ربودن همسر سابق برای ازدواج دوباره ! قتل مالک ساختمان درحال احداث با شلیک گلوله شاسی سواران در بلوار جانباز مشهد قتل زن مشهدی با نمکدان و چاقو؛ اعترافات هولناک جنایتکار ۱۹ ساله + تصویر قاتل تخریب بیش از ۱۲ ساختمان در ترکیه در پی زلزله قوی ۶.۱ ریشتری دستگیری ۷ تروریست در عراق (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران

  • کد خبر: ۳۵۰۶۱۷
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲
آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران
بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی «شهید صدوقی اصفهانی» پایانه مرزی مهران در آیینی با حضور معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شماری از مسئولان استان ایلام برای خدمات رسانی به زائران اربعین آغاز به کار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه، به اهمیت ارائه خدمات جهادی و مردم‌یاری در ایام اربعین حسینی اشاره کرد و گفت که در راستای استمرار خدمات درمانی به زائران، توجه ویژه‌ای به حوزه سلامت و بهداشت و درمان زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داریم.

سردار سعید بینات افزود: با توجه به اولویت‌ها و نیازمندی‌هایی که ممکن است زائران به ویژه در شرایط اقلیمی و آب و هوایی گرم با آن مواجه شوند، برنامه‌ریزی‌های لازم برای ارائه خدمات درمانی در مرز‌های کشور انجام و سامانه‌های درمانی در مرز‌های شلمچه، مهران، خسروی و باشماق فعال شده‌اند.

وی ادامه داد: در کنار درمانگاه‌های تخصصی که در نقاط مختلف استان‌های محل تردد زائران راه اندازی شده‌اند، تخصص‌های مختلفی از جمله داخلی، جراحی عمومی، ارتوپدی، زنان و زایمان و کودکان برای ارائه خدمات به زائران در نظر گرفته شده است و خدماتی شامل تأمین دارو و در صورت نیاز، بستری و جراحی در این مکان‌ها نیز انجام می‌شود.

وی بیان کرد: با حضور نیرو‌های تخصصی، ابزار و تجهیزات پاراکلینیک، آزمایشگاهی و تصویربرداری تلاش داریم تا بهترین و شایسته‌ترین خدمات به زائران ارائه دهیم.

سردار بینات ارایه این خدمات را نتیجه همگرایی، هم‌افزایی و هماهنگی میان همه ارگان‌های خدماتی و مسئول در نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست.

معاون سلامت، آموزش پزشکی و دفاع زیستی سپاه ابراز امیدواری کرد که این خدمات بتواند بخشی از نیازمندی‌های زائران را تأمین کند و زیارت همراه با معرفت و ایستادگی بر آرمان‌های اصیل انقلاب و حمایت از منویات مقام معظم رهبری را تحقق بخشد.

برپایه پیش‌بینی مسئولان، امسال دست‌کم چهار میلیون زائر برای عزیمت به عتبات عالیات عراق و بازگشت به کشور، پایانه مرزی مهران را انتخاب خواهند کرد.

مرز بین‌المللی مهران در ۸۵ کیلومتری جنوب‌غربی شهر ایلام، مهم‌ترین و پرترددترین گذرگاه زمینی میان ایران و عراق به شمار می‌رود.

تا کنون بیش از یک میلیون و ۷۰۰ زائر ایرانی و خارجی برای شرکت در آیین‌های ویژه اربعین از پایانه مرزی مهران تردد کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->