۶۰ لیتر سهمیه بنزین آبان‌ماه امشب شارژ می‌شود (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی امروز (۳۰ مهرماه ۱۴۰۴) | اونس جهانی از عرش به فرش آمد بیشترین نیروی کار در کدام کشور‌ها قرار دارند؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۳۰ مهر ۱۴۰۴) | فلفل دلمه را چند بخریم؟ قیمت خرید تضمینی گندم اعلام شد چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتن آفت کش در کشور

  • کد خبر: ۳۴۷۸۵۵
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۱
مصرف سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتن آفت کش در کشور
مدیر کل دفتر آفت کش های سازمان حفظ نباتات گفت: در حال حاضر ۹۶ درصد سموم مصرفی کشور کم خطر و متوسط خطر است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید یداعی، مدیرکل آفت کش های سازمان حفظ نباتات در برنامه رادیو اقتصاد با اشاره به اثرات زیست محیطی آفت کش ها و نظارت سازمان حفظ نباتات بر واردات گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی مختلف، میزان واردات آفت کش ها متغیر است به طوریکه سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزارتن آفت کش وارد می شود.

به گفته وی، زمان ثبت سفارش، آفت کش ها باید دارای استاندارهای بین المللی باشند و در زمان ترخیص ازمایش هایی صورت می‌گیرد که از این رو باید مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی باشد.

یداعی با اشاره به شرایط نگهداری سموم آماده به مصرف بیان کرد: سموم آماده به مصرف و سمومی که تکنیکال یا ماده اصلی وارد و در کشور فرموله و تولید می شوند، شرایط نگهداری متفاوت است به طوریکه شرایط آنها در انبار برحسب نوع سموم متفاوت است و دستورالعمل های خاص خود را دارد که براین اساس مراکزی که سموم را وارد یا نگهداری می کنند، موارد ابلاغ و سپس بازدید های دوره ای صورت می‌گیرد.

این مقام مسئول با بیان اینکه مدت زمان نگهداری آفت کش ها بر روی آم درج شده است، افزود: اگر شرایط انبارها مشکلی نداشته باشد، تا این تاریخ امکان نگهداری وجود دارد که براین اساس در طول دوره واردات یا زمانیکه وارد بازار می شود، بصورت تصادفی نمونه برداری صورت می گیرد.

به گفته وی، سموم مصرفی قابلیت تبخیر و انتشار در فضا را ندارد که بتواند بر لایه اوزون اثر بگذارد و در خاک یا فضای نزدیک آن چک می شود.

مدیرکل آفت کش های سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه استانداردهای بین المللی در خصوص آفت کش های تولید داخل در نظر گرفته می شود، افزود: با همکاری سازمان استاندارد از سال گذشته و امسال ۳۰ قلم از آفت کش های پرمصرف تحت استاندارد ملی افت کش قرار دارد که بصورت شدیدتر نطارت بیشتری انجام می شود.

وی ادامه داد: واردات آفت کش ها پیچیدگی خاصی ندارد و براساس اظهارنامه شرکت های واردکننده از زمانی که وارد بنادر و گمرک می شوند، طبق مدارکی برای ترخیص لازم است و سپس نمونه برداری اجازه توزیع داده می شود.

یداعی درباره استفاده از فناوری های پاک به جای سموم و آفت کش ها گفت: چندین سال است که برنامه ها به این سمت است به طوریکه از ۴۸ آفت کش ثبت شده ۹۶ درصد آن کم‌خطر و متوسط خطر است و برنامه ما همین است که به سمت و سوی سموم کم خطر و متوسط خطر پیش رویم و براین اساس از ثبت سفارش و واردات سموم پرخطر پرهیز شده است، در کنار آن با حذف ۱۹ قلم آفت کش پرخطر، درصد سموم پرخطر از حدود ۱۶ درصد امسال به کمتر از ۱۳ درصد رسیده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->