پیش بینی بورس (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴) وام ۵ هزار میلیاردی بانک دولتی برای یک خیریه معروف فاش شد! پیش بینی قیمت دلار و طلا (چهارشنبه ۲۵ تیر ۱۴۰۴) ۵ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود طرح فروش خودرو‌های وارداتی چه زمانی اجرایی می‌شود؟ لیست سایت‌های معتبر خرید بلیت هواپیما اعلام شد هشدار بانک مرکزی درباره کلاهبرداری جدید | رمز دوم را در اختیار دیگران قرار ندهید قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۲۴ تیر ۱۴۰۴) | رکود در بازار عمق گرفت یک هزار و ۷۷۶ همت تسهیلات توسط شبکه بانکی پرداخت شد بلیت قطار اربعین را گران نخرید تمام قبوض مشترکان آب تهران باطل شد | مشترکان منتظر قرائت جدید باشند قیمت موبایل‌های پرطرفدار سامسونگ در مشهد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) + جدول دینار عراق امروز چند است؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) + جدول مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: ارائه اظهارنامه اشخاص حقیقی، حقوقی و مستغلات تا ۳۱ شهریورماه تمدید شد عرضه خودرو‌های وارداتی فعلاً منتفی شد بی اعتنایی بانک‌ها به افزایش تسهیلات ساخت مسکن پیشروی بورس با حمایت حقوقی‌ها | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) افزایش خودسرانه قیمت لبنیات توسط برخی شرکت‌های لبنی نرخ بلیت هواپیما در اربعین ۱۴۰۴ برای سومین‌بار تغییر کرد | پرواز مشهد - نجف چند؟ طلا در مشهد گران و سکه ارزان شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۴ تیر ۱۴۰۴) | ماندگاری دلار در کانال ۸۹ هزار تومان درخواست رسمی خانه کارگر خراسان رضوی برای بازگشت مالکیت بانک رفاه به تأمین‌اجتماعی برق خورشیدی، پشت سد زیرساخت اونس طلا افزایشی شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) شرایط فروش و بازخرید ارز اربعین اعلام شد طرح فروش خودرو‌های وارداتی از ٢٨ تیرماه ۱۴۰۴ آغاز می‌شود | متقاضیان از امروز (۲۴ تیر) حساب خود را وکالتی کنند فرصت یک‌هفته‌ای استاندار خراسان رضوی برای ارزیابی ظرفیت سوله‌های صنایع در تولید انرژی تجدیدپذیر رکورد صادرات نفت ایران به چین شکسته شد (۲۴ تیر ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد: تا سال ۱۴۰۵ باید در بخش اداری، ۷۱ مگاوات را وارد مدار انرژی تجدیدپذیر کنیم
سرخط خبرها

آغاز عملیات اجرایی نخستین مزرعه خورشیدی دولت در مشهد | استاندار خراسان رضوی: بحران انرژی و برق داریم و تعارف هم نداریم + فیلم

  • کد خبر: ۳۴۵۱۰۱
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴
آغاز عملیات اجرایی نخستین مزرعه خورشیدی دولت در مشهد | استاندار خراسان رضوی: بحران انرژی و برق داریم و تعارف هم نداریم + فیلم
عملیات اجرایی نخستین مزرعه خورشیدی دولت با ظرفیت ۶ مگاوات در نیروگاه حرارتی توس مشهد آغاز شد.
اکرم مقدسی
خبرنگار اکرم مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز، ۲۴ تیرماه، در مراسم آغاز عملیات اجرایی نخستین مزرعه خورشیدی دولت با ظرفیت ۶ مگاوات در نیروگاه حرارتی توس اظهار کرد: توجه به بحث تولید انرژی از طریق انرژی‌های خورشیدی و نو یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که خوشبختانه در خراسان، انرژی‌های بادی را نیز در دستور کار داریم.

وی افزود: وظیفه همه ماست که روند راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر را سرعت ببخشیم. شروع عملیات اجرایی اولین مزرعه خورشیدی دولت در خراسان رضوی گام مهمی است که دولت بتواند در کنار بخش خصوصی به عنوان سرمایه‌گذار اصلی، دولتی‌ها را نیز پای کار بیاورد. شش مگاوات رقم بالایی نیست، اما شروع خوبی است. پیش‌بینی ما این است که این مزرعه را دو ماه دیگر افتتاح کنیم. 

مظفری ادامه داد: هماهنگی بین مجموعه‌ها در استان، تجربه موفق و خوبی است. هماهنگی ۲۱ دستگاه با مسئولیت‌های متعدد و متفاوت و کارکرد‌های خاص که تخصص ندارند، هنر مدیریتی ستاد انرژی بود. این اتفاق برای اولین بار در کشور رقم خورد و یک مزرعه خورشیدی به عنوان مزرعه دولت کار خود را شروع می‌کند. درخواست من این است که این زمان‌ها را هرچه می‌توانید کوتاه‌تر کنید. شهرداری‌ها، بانک‌ها، دستگاه‌هایی که منابع مالی دارند و دستگاه‌های ملی را نیز حتماً در دستور کار قرار می‌دهیم. 

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ما بحران داریم و تعارف هم نداریم، عنوان کرد: نمی‌گوییم در بحث انرژی و برق داریم پیشگیری می‌کنیم. ما امروز دچار مشکل هستیم و قطعی برق در بخش خانگی داریم، اما سخت‌تر از آن برای واحد‌های تولیدی است که به لحاظ اقتصادی برخی از آن‌ها را دچار بحران کرده و اگر توجه، کمک و همراهی نکنیم، شاید نتوانند مراقبت کنند. واحد‌ها باید تاب‌آوری خود را بالا ببرند و ما هم در زمینه مصرف بهینه تلاش کنیم.

وی اضافه کرد: به هر میزان مصرف برق و انرژی را کنترل و مدیریت کنیم، از آن طرف می‌توانیم امکان فعالیت بهتر واحد‌های اقتصادی را فراهم کنیم که بسیار مهم است. در بحث تولید هم اجازه نداریم معطل بمانیم و زمان را از دست دهیم؛ بنابراین سرعت کار نیز مهم است. به هر میزان که می‌توانیم باید کار را سرعت دهیم و از فرصت استفاده کنیم.

مظفری بیان کرد: برنامه ۳ هزار مگاواتی در سه سال دقیق و زمان‌بندی شده است، قدم به قدم پیش می‌رویم و با بخش خصوصی نیز که اصلی‌ترین سرمایه‌گذار ما در این پروژه‌هاست، در ستاد انرژی باید راحت و روشن وارد مذاکره شویم. ما برای سرمایه‌گذار فرش قرمز پهن می‌کنیم، اما انتهای این فرش قرمز باید معلوم باشد. از روز اول باید برنامه داشته باشیم، منابع مشخص باشد و مطابق برنامه‌ای که خودشان پیشنهاد می‌دهند، کنترل پروژه داشته باشیم.

استاندار خراسان رضوی افزود: این زمان حداکثر تا دو ماه باید تعیین تکلیف شود؛ اگر سرمایه‌گذار تا دو ماه نتوانست اقدامی انجام دهد، زمان پس گرفته خواهد شد. سرمایه‌گذاران اگر امکان دارند، وارد کار شوند؛ اینکه تجربه و تست کنند، درست نیست. سرمایه‌گذارانی که الان وارد شده‌اند، بسیار توانمند و خوب هستند.

وی ادامه داد: ۲۵ سرمایه‌گذار داریم که بخش عمده‌ای از انرژی را در استان پذیرفتند، ما نیز حتماً در کنارشان هستیم. منابع ما محدود است و از این منابع محدود باید بهترین بهره را ببریم. مراقبت کنیم تجهیزاتی که وارد می‌شود، بهترین باشد.

مظفری در پایان گفت: نمایشگاه تجهیزات انرژی خورشیدی با نمایشگاه تهران هم‌زمانی دارد که این مشکل ایجاد می‌کند، اما ما در استان نمایشگاه را برگزار می‌کنیم.

مهرداد الهی
تصویربردار و تدوینگر مهرداد الهی
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->