مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) نارضایتی بازنشستگان از قرارداد بیمه تکمیلی حق مناطق جنگی به کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ +جزئیات حکمت کارت آبان بازنشستگان لشکری شارژ شد (۱۰ آبان ماه ۱۴۰۴) + مبالغ واریزی واریز معوقات بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در هفته جدید ادامه دارد (۱۰ آبان‌ماه ۱۴۰۴) بازداشت مأمور پلیس در پرونده تیراندازی جاده رودان هرمزگان معجزه کاهش وزن با مصرف عصاره یک چای معروف پانسمان بیماران پروانه‌ای، قربانی تحریم‌های آمریکا تفاوت آنفلوانزا با دیگر بیماری‌های ویروسی تنفسی چیست؟ خوردنی‌هایی برای کاهش علائم اختلال عاطفی فصلی انسداد ۸ سایت غیرقانونی فروش بلیت هواپیما | مسافران پیش از خرید، استعلام مجوز سایت را بگیرند پاسخ فرودگاه مشهد به خبر «درهای بسته» بر روی مسافران | اختلال در اتوماتیک، علت تأخیر ورود بود (۱۰ آبان ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها

  • کد خبر: ۳۵۰۶۵۴
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۹
انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها
با دستگیری یک تبهکار حرفه‌ای و سابقه دار در مشهد راز کلاهبرداری‌های گسترده در «لانه سیاه» فاش شد و اسنادی از گرفتن دسته چک به نام کارتن خواب‌های بی خانمان به دست آمد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل منابع خبری کلانتری شفای مشهد که در قالب گروه‌های ویژه اطلاعاتی مردمی فعالیت می‌کنند، به اخباری دست یافتند که نشان می‌داد اعضای یک باند کلاهبرداری به سرکردگی تبهکار سابقه داری در بولوار هدایت مشهد، به جعل اسناد می‌پردازند و با شناسایی افراد بی خانمان و معتادان کارتن خواب، آن‌ها را طعمه‌ای برای گرفتن دسته چک از بانک‌ها قرار می‌دهند و این گونه به کلاهبرداری‌های گسترده از بازرگانان و کسبه اقدام می‌کنند.

با این اطلاعات محرمانه، بلافاصله جلسه تحلیلی و کارشناسی جرم در اتاق سرگرد احسان سبکبار (رئیس کلانتری شفا) برگزار شد و ماجرای «لانه سیاه» زیر ذره بین تحقیقات رفت.

طولی نکشید که با بررسی همه ابعاد و زوایای کلاهبرداری‌های زیرزمینی در مشهد، گروهی از افسران زبده دایره اطلاعات و امنیت و تجسس کلانتری ​​​​​​​ماموریت یافتند تا این پرونده را با دقت و سرعت به نتیجه برسانند؛ بنابراین نیرو‌های انتظامی با کسب مجوز‌های قضایی از قاضی اسماعیل عندلیب (معاون دادستان مرکز خراسان رضوی) عملیات هماهنگی را با شناسایی «لانه سیاه» آغاز کردند و با ورود به یک منزل مسکونی در بولوار هدایت، مرد۵۸ ساله‌ای را به دام انداختند که سرکرده باند تبهکاران بود.

در همین حال عوامل انتظامی مجموعه بزرگی از اسناد و مدارک، دسته چک، جواز‌های کسب اتحادیه‌ها، تعدادی شناسنامه و کارت‌های ملی، قولنامه، اجاره نامه، قبوض برق، سفته‌های سفید، تعداد زیادی کارت‌های بانکی متعلق به بانک‌های صادرات، تجارت، توسعه تعاون، مسکن و ... را به همراه دو دستگاه گوشی تلفن و دفتر یادداشت حساب و کتاب دریافت کنندگان دسته چک از بانک‌ها را کشف کردند و تبهکار سابقه دار را به مرکز انتظامی انتقال دادند.

 این متهم که سابقه جعل و کلاهبرداری را در کارنامه سیاه خود دارد، در بازجویی‌ها مدعی شد من فقط نقش شناسایی افراد کارتن خواب و افتتاح حساب بانکی برای آنان را به عهده داشتم و با هماهنگی یکی دیگر از دوستانم به نام «مرتضی» چک‌ها را در بازار خرج می‌کردم، اما ۳ تن دیگر از همدستانم به نام‌های «محسن، مجید و امیر» به فروش چک‌ها در بازار اقدام می‌کردند.

وی در ادامه بازجویی‌ها گفت: من دسته چک‌ها را در سیستم‌های بانکی ثبت نمی‌کردم، اما اسناد و مدارکی را که در منزلم کشف شده است، قبول دارم.

تحقیقات بیشتر برای کشف کلاهبرداری‌های گسترده اعضای این باند و همچنین دستگیری دیگر متهمان با دستور رئیس کلانتری همچنان ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->