خراسان رضوی، پیشگام در بهره‌برداری از انرژی خورشیدی و طرح‌های نوین آبیاری با سرمایه وقف رشد فکری و ایجاد نشاط اجتماعی به سبک پیامبر مهربانی | بررسی جلوه‌ها و آثار مشورت در سیره پیامبر ختمی‌مرتبت(ص) تجلیل از واقفان و خیران خراسان رضوی در همایش استانی «یاوران وقف» | وقف ۱۳۰ میلیارد تومانی توسط بانوی مشهدی احیای سنت وقف، راهکار تحقق باقیات‌صالحات و خدمت به جامعه است + فیلم خطبه‌خوانی خادمان حرم فاطمی در آستانه ۲۳ ربیع‌الاول + فیلم هفدهمین دوره آزمون کتبی ترنم وحی برگزار شد درخواست وزارت فرهنگ برای تدوین آیین‌نامه‌ حمایت از آثار منتخب قرآنی مشهد میزبان برگزاری همایش بازخوانی «علامه فرزانه» + جزئیات محله طرق و تنها شهید ترورش | بازخوانی زندگی سید جعفر سعادتخواه پژوهش جدید در مطالعات اندیشه امت واحده اسلامی در آستانه انتشار نخستین نشست تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص شهدای جنگ ۱۲ روزه برگزار شد اعزام سالانه ۱۴ هزار مبلغ از قم در مناسبت‌های تبلیغی افتتاح مرکز امامت در نجف کلام آیت الله بهجت در مورد اهمیت حفظ قرآن اعلام فراخوان کنگره بین‌المللی شعر «نبی رحمت(ص)» اطلاع‌رسانی گسترده خدمات نذورات آستان قدس رضوی براساس نیات با تهیه سند محتوایی امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر منافاتی با آزادی ندارد سهم زنان در جنگ ترکیبی و جهاد تبیین بسیار پررنگ است آیین پایانی بیست و ششمین دوره مسابقات قرآن کریم به میزبانی دهلی نو برگزار شد خدمت در حرم مطهر رضوی با معارف دینی گره خورده است
سرخط خبرها

نشست ائمه جماعات منطقه ۷ مشهد با محوریت تبیین پروژه بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائران پیاده امام‌رضا(ع) برگزار شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۴۹۴۹۷
  • ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳
نشست ائمه جماعات منطقه ۷ مشهد با محوریت تبیین پروژه بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائران پیاده امام‌رضا(ع) برگزار شد (۱۳ مرداد ۱۴۰۴)
نشست بیش از ۷۰ نفر از ائمه جماعات منطقه ۷ مشهد با حضور شهردار این منطقه، به منظور تبیین ابعاد پروژه بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائران پیاده امام‌رضا(ع) برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، امروز، سیزدهم مردادماه، گردهمایی بیش از ۷۰ نفر از ائمه جماعات منطقه ۷ مشهد در محل بزرگ‌ترین ایستگاه استقبال از زائران پیاده دهه پایانی صفر برگزار شد.

شهردار منطقه ۷ در حاشیه این نشست در گفت‌وگو با خبرنگار ما، هدف از این نشست را تبیین اقدامات مدیریت شهری در پروژه بزرگ ایستگاه استقبال از زائران عنوان کرد.

رضا داوری در ادامه اشاره کرد: در راستای اجرای پیوست رسانه‌ای پروژه‌های عمرانی، مدیریت شهری بر آن است تا از ظرفیت‌های تبیینی ائمه جماعات و علما استفاده کند تا مردم منطقه در جریان جزئیات و اهداف این پروژه‌ها قرار گیرند.

استفاده از ظرفیت‌های مساجد برای اطلاع‌رسانی

شهردار منطقه ۷ گفت: ائمه جماعات، به‌عنوان چهره‌های اثرگذار مذهبی و اجتماعی، ظرفیت‌های ارزشمندی در ارتباط با مردم از طریق منابر، مساجد و هیئت‌ها دارند. در این نشست، تلاش شد ضمن معرفی ابعاد مختلف پروژه، ائمه جماعات با فعالیت‌های مدیریت شهری آشنا شوند تا بتوانند در جمع‌های مردمی و مذهبی، گزارش عملکرد شهرداری را بازگو کنند.

معرفی ایستگاه استقبال به‌عنوان کانون خدمت‌رسانی

داوری افزود: پروژه ایستگاه استقبال از زائران در منطقه ۷، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ورودی‌های شهر از سمت نیشابور و تربت‌حیدریه، نقشی کلیدی در خدمت‌رسانی به زائران دهه آخر صفر ایفا خواهد کرد. این ایستگاه، به‌عنوان نقطه کانونی میزبانی، ظرفیت‌های متعددی برای ارائه خدمات رفاهی، مذهبی و فرهنگی به زائران فراهم کرده است.

آمادگی مساجد و هیئت‌ها برای مشارکت

وی خاطرنشان کرد: در این نشست، ائمه جماعات با تأکید بر اهمیت خدمت‌رسانی به زائران امام‌رضا(ع)، ضمن اعلام دغدغه‌های خود، بر آمادگی مساجد و هیئت‌های مذهبی برای همکاری با شهرداری در اجرای برنامه‌های فرهنگی و خدماتی تأکید کردند.

شهردار منطقه ۷ با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، تصریح کرد: باوجود فشار‌های اقتصادی و محدودیت‌ها، شهرداری مشهد با تمام توان در حال آماده‌سازی این پروژه است تا هم برای زائران و هم برای شهروندان، نشانه‌ای از اهتمام مدیریت شهری به میزبانی شایسته از زائران امام‌رضا(ع) باشد.

وی افزود: هدف از این نشست‌ها، علاوه بر اطلاع‌رسانی، تزریق امید به مردم و نمایش تلاش‌های شبانه‌روزی مدیریت شهری است.

داوری در پایان ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی بین مدیریت شهری و بدنه اجتماعی و مذهبی منطقه، ایستگاه استقبال از زائران منطقه ۷ به یکی از الگو‌های موفق میزبانی و خدمت‌رسانی در مشهد تبدیل شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->