معامله ۱۶.۵ میلیارد دلاری بیش از ۲۱ هزار بازرگان طی ۷ ماه گذشته در مرکز مبادله ایران پیش‌بینی تولید ۲.۶ میلیون تن چغندرقند پاییزه پیش‌بینی کاهش ۱۰ درصدی تولید زعفران در خراسان رضوی پیش‌بینی بورس برای روز یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴ آیین تودیع و معارفه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت برگزار شد | «باخرد» سکان‌دار جدید صمت خراسان رضوی رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: اختلاف ۳ هزار درصدی قیمت برنج از مرز تا بازار قابل درک نیست! + فیلم بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۳ آبان ۱۴۰۴) | کوییک S چند؟ بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۳ آبان ۱۴۰۴) | فیدلیتی ۸۰ میلیون گران‌تر شد آغاز عرضه گوشت منجمد وارداتی با قیمت ۶۰۰ هزار تومان (۳ آبان ۱۴۰۴) | توزیع گوشت گوسفندی در روزهای آینده ریزش ۳ درصدی قیمت سکه‌های پارسیان (۳ آبان ۱۴۰۴) + جدول قیمت قیمت گل زعفران امروز چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴)‌ استاندار خراسان رضوی: انحصار در تخصیص ارز، مانع واردات برنج به استان است + فیلم اقبال به کوچک‌تر‌های بورس بیشتر شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ آبان ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خواهان واگذاری اختیارات قیمت‌گذاری زعفران به استان شد + فیلم تشکیل اولین جلسه تعیین تکلیف دارایی‌های بانک آینده | رئیس بانک مرکزی: فروش دارایی‌های بانک سابق آینده در اولویت صندوق سپرده‌ها است بررسی قیمت امروز مرغ و گوشت در مشهد | ران مرغ کیلویی ۱۰۰ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۴) دلار در مشهد چند؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) طلا در مشهد هفته جدید را با چه رقمی آغاز کرد؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | مردم دیگر مصنوعات طلا نمی‌خرند | کاهش ۷۰ درصدی تولید طلا و جواهر یارانه‌ای که آب رفت؛ از ۴۵ دلار تا ۳ دلار! | یارانه فقط برای ۳ دهک تأثیرگذار است اونس جهانی پس از ۱۰ هفته رشد، عقب‌نشینی کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) خودروسازان داخلی در یک سال اخیر محصولات خود را چقدر گران کردند؟ + جدول نرخ ارز مسافرتی گران شد قیمت دینار عراق و افغانی افغانستان امروز در مشهد چقدر است؟ (۳ آبان ۱۴۰۴) ویدئو | وضعیت خدمات‌رسانی به مشتریان بانک آینده چه می‌شود؟ قیمت امروز میوه اعلام شد (۳ آبان ۱۴۰۴) | افزایش نرخ ۵ قلم میوه در مشهد طی یک هفته
سرخط خبرها

بخش قابل توجهی از محدودیت‌های برق تا پایان تابستان برداشته می‌شود 

  • کد خبر: ۳۵۳۵۶۶
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
بخش قابل توجهی از محدودیت‌های برق تا پایان تابستان برداشته می‌شود 
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری تهران با اشاره به کاهش تدریجی محدودیت‌های برق در واحد‌های تولیدی و مشترکان خانگی، گفت: هرچه به پایان تابستان نزدیک شویم بخش قابل توجهی از این محدودیت‌ها رفع خواهد شد؛ همچنین اگر روند توسعه انرژی خورشیدی در کشور ادامه یابد، ظرف یک تا دو سال آینده مشکل ناترازی برق برطرف می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حشمت‌الله عسگری با اشاره به کسری برق در استان تهران، اظهار کرد: در استان تهران حدود سه هزار مگاوات کسری برق در زمان پیک مصرف داریم که برای جبران آن یک برنامه‌ریزی دقیق انجام شده و با جدیت در حال پیگیری است. بخش قابل توجهی از این کسری قرار است از محل انرژی خورشیدی، نیروگاه‌های CHP و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود.

سیاست‌های تشویقی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

وی با بیان اینکه سیاست‌های تشویقی در توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر اثرگذار بوده است، افزود: با حذف استعلامات در آیین‌نامه، میل به سرمایه‌گذاری در این حوزه افزایش یافته و تاکنون نزدیک به ۹ هزار مگاوات پروانه بهره‌برداری صادر شده است. البته این عدد به معنای تحقق همین میزان انرژی خورشیدی نیست، چرا که بخشی از سرمایه‌گذاران توان مالی یا فنی لازم را ندارند و ممکن است طرح‌ها به نتیجه نرسد. با این حال، هم‌اکنون حدود هزار و ۸۷ مگاوات پروژه در دست اجراست و تمام تلاش ما این است که امسال هزار مگاوات به شبکه وصل شود و مابقی نیز تا پایان دولت تکمیل خواهد شد.

استان تهران ظرفیت مطلوبی برای توسعه انرژی خورشیدی دارد

معاون استاندار تهران ادامه داد: در طول ۴۰ سال گذشته کل ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر در تهران تنها ۳۲ مگاوات بوده است، در حالی که این استان با داشتن بیش از ۳۰۰ روز آفتابی در سال و زاویه مناسب تابش، شرایط بسیار مطلوبی برای توسعه انرژی خورشیدی دارد. تاکنون ۱۳۰۰ هکتار از اراضی بی‌کیفیت و معادن متروکه استان برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی واگذار شده و هیچ‌گونه تعرضی به اراضی درجه یک کشاورزی صورت نگرفته است.

حذف محدودیت‌های برق ساعتی واحد‌های تولیدی استان تهران 

عسگری با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برق در شرایط ناترازی، تأکید کرد: تا زمانی که کمبود برق به طور کامل جبران نشود، فشار محدودیت‌ها به جامعه وارد خواهد شد؛ هرچند تلاش شده عدالت در این زمینه رعایت شود. در گذشته علاوه بر قطع برق واحد‌های تولیدی به مدت دو روز در هفته، از ساعت ۶ تا ۱۲ شب نیز برای این واحد‌های تولیدی محدودیت اعمال می‌شد، اما اکنون این محدودیت ساعتی حذف شده و تنها محدودیت دو روز در هفته باقی مانده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هرچه به پایان تابستان و کاهش دما نزدیک‌تر شویم، بخش قابل توجهی از محدودیت‌ها برداشته خواهد شد؛ گرچه نمی‌توان گفت به صفر می‌رسد. اگر توسعه انرژی خورشیدی در کشور با همین جدیت ادامه پیدا کند، ظرف یکی تا دو سال آینده ناترازی برق برطرف خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->