درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴) صوت | آهنگ جدید علیرضا قربانی با نام «گیسوی باران» + لینک دانلود رسانه‌ها چگونه بر تصمیمات و ادراکات ما اثرگذارند؟ | بررسی اثر رسانه‌ها بر شناخت و روان انسان اکران «هلو کیتی» کمپانی وارنر برادرز در تابستان ۲۰۲۸ «قیصر امین‌پور» مرتبه‌ وجودی متفاوتی داشت گای ریچی و جیسون ششمین فیلم اکشن را با هم می‌سازند نسیم ادبی «اتاق فرار» را روی صحنه تئاتر می‌برد زمان انتشار فصل پنجم سریال پسران مشخص شد «کج‌پیله» پیشتاز سینمای ایران صوت | آهنگ جدید محمد معتمدی با نام «عاشقم» + لینک دانلود دیوید تنانت در سریال «دختران گیلبرت» بازی می‌کند؟ توقیف فیلم‌های «پژمان جمشیدی» تکذیب شد زمان اکران «ماجراجویی‌های کلیف بوث» دیوید فینچر اعلام شد
سرخط خبرها

وضعیت مساعد جسمانی «فرانسیس فورد کاپولا» پس از یک عمل پزشکی

  • کد خبر: ۳۵۰۰۱۰
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
وضعیت مساعد جسمانی «فرانسیس فورد کاپولا» پس از یک عمل پزشکی
نماینده «فرانسیس فورد کاپولا» کارگردان افسانه‌ای «پدرخوانده» از وضعیت مساعد جسمانی کاپولا پس از یک عمل پزشکی از پیش تعیین‌شده خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرانسیس فورد کاپولا، کارگردان سرشناس آمریکایی-ایتالیایی و خالق آثار ماندگاری چون «پدرخوانده» (The Godfather) و «اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now)، اخیراً در رم تحت یک عمل پزشکی غیراضطراری قرار گرفت. به گفته نماینده او، این عمل برنامه‌ریزی‌شده بوده و برخلاف گزارش‌های اولیه رسانه‌های ایتالیایی، هیچ‌گونه وضعیت اورژانسی یا آریتمی قلبی در کار نبوده است.

نماینده کاپولا ضمن رد گزارش‌های مربوط به مشکل قلبی، اعلام کرد: "آقای کاپولا برای یک به‌روزرسانی پزشکی برنامه‌ریزی‌شده نزد دکتر آندریا ناتاله، پزشک معتمدش طی بیش از ۳۰ سال گذشته، به بیمارستان مراجعه کرد و اکنون در حال استراحت است."

این کارگردان برنده پنج جایزه اسکار، اخیراً به منظور شرکت در جشنواره فیلم ماگنا گراسیا در منطقه کالابریا به ایتالیا سفر کرده بود و همچنین در حال بازدید از لوکیشن‌هایی برای پروژه سینمایی جدیدش است که فیلم‌برداری آن از پاییز آغاز خواهد شد.

کاپولا پیش از این سفر، تور تبلیغاتی فیلم جدیدش «مگالوپلیس» (Megalopolic) را در شش شهر آمریکا به پایان رسانده بود. این فیلم علمی-تخیلی با بازی آدام درایور، با بودجه‌ای ۱۲۰ میلیون دلاری که عمدتاً از محل فروش تاکستان‌های شخصی کاپولا تأمین شده، با واکنش‌های متفاوتی روبه‌رو شده است.

او در سخنرانی‌اش در جشنواره فیلم گفت: "جوانان می‌گویند دنیا در بحران است، اما من باور دارم هیچ مشکلی نیست که انسان نتواند حل کند." کاپولا با تأکید بر نداشتن هیچ حسرتی در زندگی افزود: "وقتی بمیرم، آن‌قدر در فکر کارهایی که باید انجام دهم خواهم بود که متوجه مرگم نمی‌شوم."

منبع: سلام سینما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->