ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد

  • کد خبر: ۳۴۶۱۰۸
  • ۲۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۹
تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تداوم مهاجرت پزشکان را برای نظام سلامت کشور، مشکل‌ساز دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرحسین نظری، ضمن ابراز نگرانی از روند رو به رشد مهاجرت پزشکان، گفت: در سال‌های اخیر شاهد خروج گسترده پزشکان متخصص و عمومی از ایران هستیم که این امر باعث ایجاد خلأ جدی در نظام سلامت کشور شده و عوامل متعددی از جمله مشکلات اقتصادی، کاهش انگیزه‌های شغلی، کمبود امکانات و تجهیزات پیشرفته و عدم حمایت‌های کافی باعث شده تا بسیاری از پزشکان به دنبال فرصت‌های بهتر کاری در خارج از کشور باشند.

وی ادامه داد: این مهاجرت‌ها نه تنها بر کیفیت خدمات درمانی در کلان‌شهر‌ها بلکه به ویژه در مناطق محروم و دورافتاده که همواره با کمبود نیروی انسانی مواجه بوده‌اند، تأثیر منفی قابل توجهی داشته و دسترسی مردم به خدمات تخصصی و حتی عمومی درمانی به شدت کاهش یافته و باعث افزایش نارضایتی عمومی شده است.

نظری با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات فوری برای حل این مشکل، گفت: کمیسیون بهداشت مجلس به همراه وزارت بهداشت در حال بررسی راهکار‌هایی برای حفظ پزشکان و ایجاد انگیزه‌های مالی و حرفه‌ای برای ماندگاری آنان در کشور است و این اقدامات شامل بهبود شرایط کاری، افزایش حقوق و مزایا، تأمین تجهیزات مدرن و به‌روزرسانی زیرساخت‌های درمانی است البته بدون همکاری و حمایت جدی دولت، این برنامه‌ها را نمی‌توان به طور کامل اجرایی کرد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: نبود نظام منسجم برای توزیع عادلانه پزشکان و ضعف در اجرای برنامه پزشکی خانواده نیز از دیگر عواملی است که باعث نارضایتی پزشکان و بیمارانی شده که در مناطق محروم زندگی می‌کنند و این ضعف‌ها نه تنها پزشکان را از ماندن در مناطق سخت‌گذر باز می‌دارد بلکه موجب افزایش مهاجرت به شهر‌های بزرگ و خارج از کشور می‌شود.

وی یادآور شد: اگر روند مهاجرت پزشکان به همین منوال ادامه یابد، نظام سلامت کشور با بحران کمبود نیروی انسانی متخصص و متعهد مواجه خواهد شد که پیامد‌های آن به طور مستقیم سلامت مردم را به خطر خواهد انداخت و ما نیازمند یک برنامه جامع و بلندمدت هستیم که با همکاری تمام نهاد‌های مرتبط بتوانیم این چالش را مدیریت کنیم.

نظری ابراز امیدواری کرد که با توجه ویژه دولت و مجلس به این مسئله حیاتی، شرایط کاری و رفاهی پزشکان بهبود یابد تا شاهد بازگشت آرامش و ثبات به نظام سلامت کشور باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->