کاهش نرخ بیکاری به ۷.۳ درصد در بهار ۱۴۰۴ قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | رکود سنگین و ثبات نسبی نرخ‌ها بررسی قیمت موبایل در مشهد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | سامسونگ A۵۶ فراتر از ۳۰ میلیون تومان شد ۵ شرط بانک مرکزی برای فعالیت سکو‌های فروش طلا اعلام شد (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ در مشهد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) کاهش بیش از یک درصدی قیمت دینار عراق (۲۱ تیر ۱۴۰۴) برنج پاکستانی را با این روش کیلویی ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسانند علت تغییر جدول زمانی قطع برق شهروندان مشهدی چیست؟ طرح جدید وزارت کار برای بیکاران مقرری‌بگیر اعلام شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) رشد شارپی بورس پس از دو هفته ریزش | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۱ تیر ۱۴۰۴) زمان ثبت‌نام طرح ملی نوسازی موتورسیکلت‌های فرسوده اعلام شد + جزئیات مراکز درمانی دولتی به شبکه خدمات ویژه بازنشستگان افزوده شدند نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | قیمت دلار باز هم کاهش یافت ثبت بیش از ۲ هزار میلیارد ریال پرونده تخلف اقتصادی در خراسان رضوی طی بهار ۱۴۰۴ ششمین قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو انجام شد + لینک نتایج (۲۱ تیرماه ۱۴۰۴) افت شاخص کل پس از بازگشایی کنترل شد قیمت امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۲۱ تیر ۱۴۰۴) جزئیات بسته حمایتی ۳۵ همتی بازار سهام در هفته جاری اعلام شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت بیش از ۱۳۰ هزار دلاری بیت‌کوین تا پایان تابستان ۱۴۰۴ مرز‌های شرقی خراسان رضوی، رگ‌های حیاتی تجارت در  روز‌های بحران ابلاغ بخشنامه بخشودگی جرائم تسهیلات کمتر از ۷۰۰ میلیون به بانک‌ها زمان عرضه ارز اربعین ۱۴۰۴ مشخص شد + جزئیات نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ تعیین شد افزایش قیمت طلای جهانی (۲۱ تیر ۱۴۰۴) ۱۰ درصد از چک‌ها در اردیبهشت ۱۴۰۴ برگشت خورد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار (۲۱ تیر ۱۴۰۴) | گلابی به بازار مشهد آمد ۳۵۰۰ فعال بورس در محکومیت سخنان نتانیاهو عهدنامه امضا کردند گرانی قیمت میوه با وجود کاهش تقاضا (۲۱ تیر ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمزارز با مصرف برق معادل ۲هزار منزل مسکونی
سرخط خبرها

تولیدکنندگان ماسک مکلف به اعلام موجودی تولیدات خود شدند

  • کد خبر: ۳۴۸۳۷
  • ۲۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹
تولیدکنندگان ماسک مکلف به اعلام موجودی تولیدات خود شدند
دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده از سوی وزارت صمت، تولید و توزیع مواد اولیه ماسک از ابتدا تا مرحله تحویل پارچه به واحد‌های تولیدی ماسک، به صورت الکترونیکی بوده و در سامانه جامع تجارت ثبت می‌گردد.
به گزارش شهرآرانیوز، جمشید گلپور، دبیر کارگروه مقابله با کرونا وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: به هیچ وجه کمبودی در تولید ماسک در کشور وجود ندارد، وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد تا به هر میزان ماسک که در هر نقطه کشور که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کند، توزیع انجام دهد؛ پس علاوه بر اینکه تولید ماسک در کشور به اندازه کافی در حال انجام است، برخی از واحد‌های تولیدی حتی درخواست صادرات ماسک دارند که البته تا این لحظه مورد موافقت قرار نگرفته است.

وی افزود: بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده از سوی وزارت صمت، تولید و توزیع مواد اولیه ماسک از ابتدا تا مرحله تحویل پارچه به واحد‌های تولیدی ماسک، به صورت الکترونیکی بوده و در سامانه جامع تجارت ثبت می‌گردد.


به گفته گلپور، علاوه بر این، تمامی واحد‌های تولیدکننده ماسک مکلف هستند تا موجودی ماسک تولیدی خود را در سامانه جامع انبار‌ها اعلام کرده و به موازات آن، با هر گونه احتکار، اختفا و عرضه خارج از شبکه نیز برخورد می‌شود.

وی اظهار داشت: به موازات این اقدامات، تنوع‌بخشی به پارچه مورد نیاز واحد‌های تولیدی نیز با نظارت سازمان غذا و دارو در دستور کار قرار دارد و در عین حال، وزارت صمت پیشتر اعلام کرده که تولید ماسک نیاز به اخذ هیچ‌گونه مجوزی از این وزارتخانه ندارد و تنها پارچه مورد استفاده آن، باید تائیدیه وزارت بهداشت را داشته باشد.


دبیر کارگروه مقابله با کرونای وزارت صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: بنا بر آمار دریافتی از واحد‌های تولیدی، در حال حاضر روزانه شش تا هفت میلیون عدد ماسک سه‌لایه و ۵۰۰ هزار ماسک N ۹۵ به صورت صنعتی و ۳.۵ تا ۴ میلیون ماسک به صورت کارگاهی در سراسر کشور تولید می‌شود و هیچ‌گونه نگرانی از بابت تأمین ماسک مورد نیاز کادر درمانی و مردم در ایام پیش رو وجود ندارد؛ ضمن اینکه ظرفیت تولیدی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، کارگاه‌های صنفی و نیرو‌های جهادی نیز به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

وی تصریح کرد: تولیدکنندگان آمادگی دارند ظرفیت تولید ماسک را به دو برابر میزان فعلی افزایش دهند.


وی اظهار داشت: همچنین بر اساس تمهیدات وزارت صنعت، معدن و تجارت، شبکه توزیع ماسک کاملاً تحت نظارت بازرسان قرار داشته و تحویل مواد اولیه به تولیدکنندگان ماسک به گونه‌ای تنظیم شده تا واحد‌های تولیدی به ازای ارائه مستندات آمار تولید و توزیع محصولات خود، بتوانند از مواد اولیه شرکت‌های تأمین‌کننده مواد اولیه برخوردار شوند.

به گفته گلپور، بر این اساس، تحویل مواد اولیه به واحد‌های تولیدکننده ماسک، منوط به تحویل تولیدات در شبکه تعیین شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است که شامل داروخانه‌ها، سوپرمارکت‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نیز ایستگاه‌های مترو است.

وی تصریح کرد: همانگونه که وزارت صمت دیروز در اطلاعیه خود اعلام کرد هم اکنون ۱۸ میلیون قطعه ماسک طبی در انبار‌ها موجود است و وزارت صمت آمادگی دارد این ماسک‌ها را با نظر وزارت بهداشت توزیع کند.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->