سالاری: صندوق تأمین اجتماعی در آستانه نابودی است اگر اصلاحات اساسی انجام نشود آخرین جزئیات از وضعیت پرونده امیر تتلو اسامی واجدین دریافت وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری اعلام شد+لینک سامانه ما آماده نیستیم گام مهم استان تهران در راستای کاهش آلودگی هوا | ورود بیش از ۲۰۰ اتوبوس برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی محور حادثه‌خیز مشهد–چناران ایمن شد| تعریض محور مشهد–گلبهار با ثبت تردد ۱۱۰ هزار خودرو به مراحل پایانی رسید صحبت‌های مدیرعامل تأمین اجتماعی درباره برداشت ۱۶۰۰ میلیارد از جیب بازنشستگان +فیلم  واریز حقوق بازنشستگان لشکری (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | یک میلیون تومان به حساب پشتیبان واریز شد مرمت بناهای تاریخی - گردشگری سبزوار برای حفظ توسعه پایدار ضروری است اطلاعیه تأمین‌اجتماعی در مورد حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران ۱۵۰۰ دانش آموز سمپادی تحت حمایت کمیته امداد سیل روستایی در شمال‌غرب پاکستان را «ظرف چند ثانیه» ویران کرد اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های استان مازندران در تعطیلات پایان مرداد ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۹ مرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا ۷۲ ساعت آینده ۱۰۰ هزار زائر پیاده امام‌رضا (ع) وارد مشهد شدند (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) میزان «نیترات» آب‌های بسته بندی مشخص شد موزه «زنان در دفاع مقدس» تا پایان سال در تهران رونمایی می‌شود آغاز به‌کار موکب سلامت شهدای شاهنامه در روز‌های پایانی ماه صفر (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) شاخص UV چیست و چرا باید روزانه آن را رصد کنیم؟ | سوختگی ارغوانی مهلت ثبت نام سرویس مدارس تا نیمه شهریور ۱۴۰۴ تمدید شد آخرین مهلت انصراف پذیرفته‌شدگان نهایی دانشجومعلمان، امروز (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) امضای تفاهم نامه ۳۰ روزه بیمه معلمان مدارس غیردولتی در هفته آینده (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) مخالفت شدید پلیس راهور مشهد با قطع برق در بزرگراه‌ها ۱۳ ملک بهزیستی خراسان رضوی در فهرست مولدسازی پایان شرارت‌های شبانه یک شیاد در بولوار ارشاد مشهد تدوین محتوای آموزشی برای دانش‌آموزان دوزبانه لزوم افزایش اعتبارات ملی برای تحقق پروژه های کلان آبی   تأمین بدون تعطیلی نان مشهد در دهه آخر صفر
سرخط خبرها

سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران

  • کد خبر: ۳۴۸۳۲۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۳
سرقت دکتر قلابی از مسافران شهرستانی در خوابگاه‌های تهران
متهمی که در پوشش دکتر قلابی در خوابگاه‌های مرکز تهران با شگرد بی‌هوشی اقدام به سرقت می‌کرد، توسط کارآگاهان اداره پنجم پلیس آگاهی به دام افتاد.

به گزارش شهرآرانیوز، مردادماه ماه امسال، مرد سالخورده‌ای به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کرد و هنگامی که مقابل کارآگاهان قرار گرفت، گفت: چند روز پیش برای کار پیدا کردن از شیراز به تهران آمدم و در یک خوابگاه ساکن شدم. در آنجا با پسر جوانی آشنا شدم که خودش را مسعود معرفی کرد و مدعی شد که دکتر است. او پس از ایجاد احساس صمیمیت یک لیوان چای به من تعارف کرد، اما پس از نوشیدن چای سرم گیج رفت و بیهوش شدم. هنگامی که به خودم آمدم متوجه شدم مسعود از کارت‌های بانکی‌ام بیش از ۶۰ میلیون تومان پول سرقت کرده است.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده، تیمی از کارآگاهان برای انجام تحقیقات میدانی به خوابگاه مورد نظر در حوالی میدان فلسطین اعزام شدند. در نخستین گام مشخص شد که متهم هویت جعلی داشته و اصلاً دکتر نبوده است. او با همین ترفند توانسته بود از افراد زیادی سرقت کند.

کارآگاهان در مرحله بعد با بازبینی تصاویر دوربین‌های مدار بسته اطراف میدان، هویت واقعی متهم را شناسایی کردند. سپس با انجام اقدامات اطلاعاتی، مخفیگاه او در جنوب استان تهران ردیابی شد.

با دریافت این اطلاعات مهم، کارآگاهان بلافاصله با هماهنگی مراجع قضایی به محل مخفیگاه متهم اعزام شدند و در یک عملیات ضربتی او را دستگیر کردند.

متهم پس از انتقال به اداره پنجم پلیس آگاهی، تحت بازجویی قرار گرفت و خیلی زود به سرقت از یک پیرمرد و سه مرد دیگر اعتراف کرد.

او ماجرا را اینطور توضیح داد: خانه‌ای در ورامین دارم که آن را اجاره داده و خود برای سرقت به مرکز تهران و میدان فلسطین می‌آمدم. پس از جستجوی چند خوابگاه، افرادی را که از شهرستان به تهران آمده بودند می‌دیدم، خود را دکتر معرفی می‌کردم. سپس با ایجاد صمیمیت، چای به آنها تعارف می‌کردم که از قبل قرص خواب‌آور در آن می‌ریختم. زمانی که افراد خوابشان می‌گرفت و هوشیاری‌شان کاهش می‌یافت، رمز کارت‌هایشان را می‌گرفتم و از کارت‌های آنها پول برداشت می‌کردم.

پس از این اعترافات مهم، اداره پنجم مأموریت یافت تا تحقیقات اطلاعاتی و مخابراتی خود را درباره این پرونده ادامه دهد. متهم نیز برای کشف زوایای پنهان پرونده و جرایم احتمالی در اختیار کارآگاهان قرار گرفت.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->