بازگشت سریال «بوقچی» به آنتن تلویزیون نسخه ویژه نابینایان سریال «شکارگاه» منتشر می‌شود سخنگوی قوه قضائیه: اگر توبه تتلو پذیرفته شود عفوش از رهبری درخواست می‌شود سریال «پرده داران کعبه» روانه آنتن می شود + زمان پخش توضیحات شهردار تهران در خصوص جابه‌جایی مکان برگزاری کنسرت خیابانی همایون شجریان «برو پی کارت» روی آنتن شبکه امید و آموزش + زمان پخش اکبر زنجان‌پور از بیمارستان مرخص شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) چرا کنسرت خیابانی همایون شجریان در میدان آزادی لغو شد؟ + جزئیات ایران با ۳۰۰ عنوان کتاب در نمایشگاه بین‌المللی مسکو حضور پیدا کرد تصویربرداری سریال «کلینیک رویا» با بازی وحید رهبانی ادامه دارد احتمال انتقال کنسرت همایون شجریان از میدان آزادی به یک مکان جدید | حواشی ادامه‌دار یک کنسرت خیابانی انتخاب کره جنوبی برای رقابت در اسکار ۲۰۲۶ بیست‌ودومین جشنواره نمایش‌های آیینی و سنتی برگزار می‌شود بیانیه صداوسیما در محکومیت شهادت تصویربردار شبکه العالم
سرخط خبرها

بیانیه صداوسیما در محکومیت شهادت تصویربردار شبکه العالم

  • کد خبر: ۳۵۵۹۹۴
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۰
بیانیه صداوسیما در محکومیت شهادت تصویربردار شبکه العالم
معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت تصویربردار شبکه العالم در غزه بیانیه داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در پی شهادت «رسمی جهاد سالم» تصویربردار شبکه العالم در غزه، معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران بیانیه‌ای به شرح ذیل صادر کرد:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

ما با اندوهی عمیق خبر شهادت شهید رسمی جهاد سالم، تصویربردار شجاع شبکه العالم را که در حین بازگشت از مأموریت پوشش حقیقت و ثبت جنایات علیه مردم مظلوم غزه به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید، دریافت کردیم.

شهادت این تصویربردار متعهد بار دیگر پرده از چهره‌ی واقعی رژیمی برداشت که نه تنها از کشتار زنان و کودکان ابایی ندارد، بلکه صدای حقیقت‌گویی و ثبت جنایاتش را نیز با گلوله خاموش می‌کند. این اقدام ضدانسانی و جنایتکارانه، محکومیتی مضاعف را بر کارنامه سیاه رژیم صهیونیستی می‌افزاید.

تاکنون بنا بر گزارش‌های معتبر بین‌المللی، دست‌کم ۲۴۷ خبرنگار و فعال رسانه‌ای فلسطینی در جریان جنگ غزه به شهادت رسیده‌اند و شهید رسمی جهاد سالم نیز به این کاروان پرافتخار پیوست. این آمار تلخ نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی به صورت نظام‌مند خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای را هدف قرار می‌دهد تا حقیقت پنهان بماند؛ اما تاریخ گواهی خواهد داد که خون خبرنگاران، صدای رساتر از هر رسانه خواهد بود.

شهید رسمی جهاد سالم، تصویربردار و مسئول هماهنگی خبری، از هشت سال پیش همکاری خود را با شبکه العالم آغاز کرد. او در روز ۲ سپتامبر ۲۰۲۵ طی حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی به خودروی حاملش و هنگام بازگشت از تهیه گزارش به شهادت رسید. این شهید عزیز از ابتدای جنگ همواره در کنار خبرنگاران شبکه در پوشش‌های زنده و تهیه گزارش‌ها در میدان نبرد رسانه‌ای حاضر بود و به‌عنوان چهره‌ای پرتلاش و فداکار شناخته می‌شد.

ما در برابر رشادت و پایمردی شهید رسمی جهاد سالم سر تعظیم فرود می‌آوریم؛ او با دوربینش سنگر ساخت و با تصویر، روایتگر حقیقت شد. یاد و نام او برای همیشه در حافظه آزادی‌خواهان و روزنامه‌نگاران آزاده جهان زنده خواهد ماند.

معاونت برون مرزی سازمان صداوسیما ضمن عرض تبریک و تسلیت صمیمانه به خانواده آن شهید بزرگوار، همکارانش در شبکه العالم و خانواده بزرگ صداوسیما، تأکید می‌نماید که خون خبرنگاران شهید غزه هرگز هدر نخواهد رفت و حقیقتی که آنان روایت کردند، در وجدان بیدار بشریت جاودانه خواهد ماند.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->