استفاده از کتاب‌های کمک‌درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع است درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد

  • کد خبر: ۳۵۰۹۹۱
  • ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
وزیر دادگستری: هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد
وزیر دادگستری گفت: بدون شک هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد، مهاجران هر کشوری باید با پذیرفتن قوانین و شرایط کشوری به صورت قانونی و مجاز وارد ایران و یا هر کجا که تمایل دارند، شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر حسین رحیمی در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز در خصوص روند خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی، اظهار کرد: بازگشت اتباع افغانستانی از معبر دوغارون به سمت وطن شان در نهایت تکریم و احترام انجام می‌شود که جای تقدیر از همه دستگاه‌های متولی استانی و شهرستانی این منطقه دارد.

وزیر دادگستری ادامه داد: بدون شک هیچ کشوری ورود اتباع غیرمجاز را نمی‌پذیرد، مهاجران هر کشوری باید با پذیرفتن قوانین و شرایط کشوری به صورت قانونی و مجاز وارد ایران و یا هر کجا که تمایل دارند، شوند.

شرکت در جلسه شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز، بازدید از زمین در حال احداث ساختمان جدید دادگستری تایباد و روند خروج اتباع از مرز دوغارون از برنامه‌های سفر یک روزه امیرحسین رحیمی وزیر دادگستری به این شهرستان مرزی بود.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی در نشست شورای اداری مشترک شهرستان‌های تایباد و باخرز که با حضور وزیر دادگستری تشکیل شد طی سخنانی ضمن تسلیت ایام ماه صفر و اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ضمن تشکر از حضور وزیر دادگستری و مسئولان اجرایی استان برای رفع مشکلات مناطق مرزی از شروع ساخت پروژه ساختمان جدید دادگستری شهرستان تایباد با زمینی به مساحت ۴۵۰۰ متر و زیربنای ۳۶۰۰ متر مربع خبر داد.

گفتنی است در این جلسه که با هدف بررسی مشکلات و ارائه راه حل‌های موجود مناطق مرزی تشکیل شد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با اشاره به اصل بسیار ارزشمند بیان شده توسط حضرت علی (ع) که می‌فرمایند «الانصافُ یَرفع الخِلاف و یوجِبُ الائتلاف» افزود: مسئولان با مردم و مسئولان با یکدیگر اگر رعایت انصاف را بکنند این خود به خود اختلافات را برداشته و باعث می‌شود همدلی بین مردم ایجاد گردد.

حجت الاسلام والمسلمین زرندی با اشاره به همدلی ایجاد شده در پی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه افزود: برای حفظ این ائتلاف و همدلی لازم است که همه رعایت این اصل را انجام دهیم. وی ضمن تاکید بر همدلی و همکاری تمامی ادارات و سازمان‌ها برای رفع مسایل و مشکلات مناطق مرزی همدلی مسئولان را اصل مهمی برای عبور از موانع توصیف نمودند و از پیگیری قضایی برای رفع برخی از مشکلات منطقه مرزی خبر داد.

در این نشست حسین جمشیدی فرماندار تایباد گفت: هم اینک سه مرز «ماهیرود» در استان خراسان جنوبی، «میلک» در استان سیستان و بلوچستان و «دوغارون» در خراسان رضوی برای بازگشت مهاجران غیرمجاز پیش بینی شده است.

وی اظهار کرد: با تعامل و همراهی همه دستگاه‌های متولی در گذرگاه دوغارون خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از ساماندهی تا بازگشت به کشورشان در بازه زمانی کمتر از ۲ ساعت انجام می‌شود. وی ادامه داد: ۷۰ درصد تبعه غیرمجاز افغان مرز دوغارون را برای بازگشت به کشورشان انتخاب می‌کنند، در این معبر از همه ظرفیت‌های لازم برای یک خروج آسان و بدون دغدغه استفاده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->