واژگونی تانکر حامل نفت در جاده سبزوار- نیشابور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تولد دختر سنگین وزن در آبادان + عکس تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران صدا‌های مهیب در تبریز مربوط به پاکسازی مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه است امضای تفاهم‌نامه مشترک مرکز وکلا و سازمان اراضی کشور برای پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری اراضی دستگیری قاتل مسلح بعد از ۱۴ ماه فرار صدور حکم دادگاه برای شرکت‌های بورسی که سود سهام عدالت را واریز نکردند کلاهبرداری تلفنی برای تهیه دیه ۷ میلیاردی ! آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است بازگشت دوباره کرونا به صدر بیماری‌های تنفسی کشور جنگ ۱۲ روزه چه آسیبی به صنایع دستی کشور زد؟
سرخط خبرها

وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود

  • کد خبر: ۳۴۶۳۲۷
  • ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود
وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که با تمام وجود در مقابل خانواده شهدای دانش‌آموز و فرهنگی ادای احترام می کنیم، گفت: راه شهیدان و زندگی آنها باید در زندگی ما متجلی شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی در یادواره شهدای فرهنگی ودانش‌آموز که به یاد معلم شهید فهیمه مقیمی و دانش آموز شهید سهیل کتولی با حضور مدیرکل دفتر وزارتی، مشاوران وزیر ، مدیرکل آموزش‌وپرورش تهران ، اعضای شورای معاونان و خانواده شهدای اخیر و جمع بسیاری از معلمان و دانش آموزان در هنرستان دخترانه حافظ در منطقه ۴ آموزش و پرورش  برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان این‌که این یادواره اقدامی ارزشمند است، گفت: برگزاری این یادواره کمتر از شهادت نیست و باید یاد و نام شهیدان را زنده نگه داشت.

وی ادامه داد: اعتقاد و ایمان به خدا سبب می شود به کسانی که در این مسیر حرکت کردند و به شهادت رسیدند، تبریک گفت.

کاظمی ادامه داد: هیچ سعادتی بالاتر از شهادت نیست و هیچ راهی  در مسیر دنیوی بهتر از شهادت نخواهد بود.

کاظمی با تأکید بر ادامه مسیر اقتدار و سربلندی شهدا، عنوان کرد: امروز این پرچم به دست من و شماست و ما مکلفیم راه شهیدان را پر افتخار ادامه دهیم. راه شهیدان و زندگی آنها باید در زندگی ما متجلی شود .

وزیر آموزش و پرورش افزود: کشور در طول ۴۶ سال، هزاران شهید تقدیم انقلاب کرده است و در مقابل دنیای استکبار سربلند و پیروز میدان است.

کاظمی با اشاره به این‌که ایمان ما را در مقابل دشمن پیروز خواهد کرد، گفت: جنگ ۱۲ روزه بهترین سرداران و دانشمندان ما را گرفت ولی حضور رهبری، انسجام و همدلی مردم، قدرت نظامی و موشکی معجزه‌ای بزرگ در این ایام محسوب می شود.

وی با اشاره به این‌که ایران، کشور امام حسین علیه السلام است، گفت: سرزمین ما متمدن و پر افتخار است و همیشه مقابل ظلم و ظالم ایستادگی کرده است.

کاظمی با بیان این‌که با تمام وجود در مقابل خانواده شهدای دانش آموز و فرهنگی ادای احترام می کنیم ، افزود:  پیمان می بندیم که راه شهدا را در سایه و پرتو رهبری ادامه دهیم.

در این مراسم ضمن برگزاری مراسم‌های آیینی، دوستان، هم‌کلاسی‌ها و مسئولین گرد هم جمع شده و با ذکر خاطره، خواندن دلنوشته و با ابراز همدردی با خانواده شهدا، یاد و خاطره معلمان و دانش‌آموزان شهیدی که در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه به دست رژیم کودک‌کش صهیونیستی به درجه رفیع شهادت رسیدند را گرامی داشتند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->