شناسایی ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل در خراسان رضوی| ساماندهی سالمندان متکدی در دستورکار قرارگاه اجتماعی مشهد رضایت مندی زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی از خدمات نوروزی شهرداری مشهد حسامی: حل مسائل اساسی شهری باید ازجمله اهداف زیست‌بوم نوآوری باشد مدیریت شهری مشهد از برنامه‌های خلاقانه و نوآورانه حمایت می‌کند اعزام کاروان ۳۰۰ نفره راهیان نور شهرداری مشهد به مناطق عملیاتی غرب کشور نگرانی از حمله ملخ‌ها به روستا‌های مشهد، بی‌اساس است | اعلام آخرین وضعیت از مناطق درگیر رونمایی از مدل بهینه زیست‌بوم نوآوری مدیریت شهری مشهد + فیلم طراحی و اجرای مدرن‌ترین زمین بازی کودکان در مشهد | تلفیق بازی، یادگیری و خلاقیت راه‌اندازی زیپ لاین، کابل گلایدر، دوچرخه کابلی و پل ماجراجویی در چهار بوستان بزرگ مشهد قصه ناتمام دیوارهای شهرک شهید بهشتی مشهد | ماجرای دیواری که مسیر اصلی خیابان را مسدود کرده است شهردار مشهد مقدس: اگر روش‌های نوین به کمک مدیریت شهری نیاید، امکان اداره شهر را نخواهیم داشت ویدئو | آغاز مسافرگیری فاز اول خط ۳ متروی مشهد از ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: دو فوریت طرح اصلاح جزء (۳) بند (ب) ماده (۱۰۶) قانون برنامه پنج‌ساله هفتم، برای برقراری فوق‌العاده خاص کارکنان و کارگران شهرداری‌ها تصویب شد شورای اسلامی شهر مشهد تصویب کرد: نام‌گذاری ۴ سالن ورزشی به نام شهدا | نوسازی ناوگان ون فرسوده و واگذاری ۱۳۰ دستگاه ون «وانا» + فیلم سرویس‌دهی رایگان خط دو متروی مشهد در سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد، در مرز آلودگی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) نوآوری، ضرورت و فرصت پیش‌روی مدیریت شهر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: در دوره ششم، باید گره‌های چندده‌ساله شهر مشهد باز شود ساختمان ستاد و فرماندهی آتش‌نشانی مشهد در آستانه بهره‌برداری حاشیه هایی از ترافیک پل شهید عباسپور مشهد تمرکز بر حداکثر بهره‌وری منابع آبی موجود برای فضای سبز مشهد در سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

کد بهداشتی ماسک را کنترل کنید

  • کد خبر: ۳۴۴۷۶
  • ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۵
کد بهداشتی ماسک را کنترل کنید
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: مردم ماسک‌های خود را از داروخانه‌ها و تجهیزات پزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید کد بهداشتی بر روی بسته را کنترل کنند، که توزیع ماسک‌ غیر بهداشتی عملی نشود.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی  در خصوص اخبار منتشر شده در فضای مجازی درمورد ماسک‌های بازیافتی، اظهار کرد: این اتفاق بسیار خطرناکی است و کلیه مجموعه‌ها، نظارت‌ها، کنترل‌ها و اینکه این نوع ماسک‌ها در کجا و چه محله‌هایی قرار است به فروش برسد را درگیر خواهد کرد و با توجه به انتشار این نوع فیلم‌ها باید نظارت و کنترل بر این امر بیشتر شود.

وی افزود: عرضه ماسک‌های بهداشتی در داروخانه‌ها و مکان‌هایی که مجوز دارند تحت نظارت بهداشت و همراه با کد بهداشتی صورت می‌گیرد. مردم نیز باید توجه داشته باشند که ماسک‌های خود را از داروخانه‌ها و تجهیزات پزشکی تهیه کنند و در هنگام خرید کد بهداشتی بر روی بسته ماسک‌ها را کنترل کنند. بسته‌های ماسک باید یک شکل و دارای کد بهداشتی باشد.

معاون خدمات شهری شهردار مشهد بیان کرد: اگر فرهنگ‌سازی شود و مردم ماسک‌های خود را از هر جایی تهیه نکنند، دقت لازم را در این زمینه داشته باشند و از مکان‌های معتبر ماسک تهیه کنند و آگاه‌سازی صورت گیرد باعث می‌شود که این امر توزیع ماسک غیر بهداشتی عملی نشود.

یعقوبی گفت: توصیه می‌شود که شهروندان نه تنها ماسک‌های استفاده شده بلکه هر کالایی که قرار است تفکیک شود را نسبت به گذشته به آن توجه بیشتری نشان دهند. اگر در گذشته پلاستیک را با کاغذ جمع می‌کردند، خواهشمندیم اکنون حتی همین دو قلم را از هم جدا کنند و در پلاستیک‌های بسته‌بندی تحویل ما بدهند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد ادامه داد: معمولا وقتی شرایط از حالت عادی خارج می‌شود، تفکیک زباله براساس پروتکل‌ها از سمت کشوری به ما ابلاغ می‌شود و به محض دریافت این پروتکل‌ها کارگر حق ندارند با دست زباله‌ها را تفکیک کند. با توجه به شرایط پیش آمده، زباله‌ها بعد از جمع‌آوری آهک‌پاشی و سپس دفن می‌شوند. همچنین خط پردازش را تعطیل کرده‌ایم و تفکیک زباله به دلیل رعایت سلامت کارگران انجام نمی‌شود و زباله‌ها دفن می‌شود. ماسک‌ها نیز از نوع زباله‌های آلوده هستند که نباید در قالب زباله تفکیکی قرار بگیرد و باید در پلاستیک‌های در بسته گذاشته و تحویل زباله‌هایی داده شود که دفن خواهد شد.

وی در خصوص زباله‌های بیمارستانی اظهار کرد: بیمارستان‌ها متعهد شده‌اند که در ابتدا زباله‌های خود را توسط پیمانکار‌های تخصصی بی‌خطرسازی کنند و سپس در قالب سلول‌های دفن بهداشتی که ما برای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم زباله‌های خود را دفن کنند. احتمالا بسته‌بندی ماسک‌های غیر بهداشتی از نظارت مراکز بهداشتی در رفته است، زیرا ماسک‌ها را باید در حجم زیاد جمع‌آوری و دوباره بسته‌بندی کرد و جمع‌آوری ماسک از داخل سطل‌های زباله که هر کدام شکلی دارد، کار مشکلی است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->