انتشار کارنامه ملاک انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ از هفته آینده پیش‌بینی هواشناسی امروز (یکم شهریور ۱۴۰۴) | پایداری جوی در بیشتر مناطق کشور فیش حقوق مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک سایت خطر تصادف با یوزپلنگ آسیایی در جاده میامی - عباس‌آباد کاهش ۷ درصدی تولد نوزادان در خراسان رضوی | نرخ ولادت همچنان بالاتر از میانگین کشور چند ماه انتظار بازنشستگان برای معوقات ناچیز | باید هرگونه تبعیض بین بازنشسته همکار و غیرهمکار در سازمان تامین اجتماعی از بین برود ظرفیت پذیرش بیمارستان‌های مشهد افزایش پیدا کرد | خدمت‌رسانی هفت هزار پزشک و پرستار در روز‌های پایانی صفر ۱۴۰۴ تبریک وزارت امور خارجه به مدال‌آوران المپیاد بین‌المللی نجوم + عکس آیا آتشفشان قله دماوند فعال شده است؟ + فیلم و علت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) آیا مدارس مسجدمحور رسمیت دارند؟ افتتاح کتابخانه موزه بنیاد مستضعفان در هفته وحدت ویدیو | مرگ ۷ کارگر در حادثه پاره شدن کابل پُل در چین کسب درآمد نزدیک به ۷.۵ میلیارد دلار از ورود گردشگران خارجی به ایران در سال ۱۴۰۳ وزیر آموزش و پرورش: کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزان در اولویت وزارت است ویدیو | لحظه سقوط جنگنده F18 آمریکایی در مالزی توصیه فرودگاه مشهد: زائران دهه پایانی ماه صفر از مترو استفاده کنند رئیس سازمان استخدامی کشور: طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان در شهریور ۱۴۰۴ به نتیجه می‌رسد رشته‌های رزمی در مدارس، تحت نظارت مراکز کانون ورزشی هستند پدری با دو پسر ۱۳ و ۱۴ ساله‌اش جان خود را در دریای خزر از دست دادند (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) اختلافات خانوادگی در یوسف‌آباد تهران رنگ خون گرفت (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۳۱ مرداد ۱۴۰۴) | مشهد در روز شهادت امام رضا(ع) خنک می‌شود استاندار خراسان رضوی خواستار تشکیل کارگروه هوشمندسازی آموزشی شد اجرای برنامه‌های ایمنی گسترده در جاده‌های منتهی به مشهد در دهه آخر صفر معرفی یک اثر نفیس خطی مرتبط با زندگانی نبی اکرم(ص) در کتابخانه ملی ایران کشف محموله بزرگ داروهای غیرمجاز در تهران (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زمان اعلام نتایج مرحله اول آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش برای مهار آتش‌سوزی در ارتفاعات سه‌هزار متری جنگل‌های چالوس (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۷.۵ ریشتری در آمریکای جنوبی (۳۱ مرداد ۱۴۰۴) تصویب ۱۸ برنامه راهبردی برای بهبود وضعیت سالمندان
سرخط خبرها

پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ

  • کد خبر: ۳۴۹۲۰۶
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۴۶
پرونده جنایی هولناک؛ همدستی نوه و دوستش برای قتل مادربزرگ
وقتی نقشه سرقت نوه از خانه مادربزرگش با جنایت همراه و دوستش به اتهام قتل به قصاص محکوم شد، او که خود را در این حادثه مقصر می‌دید تلاش کرد هر طوری شده از قصاص دوستش جلوگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیزدهم بهمن سال ۹۳، پیرزنی ۸۰ ساله در تهران به قتل رسید. او سال‌ها پس از مرگ شوهرش، سال‌ها به تنهایی در یک خانه ویلاییزندگی می‌کرد و یکی از دخترانش همسایه وی بود، هر شب برای سرکشی به خانه مادرش می‌رفت. شب حادثه، اما وقتی برای دیدن مادرش وارد خانه او شد، صحنه هولناکی را مقابل چشمانش دید. مادرش غرق در خون روی زمین افتاده بود و زن جوان فریاد زنان از مردم کمک خواست.

دقایقی بعد، تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی تهران در محل حادثه سرگرم تحقیق درباره این جنایت بودند. پیرزن بر اثر ضربه جسم سخت به سرش به قتل رسیدهو جسدش در سالن پذیرایی افتاده بود. خانه او کاملا بهم ریخته بود و به نظر می‌رسید که وی با قاتل درگیر شده است. از سوی دیگر بررسی‌ها نشان می‌داد که عامل یا عاملان جنایت، همه طلا و جواهرات مقتول به همراه ۱۰ سکه تمام بهار آزادی را از داخل گاوصندوقی که در اتاق خواب وجود داشت، به سرقت برده بودند.

ردپای نوه

شواهد نشان می‌داد که جنایت از سوی فرد رخ داده که آشنایی کاملی به خانه مقتول داشته است. در ادامه معلوم شد که یکی از نوه‌های مقتول با وجود اینکهبیکار بوده، اما چند روز پس از قتل مادربزرگش یک خودروی ۲۰۷ خریده است. همین کافی بود تا ماموران به او مشکوک شوند و وی که بهنام نام دارد بازداشت شد.

نقشه‌ای که تغییر کرد

بهنام به سرقت مرگبار از خانه مادربزرگ اعتراف کرد و گفت: نقشه‌ای که کشیدهبودم، سرقت بود، اما به جنایت ختم شد. او ادامه داد: مشکلات شدید مالیداشتم و می‌خواستم با دختر موردعلاقه‌ام ازدواج کنم، اما پول نداشتم. مادربزرگم طلا‌های زیادی داشت با یکی از دوستانم به نام فربد، درباره سرقت از خانه او صبحت کردم. نقشه سرقت را کشیدیم و روز حادثه من و فربد، صورتمان را پوشاندیم و با پریدن از دیوار، وارد خانه مادربزرگم شدیم. هنگام سرقت فربد او را تهدید کرد که رمز گاوصندوق را بگیرد، اما مادربزرگم مقاومت کرد. در نهایترمز را از او گرفتیم، اما مادربزرگم، فربد را از روی صدایش شناخت. چون من و فربد از کودکی با هم دوست بودیم. فربد که ترسیده بود با یک ظرف شیرینی‌خوری ضرباتی به سر مادربزرگم زد و او را به قتل رساند.

تلاش برای نجات قاتل

متهمان این پرونده در دادگاه کیفری محاکمه شدند و نوه مقتول به جرم معاونت در قتل به ۱۵ سال زندان و فربد به اتهام قتل به قصاص محکوم شد. بهنام پس از گذشت ۱۰ سال مورد عفو قرار گرفت و از زندان آزاد شد. او پس از آزادی به تکاپو افتاد تا دوستش که زیر تیغ بود را از مجازات مرگ، نجات بدهد. او در این مدت توانسته بود یک بار که فربد پای چوبه دار رفته بود، با التماس به عمو‌ها و عمه هایش، از آنها مهلت بگیرد و آن روز حکم اجرا نشد. پس از آن نیز بهنام برای اینکه ثابت کند چقدر او و دوستش از این جنایت شرمنده هستند، در روستای زادگاه مادربزرگش زمینی خرید و مدرسه روستایی به نام او تاسیس کرد و همین موجب شد تا اولیای دم فربد، قاتلی که زیر تیغ بود را ببخشند و با گذشت آنها وی پس از گذشت ۱۱ سال حبس از زندان آزاد شود.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->