مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند مردی میان سال در نزاع با همسایه اش به ضرب گلوله وینچستر جان باخت | قتل در  «قصر» بر سر گوسفند! از همین حالا به فکر تأمین آب تابستان بعد باشیم موزه لوور پس از ۳ روز بازگشایی شد | ماجرای سرقت از این موزه چه بود؟ آنچه باید از زمستان هسته‌ای بدانید ۲ میلیون دُز واکسن آنفلوانزا تأمین شد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) تکمیل پرونده غربالگری دانش‌آموزان مقطع متوسطه تا پایان آبان‌ماه نگاهی به شبکه فرسوده توزیع آب در مشهد | بحران ۴۰ درصدی، چاره ۱۵ همتی فعالیت بیش از ۳۰۰ هزار معلم در مدارس غیردولتی | کاهش ساعت تدریس در این مدارس به ۳۰ ساعت دستگیری ۲ موبایل‌قاپ ۱۶ساله در تهران | سارقان: به‌خاطر بدهی به صاحبکارمان دزدی می‌کردیم پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) | احتمال بارش‌های رگباری پراکنده باران در برخی نقاط استان نگرانی از شیوع آنفلوانزای مرغی در کشور ارائه خدمات ماموگرافی رایگان به بانوان ۳۰ تا ۶۹ سال در سه مرکز درمانی مشهد و کاشمر + نام مراکز چند راهکار ساده برای کاهش وزن و لاغری رئیس سازمان تعلیم و تربیت: میل به مهاجرت در دانشگاه‌ها به دلیل غفلت از هویت ایرانی در کودکستان است توصیه‌های مهم برای سلامت قبل از بارداری در بانوان ممنوعیت دریافت کپی مدارک هویتی در مراکز تأمین اجتماعی آیا مصرف سالاد همراه غذا باعث ناراحتی معده می‌شود؟ آخرین مهلت ثبت نام در جشن ازدواج دانشجویی «همسفر تا بهشت»، امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۴) + شرایط ثبت نام ۶ راهکار مهم برای پیشگیری از مسمومیت با گاز مونوکسید کربن (CO) استاندار خراسان رضوی: ظرفیت‌های عظیم شرق کشور، بستر صادرات و سرمایه‌گذاری مشترک است فعالیت بیش از ۲۶۰ مدرسه عشایری در کشور | معلمان عشایری مشمول سختی کار می‌شوند
سرخط خبرها

ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند

  • کد خبر: ۳۴۶۱۳۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۰۰:۱۱
  • ۱
ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند
زوج جوانی که قربانی کلاهبرداری‌های مثلثی مردان نامرئی در سایت‌های واسطه گر شده‌اند، در حالی با مسدودی حساب‌های بانکی خود به مخمصه بزرگی افتادند که این ماجرای نخ نماهمچنان در فضا مجازی قربانی می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، زن ۳۰ ساله‌ای که به اتهام کلاهبرداری به مرکز انتظامی احضار شده است، با بیان این که خودش طعمه کلاهبرداران و شیادان اینترنتی در سایت‌های واسطه گر شده است، در تشریح این ماجرای نخ نما گفت: اسفند سال گذشته همسرم یک دستگاه خودرو خرید تا با آن مسافرکشی کند به همین دلیل نیاز به پول داشتیم. در این شرایط تصمیم گرفتم تا گوشواره هایم را از طریق آگهی در سایت دیوار به فروش برسانم چرا که قبلا ۹۰ گرم طلا را با همین شیوه در فضای مجازی فروخته بودم. اگر طلاهایم را به طلا فروشی می‌فروختم آن‌ها مقداری زیر قیمت تابلوی روز بهای طلا، آن را می‌خریدند ولی وقتی خودم مشتری آن را پیدا می‌کردم سود بیشتری داشت چرا که چنددرصد هم بالای قیمت تابلوی روز طلا، آن‌ها را می‌فروختم!

زن جوان ادامه داد: این بود که تصویری از گوشواره هایم را در سایت دیوار گذاشتم و آن‌ها را برای فروش آگهی کردم. طولی نکشید که مردی با شماره تلفنی که مربوط به کد اصفهان بود با من تماس گرفت و ادعا کرد به همراه خانواده اش برای سفر به مشهد آمده است و قصد خرید گوشواره هایم را دارد. او گفت که همسرم تصویر گوشواره‌های شما را در آگهی دیوار دیده است و از من خواسته تا همین‌ها را برایش بخرم! ولی، چون من بلیت پرواز دارم الان نمی‌توانم به محل سکونت شما بیایم. او سپس با پرسیدن ارزش گوشواره‌ها ادامه داد:شما شماره چندکارت بانکی را برای من بفرستید تا من به هر کارت مبلغ ۱۰میلیون تومان واریز کنم! ولی من به او گفتم: فقط یک کارت بانکی دارم که آن هم متعلق به همسرم است! و ... بالاخره او پذیرفت که ۳۰میلیون تومان را از ۳کارت مجزا برایم واریز کند و من پس از تایید دریافت پول، گوشواره‌ها را با تاکسی اینترنتی که آن مرد اصفهانی به منزلم می‌فرستد، برایش ارسال کنم.

چند دقیقه بعد، همان مرد دوباره تماس گرفت و مدعی شد ۳واریزی ۱۰ میلیونی انجام داده است! به او گفتم: اجازه بدهید از همسرم سوال کنم بعد به شما پاسخ می‌دهم. بلافاصله با شوهرم تماس گرفتم و او هم تایید کرد مبلغ ۳۰ میلیون تومان به حساب بانکی اش واریز شده است! ولی من هر چه با همان شماره با کد اصفهان ۰۹۱۳ تماس می‌گرفتم گوشی تلفن خاموش بود. در حالی که آرام آرام شوهرم به این ماجرا مشکوک می‌شد، ناگهان او از یک خط ایرانسل زنگ زد و ادعا کرد شارژ آن گوشی دیگرش تمام شده و او به ناچار با خط دیگری تماس گرفته است. در عین حال وقتی رسید ۳۰ میلیون تومان را تایید کردم، راننده یک دستگاه تاکسی اینترنتی هم به محل سکونتم آمد که شوهرم هم گوشواره‌ها را به او تحویل داد. ولی هنوز مدت زیادی از این ماجرا نگذشته بود که مرد دیگری از اصفهان با شماره تلفن من تماس گرفت و گفت: من قصد خرید یک دستگاه تلویزیون را داشتم که در سایت دیوار آگهی شده بود وقتی با فروشنده تماس گرفتم او شماره حساب شما را داد و من هم ۳ بار و هر بار مبلغ ۱۰ میلیون تومان (۳۰میلیون) به کارت بانکی شما واریز کرده‌ام، اما تلویزیون برای من ارسال نشده است!

در حالی که با شنیدن این جملات، بسیار نگران و مضطرب بودم به او گفتم من گوشواره‌ام را فروختم و مبلغ ۳۰ میلیون تومان را به همین خاطر به حساب بانکی‌ام واریز کرده‌اند و ... ولی او باور نمی‌کرد، چون به نام و مشخصات همسرم از آن مرد اصفهانی کلاهبرداری شده بود! وقتی ماجرا و ساعت‌های دقیق کلاهبرداری را برای آن مرد اصفهانی بازگو کردم، تازه فهمیدیم که در دام شیادان اینترنتی افتاده‌ایم، این بود که شکایت کردیم و به پلیس فتا رفتیم. آن جا مشخص شد که این شیوه و شگرد کلاهبرداری‌های مثلثی افراد نامرئی در فضای مجازی است و شهروندان زیادی طعمه این گونه کلاهبرداری‌ها شده‌اند.

اکنون نیز همه حساب‌های بانکی من و همسرم با دستور قضایی مسدود شده است و حتی نمی‌توانیم مبلغ واریزی یارانه خودمان را برداشت کنیم. من گوشواره‌ها را با خیاطی خریده بودم و فقط برای آن که شوهرم وسیله‌ای برای کار خودش خریداری کند وسوسه شدم تا طلاهایم را ارزان نفروشم!

حالا هم در حالی به این مخمصه بزرگ افتاده‌ام که نه تنها طلا‌ها را از دست داده‌ام بلکه باید خسارت‌های خریدار تلویزیون را هم جبران کنم که به حساب بانکی من واریز شده است.

بررسی‌های ویژه افسران دایره تجسس با دستور و راهنمایی‌های تجربی سرهنگ ابراهیم عربخانی (رئیس کلانتری گلشهر مشهد) در حالی برای افشای زوایای پنهان کلاهبرداری‌های مثلثی آغاز شده است که این شگرد نخ نما در سایت‌های واسطه گر همچنان قربانی می‌گیرد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
خودشون مقصر بودن
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->