وکیل امیرحسین مقصودلو: توبه تتلو توسط دادگاه کیفری احراز شد مرکز پژوش‌های مجلس در حال تهیه پیش‌نویس طرحی برای تامین حقوق حرفه‌ای خبرنگاران رژیم اسرائیل: حماس باید به مذاکرات بازگردانده شود تشدید فشارهای آمریکا و عربستان سعودی بر لبنان برای خلع سلاح حزب الله بقایی: حمله اسرائیل به یمن را محکوم می‌کنیم | نتانیاهو صلاحیت صحبت درباره تامین آب ایران را ندارد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: با شعار دادن که نمی‌شود مملکت را درست کرد ترامپ خطاب به زلنسکی: از کریمه چشم پوشی کن و با ناتو خداحافظی جنگ تمام می‌شود ارتش اسرائیل طرح نظامی برای اشغال شهر غزه را تصویب کرد جان مرشایمر: ورود ترامپ به جنگ با ایران احمقانه بود | شراکت آمریکا در نسل‌کشی غزه نشانه‌ بحران عمیق واشنگتن است ادعای جولانی: سوریه تا پایان سال ۱۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری جذب می‌کند نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو
سرخط خبرها

مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق!

  • کد خبر: ۳۴۷۵۴۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۶
مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق!
وقتی که خطر منافقان و نفوذی‌ها در امروز جامعه نه کمتر از مرداد ۱۳۶۷ که بسیار بیشتر از آن است، بازخوانی عملیات شکوهمند مرصاد باید، چون حسگر‌های هشداردهنده خطر‌ها در زمان حاضر و حتی همیشه زمان باشد.

مرصاد، عملیات مرصاد، عملیات منافق‌شکن مرصاد نباید فقط نقل تاریخ و قاب خاطره شود. هرچند نقل تاریخ و تحریر خاطره هم در جای خود ارجمند و تعلیم‌دهنده است، اما وقتی که خطر منافقان و نفوذی‌ها در امروز جامعه نه کمتر از مرداد‌۱۳۶۷ که بسیار بیشتر از آن است، بازخوانی عملیات شکوهمند مرصاد باید، چون حسگر‌های هشداردهنده خطر‌ها در زمان حاضر و حتی همیشه زمان باشد.

دلیلش هم معلوم است، در گذر زمان نفاق و نفوذ تکثیر‌مثل می‌کنند. همین جنگ تحمیلی دوازده‌روزه جهان ستم علیه ما، کم مزرعه برداشت نفاق و نفوذ داشت؟ این همه خون خدا که بر خاک پاشیده شد بدون فعال شدن خطِ نفوذ، ممکن نبود. بدون تکثیر «عباس زریباف»‌ها در میان خودمان مقدور نمی‌شد. بدونِ «محمدرضا کلاهی»‌ها نمی‌توانستند، خون به پا کنند. 

اگر به فصل برداشتِ «مسعود کشمیری»‌ها نمی‌رسیدند نمی‌توانستند فرماندهان و دانشمندان ما را چنین مظلوم‌کش کنند. تکثیر شده‌اند اینها اگر چه نه در آن فراوانی که بتوانند از مرز‌ها به سرزمینمان سرازیر شوند، اما در حدی هستند که هم ذهن جامعه را برآشوب‌اند و هم تیغِ صهیونیسم را تیز کنند. آنچه در میدان دیدیم فقط یک جلوه از نقش‌آفرینی نفاق و نفوذ بود که در پرتاب ریزپرنده‌ها و ترور فرزندان فرهیخته ایران خود را نشان داد. 

صد‌ها جلوه دارد این خط سیاه. از جمله ریزپردازی ذهن جامعه است. دارند با همه توان و با استفاده از همه ظرفیت‌ها با تولید روایت‌های مجعول و خلق شایعه، ذهن و خُلق مردم را به‌هم می‌ریزند. بنگاه رسانه‌ای استکبار هم آنها را برای چنین مأموریتی به خدمت گرفته است. اگر اندکی تأمل کنیم به وضوح طعم ناخوش کلمات آلوده‌شان را در لابه‌لای نوشته‌ها حس خواهیم کرد.

 تصویرسازی‌های مغشوش، گزارش‌های مقلوب، لفاظی‌های منفور، امروز یک جبهه گسترده به روی ما گشوده است. دریغا که گاه برخی از خودی‌ها هم نه تنها شکار این موج شده که بازنشرکننده آن هم می‌شوند. به نام اصول‌گرا علیه اصلاح‌طلب می‌نویسند، به نام اصلاح‌طلب علیه اصول‌گرا. به نام انقلابی هم علیه هر دو. به نام همه علیه همه می‌نویسند تا ذهن جامعه را ناآرام کنند.

آنها دشمن آرامش ملی هستند. خوب می‌دانند که آرامش می‌تواند بستر رشد و تعالی و اقتدار ایران باشد. پس هزار تیرِ زهردار دروغ و شایعه در چله‌کمان می‌کنند تا ذهن مردم را بکُشند. در آوار شدن اذهان است که می‌توانند جاده زمین را هم برای اربابان خود هموار کنند. همان کاری که در جنگ تحمیلی هشت‌ساله انجام دادند، در این دوازده‌روز هم تکرار کردند. 

امروز هم در حال پیمودن همان خط شوم در گونه‌ای دیگر هستند. آنها را تمام شده ندانیم بلکه نسبت به خطرشان همواره خاطرناجمع باشیم. هوشیاری ماست که خاطر آنها را پریشان و شرِّ شان را کم خواهد کرد. مرصاد، عملیات مرصاد باید، چون حسگر عمل کند و همواره ما را به هشدار، هوشیاری بخشد تا باز هم نسیم پیروزی به پرچم پرافتخار ایران بوزد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->