش از نیاز ما انجام شد؛ یعنی بعضی از تولیدکنندگان، شیفت دوّم و سوّم کاری داشتند.

عارف تصریح کرد: همچنین، باید اشاره کنیم به اقدام ارزشمندی که اتاق اصناف کرد و اصناف به میدان آمدند؛ به طوری که فروش خیلی‌هایشان با همان قیمت خرید بود و بعضی شرکت‌ها هم قیمت کالای خودشان را چند درصد پایین آوردند! این کارِ بسیار ارزشمندی بود.

وی تصریح کرد: نگرانی‌ای که ما داشتیم روی کالا‌هایی بود که در بنادر و کشتی‌ها داشتیم. در این زمینه هم یک حرکت انصافاً جهادی انجام شد که در این حرکت جهادی، کامیون‌داران پیشتاز بودند؛ کامیون‌دارانی که می‌دانید یک ماه قبلش اعتراضاتی داشتند، نکاتی داشتند، درخواست‌هایی داشتند که بخشی‌اش عمل شده بود، بخشی‌اش داشت بررسی می‌شد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: یک‌دفعه این اتّفاق که می‌افتد، این جنگ تحمیلی که پیش می‌آید، کامیون‌داران تمام‌قد می‌آیند به میدان! بنابراین، میزان تخلیه‌ی بارمان از بنادر، دو برابر شرایط عادی شد؛ یعنی آن راهبردی که داشتیم تحقّق پیدا کرد.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->