پلیس مشهد در جست وجوی مأمورنمایی که با بی‌ام‌و، معتادان را سرکیسه می کرد ورود توده بزرگ گرد و غبار از ترکمنستان به ایران تا ساعاتی دیگر (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) | آلودگی هوای مشهد تشدید خواهد شد وزیر آموزش و پرورش: مسیر تعیلم و تربیت با مشارکت هموار می‌شود ارائه خدمات تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند توسط بهزیستی تمدید مهلت ثبت‌نام دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه علمی کاربردی تا پایان شهریور + آدرس سایت مهاجرت ۱۰۰ نفر اول کنکورهای علوم پزشکی به دلیل عدم جذب در داخل کشور هورالعظیم همچنان در آتش | آلودگی هوای اهواز روز به روز بیشتر می‌شود از کجا بدانیم پیش‌دیابت داریم؟ مدیرکل امور اقتصادی خراسان رضوی: ۷۷۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های اقتصادی این استان پرداخت شد قنات‌های شهرستان مشهد در انتظار تخصیص اعتبار برای مرمت و بازسازی توزیع واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌ها آیا طب سوزنی کمردرد مزمن را تسکین می‌دهد؟ زلزله ۴ ریشتری در دریای خزر (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) وزارت بهداشت در ماجرای سقط «سندروم داون» بیانیه داد توصیه‌های طب ایرانی برای حفظ سلامت در فصل پاییز اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) سازمان غذا و دارو نسبت به تهدید سلامت عمومی از طریق اقلام غذایی ملوانی هشدار داد از ۳۰ سال زندگی با خسیس‌ترین مرد ایران تا اظهارات تکان‌دهنده زن میانسال در کلانتری گلشهر مشهد اقدام شجاعانه شهروند وظیفه‌شناس مشهدی از یک ماجرای جنایی پرده برداشت دستگیری سرکرده باند سرقت از خودروها در الهیه مشهد| جابجایی کامپیوتر‌های سرقتی خودرو در پست خصوصی! اولین کنگره بین‌المللی تروما ایران در مشهد برگزار خواهد شد | کودکان زیر ۷ سال نسبت به تروما، آسیب‌پذیرترند توهین شاه به مردم: ایرانی‌ها ضعیف‌النفس و غرغرو هستند خودکشی در خراسان رضوی نصف میانگین کشوری است | ۸۰ درصد خودکشی‌های ایران مربوط به جوانان ۲۰ تا ۴۰ ساله است ماجرای جوان تحصیل‌کرده‌ای که از عشق زیاد، آدم‌ربا شد! فرزندکشی با ضربات چکش | خشم پدر، جان پسر را گرفت شیک، اما ناعادلانه اصلاح سیستم گرمایشی در ۱۷۱ مدرسه خراسان رضوی | ۷۰ مدرسه در مشهد از سرویس استفاده می‌کنند + فیلم ۲۹ بیمار تب دنگی شناسایی شد | نگرانی از نهفتگی علائم در هرمزگان اول مهر، آغاز تحصیل یک میلیون و ۵۸۰ هزار دانش‌آموز در خراسان رضوی | ثبت‌نام بیش از ۱۱۵ هزار کلاس‌اولی در استان
سرخط خبرها

«احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان

  • کد خبر: ۳۴۵۴۷۳
  • ۲۵ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
«احیای شورای‌عالی تأمین اجتماعی» راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان
دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان بر ضرورت احیای «شورایعالی تامین اجتماعی» تاکید کرد و آن را راهی برای بهبود وضعیت کارگران و بازنشستگان دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن ایزدی (دبیر اجرایی خانه کارگر تشکیلات استان گیلان) در مراسمی که به مناسبت ۲۵ تیر ماه روز تامین اجتماعی در محل خانه کارگر گیلان برگزار شد با بیان اینکه احیای شورایعالی تامین اجتماعی با ورود جدی ذینفعان به حیطه‌ی مدیریت، می‌تواند مشکلات صندوق‌ها در حوزه‌های متعدد از جمله حفظ تعادل منابع و مصارف، خدمات‌رسانی به بیمه شدگان و سرمایه‌گذاری را مرتفع سازد؛ افزود: شورایعالی می‌تواند سرنوشت همه‌ی صندوق‌ها را به گونه‌ای مثبت تحت‌الشعاع قرار دهد و به تبع آن، وضعیت بیمه شدگان قطعاً بهبود می‌یابد. 

او با بیان اینکه تا زمانی که این شورای سه‌جانبه احیا نشود، کارگران و بازنشستگان نمی‌توانند نقش موثر در تصمیم‌سازی‌های بیمه‌ای و بازنشستگی داشته باشند افزود: سه‌جانبه‌گرایی» یک اصل است؛ تا وقتی سه‌جانبه‌گرایی در تمام حوزه‌های روابط کار و تامین اجتماعی برقرار نباشد، کارگران و بازنشستگان و مطالبات قانونی آنها همیشه در حاشیه می‌ماند. 

وی در ادامه با اشاره به مشکلات درمان تامین اجتماعی در استان گیلان، گفت؛ استان گیلان با داشتن ۵۷ درصد جمعیت تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی از نظر درمان در رده‌های آخر قرار دارد از این رو باید تعداد بیمارستان‌های تامین اجتماعی در استان گیلان افزایش یابد. 

ایزدی در ادامه سخنان با بیان اینکه با پیگیری استاندار گیلان قرار است تعداد تخت‌های بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص) رشت از ۲۳۰ تخت به ۵۰۰ تخت افزایش یابد افزود: رسالت اصلی سازمان تأمین اجتماعی، ارائه خدمات درمانی کیفی و ایمن با هدف ارتقای سلامت بیمه‌شدگان و دیگر اقشار جامعه است. اگر تعداد بیمارستان‌های ملکی تامین اجتماعی و تخت‌های بیمارستانی آن در استان گیلان افزایش یابد، قطعا زمینه ارتقای سطح خدمات درمانی به بیمه شدگان گسترش می‌یابد.

دبیر اجرایی خانه کارگر گیلان همچنین از ادامه پیگیری‌های بازنشستگان و تشکل‌های صنفی برای بازگشت بانک رفاه خبر داد و گفت: بانک رفاه می‌تواند به‌عنوان بازوی مالی سازمان، کسری منابع را جبران کند، سرمایه‌گذاری‌های پایدار ایجاد و آینده صندوق را تضمین کند. 

ایزدی در خاتمه‌ی این مراسم با اشاره به تاکید مکرر مقام معظم رهبری به تامین امنیت شغلی کارگران افزود: مقام معظم رهبری در روز کارگر سال گذشته فرمودند که امنیت شغلی باید به کارگران بازگردد، اما با گذشت یکسال هنوز این امر محقق نشده است.

LKFU: HDGKH

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->