بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس پیش‌ثبت نام دانش‌آموزان اتباع در سامانه آموزش پرورش آغاز شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) زایمان سزارین غیرضروری سلامت مادر و نوزاد را تهدید می‌کند روش تهیه کرم خانگی برای رفع ترک پا با مواد طبیعی آغاز مدرسه از ۵ سالگی؟ | طرح تازه مجلس برای تغییر سن آموزش رسمی کودکان زائران اربعین فورا سر کار نروند! فواید رژیم فستینگ برای سلامت بدن چیست؟ افزایش ۳۰ درصدی شیوع دیابت در خراسان رضوی افزایش ۴ برابری ورود زائران به مشهد از طریق پایانه امام رضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر وزیر کار: میزان افزایش حقوق همه بازنشستگان بیش از ۵۰ درصد بوده است بهره‌برداری از ۲۹ پروژه درمانی و بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی دستگیری دزد سپیدموی در قلب منطقه سرقت ممنوع مشهد! جزئیات تازه از قتل هولناک زن مشهدی | قاتل: برای رسیدن به هوس‌های شیطانی او را کشتم و بعد ... جان باختن یک کوهنورد بر اثر صاعقه در ارتفاعات مازندران (۲۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند

  • کد خبر: ۳۴۷۸۱۰
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۰
رئیس سازمان محیط زیست: بحران‌های محیط زیستی با راهکارهای ضربتی برطرف نمی‌شوند
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مشکلات زیست‌محیطی کنونی ناشی از سال‌ها بی‌توجهی به مقوله محیط زیست است. به همین دلیل نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری در نشست با فعالان جوان محیط زیست که در این سازمان برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره حمید مرادی فعال محیط زیست استان کردستان، که در حادثه آتش‌سوزی آبیدر سنندج جان باخت، اظهار کرد: ما قدردان دغدغه‌مندی و انگیزه فعالان محیط زیست هستیم و از مشکلات و موانعی که در این مسیر برای شما به وجود آمده اطلاع داریم.

وی افزود: مشکلاتی که اکنون در حوزه محیط زیست با آن مواجه هستیم، ناشی از اقدامات و کاستی‌ها در یکی دو سال گذشته نیست بلکه ناشی از سال‌ها بی‌توجهی به مقوله محیط زیست است. بی‌توجهی که هم در رعایت موزاین محیط زیستی وجود داشته است و هم در نظام سیاستگذاری و حکمرانی با آن مواجه بودیم.

انصاری ادامه داد: تمامی این مسائل دست به دست هم داده است تا اکنون با یک بحران عمیق و چندوجهی در حوزه محیط زیست روبه رو باشیم، به همین دلیل نمی‌توانیم راهکار ضربتی و عاجل برای آن داشته باشیم بلکه باید در قالب برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت نسبت به حل مسئله اقدام کنیم.

معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: اجرای قوانین و مسائل محیط زیست اغلب در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست نیست و این سازمان در کنار سایر دستگاه‌ها وظایفی بر عهده دارد. سازمان محیط زیست در اغلب موارد تنها نهاد ناظر است، در حالی‌که سایر دستگاه‌ها تکالیف اجرایی دارند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: مشارکت مردم محور اصلی فعالیت‌های ما خواهد بود به‌ویژه مشارکت جوانان برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

انصاری تاکید کرد: استفاده از ظرفیت زنان و بانوان و کنشگری و مطالبات آنها با توجه به اینکه اغلب فعالان حوزه محیط زیست تحصیلات مرتبط نیز دارند باید نگاهی مبتنی بر حل مساله باشد تا بتوانیم این ارتباط دوسویه را عمق ببخشیم.

وی در ادامه گفت: ما بیشتر از شما نیازمند همکاری و مشارکت جوانان و فعالان هستیم و به‌صورت ویژه از همکاری فعالان و متخصصان به‌خصوص جوانان در حوزه محیط زیست استقبال می‌کنیم.

همچنین در این نشست، محمدحسین بازگیر- مدیر کل دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست - نیز با اشاره به لزوم راه‌اندازی پویش ملی برای پاکسازی حاشیه جاده‌ها تصریح کرد: راه‌اندازی این پویش با مشارکت انجمن‌های مردم‌نهاد می‌تواند به صورت پایلوت در چند استان اجرایی شود و نمونه موفقی از همکاری تلقی خواهد شد.

در این جلسه اعضای حاضر که به نمایندگی از استان‌های مختلف کشور حضور داشتند به بیان مشکلات و مسائل محیط زیستی در مناطق مختلف پرداختند. بحران آب، خشک شدن تالاب‌ها به‌ویژه دریاچه ارومیه، آلودگی رودخانه‌ها، تغییر کاربری اراضی، بی‌توجهی به آمایش سرزمین، ازدیاد گونه‌های اهلی مانند سگ‌ها در زیستگاه‌های انسانی و طبیعی، ایجاد بستر‌هایی برای همکاری، لزوم برنامه‌ریزی جدی برای آموزش جوامع محلی و گروه‌های پایه مانند دانش‌آموزان، اطلاع‌رسانی دقیق و سریع از مشکلات محیط زیستی استان‌های مختلف در بستر‌های رسانه‌ای سازمان، جلوگیری از پروژه‌های انتقال آب، جلوگیری از بارگذاری صنایع آب بر در فلات مرکزی و لزوم تشکیل مجمع مشورتی جوانان از جمله مسایل مطرح شده در این جلسه بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->