ضرورت مصرف آب بسته‌بندی در پیاده‌روی اربعین عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نقش ویژه خاله در تربیت دختر‌ها افزایش ۶۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی در سال تحصیلی جدید طرح پزشک خانواده از این هفته در سراسر کشور اجرا می‌شود (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۸۱۰ هزار تبعه غیرمجاز از مرز دوغارون طی ۴ ماهه ابتدای سال | افزایش ۳۰ درصدی کشفیات مواد مخدر در مرز تایباد پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | باران‌های رگباری و هوای ابری در ۱۶ استان بین بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و کشوری تبعیض قائل نشوید | سفر‌های زیارتی سیاحتی تأمین اجتماعی هم فعلا به کما رفته است اعتبار ۱۰ میلیون تومانی برای خرید آنلاین بازنشستگان کشوری وضعیت هشدارآمیز تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی و آمار نگران‌کننده تلفات در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ | مشهد در صدر نقاط حادثه خیز استان است ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید
سرخط خبرها

فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟

  • کد خبر: ۳۴۶۵۹۳
  • ۳۰ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟
رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور کاشت یک میلیارد درخت را از برنامه‌های مهم سازمان منابع طبیعی برشمرد و اظهار کرد: این طرح با هدف افزایش پوشش گیاهی، مقابله با بیابان‌زایی و بهبود وضعیت اقلیمی کشور اجرا می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی تیموری در جلسه ستاد مردمی کاشت یک میلیارد درخت که به‌ صورت وبیناری همزمان با حضور ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها نیز برگزار می‌شد، بیان کرد: طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت با مشارکت مردم و سازمان‌های مردم‌نهاد و جوامع محلی پیش می‌رود و قرار است طی چهار سال و در هر سال ۲۵۰ میلیون درخت کاشته شود.

دکتر تیموری از سامانه «ساتک» به عنوان سامانه تولید و کاشت درخت در طرح مردمی یک میلیارد درخت نام برد که ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها موظف شده‌اند تمامی اطلاعات مکانی و تعداد نهال‌های تولیدی و درختان کاشته شده را جمع‌آوری و در آن سامانه ثبت کنند تا امکان پیگیری و مستندسازی دقیق این طرح فراهم شود.

تیموری با بیان این که هدف طرح کاشت یک میلیارد درخت، دستیابی به پایداری در اکوسیستم و بهبود وضعیت منابع طبیعی کشور است، ویژگی مهم این طرح را بهره‌مندی از ظرفیت جوامع روستایی و تشکل‌های مردم‌نهاد به عنوان مجریان این طرح دانست که آن را از پروژه‌های مشابه در حوزه منابع طبیعی متمایز می‌کند.

تیموری در ادامه سخنان خود به ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها تکلیف کرد که در هر شهرستان با استفاده از ظرفیت‌هایی که وجود دارد ۵ تا ۱۵ هکتار از اراضی که پوشش گیاهی ضعیف دارند را شناسایی و نسبت به نهال‌کاری آن اقدام کنند.

وی مستندسازی اقدامات و فعالیت‌های اجرایی در منابع طبیعی را بسیار مهم دانست و یادآور شد: مستندسازی می‌تواند مسیر تحقق فعالیت‌های منابع طبیعی را نمایان ‌کند.

رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه از مدیران ستادی و استانی خواست رسیدگی به مشکلات مردم را در اولویت کاری خود قرار دهند و مشکلات آنان را در استان حل کنند.

تیموری سازمان منابع طبیعی را یک سازمان مردمی دانست و خاطرنشان کرد: مدیران منابع طبیعی باید ارتباط با مردم، ذینفعان، خیرین و سازمان‌های مردم نهاد را سرلوحه کار خود قرار دهند زیرا کار منابع طبیعی بدون نقش و مشارکت مردم پیشرفت نخواهد داشت.

بر اساس این گزارش در نود و ششمین جلسه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت، مدیران کل منابع طبیعی استان‌های شمالی گزارشی در خصوص جنگلکاری ساحلی و مدیران کل منابع طبیعی استان‌های لرستان و خوزستان نیز درباره روند پیشرفت طرح جنگل‌کاری در استان های مربوطه ارائه کردند.

در پایان این نشست مدیرکل دفتر مهندسی و مطالعات درباره سامانه ساتک و فرآیند ثبت اطلاعات و دکتر احمدی - مجری طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت - در خصوص فرآیند تولید نهال و روند پیشرفت کاشت آن در منابع طبیعی استان‌ها گزارشی را ارائه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->