چند نکته درباره الکترولیت‌ها که این روز‌ها بیشتر به آنها نیاز دارید اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) آفتاب سوختگی در کودکی، خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش می‌دهد کرایه نجف تا کربلا 1404 در اربعین | راهنمای کامل هزینه‌ها و مسیر روایتی از رویارویی مجدد دزد و کارآگاه ماجرای تعقیب و گریز پلیس و سارق خودرو در غرب تهران مهلت حذف و اضافه بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری امروز (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد انهدام یک باند بزرگ سرقت با دستگیری زن معتاد در صحنه سرقت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در مسیر نجف-کربلا مصدوم شدند معوقات فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی را پرداخت کنید توجه به بومی‌گزینی و جوانی در جذب نیرو از آزمون استخدامی آموزش و پرورش نتایج آزمون ورودی مدارس استعداد‌های درخشان برای ورود به پایه هفتم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج اقلام ضروری برای کوله‌پشتی زائران اربعین مصدومیت ۵ زائر ایرانی در تصادف ون با جرثقیل در عراق شاخص اصلی در انتخاب عینک آفتابی استاندارد چیست؟ بیشتر سرطان‌های کبد قابل پیشگیری هستند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند هوای گرم سال تحصیلی دانشجویان نو ورود از ۲۶ مهرماه آغاز خواهد شد حادثه واژگونی آمبولانس اورژانس در اصفهان با کولر روشن خودرو هم از گرمازدگی در امان نیستید زنگ خطر باروری زنان ایرانی به صدا درآمد «انگور» میوه بهشتی برای سلامت قلب و مغز دستگیری کلاهبردار شیاد در مشهد با تیزهوشی یک طلافروش آغاز ذخایر استراتژیک دارو و تجهیزات پزشکی پیشرفت ۷۰ درصدی طرح جامع پایانه مرزی «دوغارون» خراسان رضوی صدرنشین پاک‌ترین هوای شبانه‌روز گذشته (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) «روزبه وادی» جاسوس موساد به‌اتهام افشای اطلاعات شهید هسته‌ای اعدام شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) حکم اعدام «مهدی اصغرزاده» تروریست داعشی اجرا شد (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) پاپوش خطرناک زن جوان برای نامزد خیانتکارش | جسدی که هرگز پیدا نشد!
سرخط خبرها

کری خوانی چند جوان در منطقه پیروزی تهران به قتل انجامید

  • کد خبر: ۳۴۵۲۰۷
  • ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
کری خوانی چند جوان در منطقه پیروزی تهران به قتل انجامید
تحقیقات در مورد قتلی که به خاطر کری‌خوانی چند جوان در محله پیروزی تهران رخ داده، همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شامگاه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴، مرگ مشکوک یک جوان در یکی از بیمارستان‌های تهران به بازپرس ویژه قتل پایتخت اطلاع داده شد. پس از دریافت این گزارش، تیم تحقیقات جنایی بلافاصله دستور یافت در بیمارستان حاضر شود و تحقیقات را آغاز کند. اعضای تیم تحقیق جنایی با جسد مرد جوانی مواجه شدند که آثار ضربات متعدد چاقو بر بدنش حکایت از قتلی خشونت‌بار داشت.

بررسی‌های اولیه در محل حادثه نشان داد که این جوان در جریان یک درگیری گروهی در یکی از خیابان‌های محله پیروزی تهران به قتل رسیده است. با روشن شدن این موضوع، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت هم وارد عمل شدند و تحقیقات خود را با بازبینی فیلم‌های دوربین‌های مداربسته اطراف محل جنایت آغاز کردند.

تصاویر ضبط‌شده دوربین‌ها، هویت افراد حاضر در درگیری را مشخص کرد. کارآگاهان با شناسایی این افراد، تحقیقات میدانی را ادامه دادند و سراغ آنها رفتند. در جریان بازجویی‌ها، یکی از مظنونان گفت: «بهرام که الان کشته شده، دوست نزدیک کاوه بود. کاوه همیشه با رفتار‌های قلدرمآبانه‌اش در محل خودنمایی می‌کرد. ما به دلیل کری‌خوانی و بحث سر قدرت با کاوه درگیر شده بودیم. بهرام وقتی از ماجرا باخبر شد، شب حادثه به محل آمد و با فریاد و جنجال ادعا کرد که او و کاوه گردن‌کلفت‌های محله هستم و ما حق نداریم حتی با کاوه بحث کنیم، چه برسد به درگیری.»

این فرد ادامه داد: «با بالا گرفتن فریاد‌های بهرام، من و دوستانم دور او جمع شدیم و درگیری بالا گرفت. در همین حین، یکی از دوستانم به نام امیر با چاقو به بهرام ضربه زد.»

سایر شاهدان و افراد حاضر در صحنه هم در بازجویی‌های جداگانه تایید کردند که ضارب اصلی، فردی به نام امیر است. با توجه به شواهد و به دست آمدن اطلاعات جدید، در نتیجه بازجویی‌ها بازپرس جنایی دستور بازداشت امیر را صادر کرد. کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی با سرعت وارد عمل شدند و متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

امیر، که به متهم اصلی پرونده تبدیل شده بود، در بازجویی‌ها هر گونه دخالت در قتل را رد و ادعای بیگناهی کرد. با این حال، اظهارات هماهنگ شاهدان و تصاویر واضح دوربین‌های مداربسته همچنان او را به عنوان متهم اصلی معرفی می‌کرد. این شواهد نشان‌دهنده حضور امیر در صحنه درگیری و استفاده او از چاقو در لحظه قتل بود.

به این ترتیب، با دستور بازپرس ویژه قتل، تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد تا جزئیات بیشتری از این نزاع مرگبار روشن شود. کارآگاهان هم در حال بررسی انگیزه‌های دقیق‌تر این درگیری و نقش سایر افراد حاضر در صحنه هستند تا مشخص شود آیا افراد دیگری هم در این قتل دخیل بوده‌اند یا خیر.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->