مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

بیمه بیکاری کرونا به چه کسانی تعلق گرفت؟

  • کد خبر: ۳۵۲۲۰
  • ۳۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۳
  • ۱
بیمه بیکاری کرونا به چه کسانی تعلق گرفت؟
معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی از پرداخت مقرری بیمه بیکاری دوران شیوع ویروس کرونا به ۹۹۰ هزار و ۳۴۳ نفر (۹۰ درصد از واجدین شرایط) خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد قریب اظهار داشت: مطابق با دستورالعمل اجرایی «پرداخت بابت ایام بیکاری دوره شیوع بیماری کرونا از محل منابع صندوق توسعه ملی» مصوب ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، پرداخت مقرری مربوطه برای ۲۱۳ هزار و ۱۶ نفر در اسفند ۹۸، تعداد ۴۴۶ هزار نفر در فروردین ۹۹ و تعداد ۳۳۱ هزار و ۳۲۷ نفر در اردیبهشت ۹۹ انجام شده است.

وی افزود: این پرداخت‌ها از محل مبلغ تخصیص یافته از طرف سازمان برنامه و بودجه کشور به همت خزانه داری کل کشور انجام شده است که این تعداد نزدیک به ۹۰ درصد از متقاضیان را شامل میشود و پرداخت به ۱۰ درصد دیگر از متقاضیان نیز در دستور کار است.

قریب درج اشتباه شماره حساب بانکی، شبای مربوطه یا عدم انطباق آن با کد ملی، ثبت شماره کارت بانکی به جای شماره حساب بانکی یا ثبت شماره حساب اعضای خانواده به جای بیمه شده اصلی را از عمده‌ترین دلایل بروز تأخیر در پرداخت مقرری ۱۰ درصد از مشمولان باقی‌مانده برشمرد و گفت: تاخیر در ثبت درخواست بیکاری در سامانه غیرحضوری یا مراجعه حضوری و ارائه درخواست به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا کاریابی‌ها علیرغم راه‌اندازی سامانه ثبت درخواست بیکاری غیرحضوری نیز از مهمترین علل بروز تاخیر در پرداخت به برخی از متقاضیان است.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: بنابر برخی از دلائل نظیر عدم شمول قانون کار و بیمه بیکاری منجمله به رانندگان، کارگران ساختمانی، صاحبان حرف و مشاغل آزاد و یا واریز حق بیمه از جانب کارفرما در ایام بیکاری، بخشی از متقاضیان نیز قانوناً مشمول دریافت قرار نگرفته‌اند.

قریب افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا، به منظور جلوگیری از وقفه در ارائه خدمات درمانی به بیمهشدگان و خانواده آنان، استحقاق درمان کلیه متقاضیان لغایت پایان شهریور ۹۹ تمدید شده و افراد مذکور می‌توانند از مزایای درمانی سازمان تامین اجتماعی و همچنین سوابق مربوطه به عنوان سابقه پرداخت حق بیمه برخوردار شوند.

وی ادامه داد: طبق هماهنگی به عمل آمده با حوزه روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اطلاعات افرادی که با تاخیر ثبتنام کرده‌اند و همچنین افرادی که درخواست خود را به ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا کاریابی‌ها ارائه داده و اخذ شماره حساب و شبای صحیح متقاضیان در حال انجام است و به محض حصول نتیجه و شناسایی مشمولان مراتب از طریق پیامک از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.
 
ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
0
0
سلام چه جور متوجه بشویم
پولی که واریز شد به حساب بیمه کرونا هست و پول دیگری نیست
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->