اعزام کاروان‌های هیئات مذهبی مشهد به قم در سالروز وفات حضرت معصومه (س) یادی از رشادت‌های آتش‌نشان مشهدی هم‌زمان با روز آتش‌نشانی | درخشان مثل رضا فخریان ابلاغ پیام تبریک تولیت آستان قدس رضوی به تولیت جدید آستان مقدس امامین کاظمین (ع) ظرفیت پروازهای حج عمره ۲برابر شد اهدای سمعک به بچه‌های کم‌شنوای مشهدی، از سوی آستان قدس رضوی حافظان قرآن کریم از سراسر کشور میهمان خانواده شهیدپرور مشتاقیان شدند چگونه اقامه نماز جماعت در مدارس تقویت شود؟ شهید سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد؛ خطیبی آتشین، مبارزی نستوه و شهیدی ماندگار در مشهد آتش نشانان، نگهبانان بی‌ادعا در دل حرم مطهر رضوی رونمایی از ۴۶ اثر دفاع مقدس میدان شهدا مشهد، میزبان مراسم نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله (۸ مهر ۱۴۰۴) کهن‌ترین نسخه خطی «دیوان کبیر مولانا» در حرم مطهر امام رضا(ع) رونمایی می‌شود بهروز آذر: بیش از ۱۷ هزار زن در جنگ تحمیلی هشت‌ساله، شهید، جانباز و اسیر شدند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سکاندار جدید سازمان حج و زیارت را معرفی کرد حمله فرانسه به مساجد از سر گرفته شد بودجه دولتی برای ساخت مسجد نداریم | خیرین، پیشگام در ساخت مساجد پیشنهاد داور برنامه «محفل» برای دعوت از قاریان جهان درخصوص برگزاری فینال فینالیست‌ها در ایران همسر سرلشکر شهید حسن آبشناسان به دیار باقی شتافت استراتژی نوین فرهنگی-رسانه‌ای دارالقرآن محمدی مشهد اجرا شد
سرخط خبرها

ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین

  • کد خبر: ۳۴۸۰۲۷
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۳
ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین
رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی از ایجاد یک «شهر خدماتی» در کاظمین برای رفع نیازهای زائران اربعین خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، موسی جوینده، با اعلام برنامه‌های گسترده استان خراسان جنوبی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی، گفت: مواکب خراسان جنوبی در شهر مقدس کاظمین، کربلا و مسیر نجف به کربلا مستقر بوده و خدماتی جامع و با کیفیت به زائران ارائه می‌کنند.

وی با اشاره به ایجاد یک «شهر خدماتی» در کاظمین افزود: در مدت زمان کوتاهی شهری با ظرفیت کامل و امکانات متنوع برای زائران اربعین برپا شده است که خدمات آن از ریزترین نیاز‌های زائران مانند خیاطی، شست‌وشوی لباس، تعمیر عینک، تعمیر کالسکه بچه و تعمیر و شارژ تلفن همراه تا خدمات اسکان، تغذیه و بهداشت را شامل می‌شود. تمام این خدمات با کیفیت عالی و تحت پوشش کامل موکب‌ها به زائران ارائه می‌شود.

جوینده با تأکید بر خدمات تغذیه اظهار کرد: مواکب ما انواع غذا‌های اصیل خراسان جنوبی مانند قورمه، گوشت ماچلو، مرغ زعفرانی و قیمه را با رعایت کامل نکات بهداشتی و کیفیت عالی ارائه می‌دهند. همچنین انواع شربت‌ها و دمنوش‌های متنوع، از جمله شربت زرشک، زعفرانی، آبلیمو و شربت خیار، به خصوص در هوای گرم سال، در دسترس زائران است. علاقه خاص خراسانی‌ها به چای و دمنوش در این مواکب همیشه تأمین می‌شود.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی ادامه داد: در ایام اربعین، ۶۰ موکب از خراسان جنوبی مستقر خواهند بود؛ ۳۸ موکب در کاظمین، ۲ موکب در کربلا و مابقی در مسیر نجف به کربلا. همچنین ۸ موکب ویژه زائران پاکستانی در شهر‌های بیرجند، خضری، قاین و نهبندان فعال هستند.

جوینده درباره زمان‌بندی اعزام خدام گفت: خدام از پنجم ماه صفر به عراق اعزام شده و از نهم صفر به طور کامل در کاظمین مستقر خواهند بود. مأموریت اصلی ما در کاظمین، اسکان ۵۰ هزار نفر و پخت روزانه ۳۰۰ هزار وعده غذا برای زائران است.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی به نقش پررنگ مردم در بازسازی و توسعه اعتاب مقدسه اشاره و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران با به‌کارگیری ظرفیت مردمی، هنر بازسازی عتبات را به نمایش گذاشته است. امروز مردم سهم بسزایی در بازسازی اماکن مقدس دارند و پس از مرحله بازسازی، توسعه و گسترش این اماکن در دستور کار قرار دارد.

وی با اشاره به پروژه‌های عمرانی مهم گفت: طرح صحن حضرت فاطمه زهرا (س) در نجف با زیربنای ۲۳۰ هزار متر مربع، بزرگ‌ترین پروژه عمرانی جهان اسلام است که ۳ هزار نفر به صورت ۲۴ ساعته روی آن کار می‌کنند. همچنین طرح‌های تل زینبیه، بین‌الحرمین و صحن امام باقر علیه السلام نیز در دست اجرا هستند.

جوینده درباره مشارکت مردمی در این پروژه‌ها افزود: هر فرد می‌تواند با خرید سهم یک کاشی به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان در کار خیر بزرگی شریک شود و نام خود را پشت کاشی ثبت کند.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات خراسان جنوبی از همکاری و مشارکت ادارات و نهاد‌های مختلف استان در حمایت مالی از عتبات عالیات تقدیر کرد و گفت: طبق گزارش‌ها، کمیته امداد استان با مشارکت بیش از ۱۷۱ میلیون تومان، سپاه پاسداران و تیپ مردم پایه انصارالرضا (ع) با ۱۵۹ میلیون تومان، دادگستری با بیش از ۶۴ میلیون تومان و نیروی انتظامی با ۶۳ میلیون تومان از فعال‌ترین نهاد‌ها در جمع‌آوری کمک‌ها بودند.

جوینده ضمن قدردانی ویژه از صدا و سیمای خراسان جنوبی برای پخش زنده خدمات مواکب بر اهمیت اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف تأکید کرد و گفت: پوشش رسانه‌ای خدمات مواکب موجب افزایش اعتماد مردم و تشویق به مشارکت بیشتر در سال‌های آینده خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->