نخست وزیر رژیم اسرائیل به واشنکتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند
سرخط خبرها

مسیر بایدن برای دیده شدن

  • کد خبر: ۳۵۶۴۹
  • ۰۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۵
مسیر بایدن برای دیده شدن
در یکی از ویدئو‌های تبلیغاتی که بیشتر از بقیه دیده شده و مورد توجه ایرانی‌ها قرار گرفته است، جو بایدن، کاندیدای دموکرات انتخابات قسمتی از آن را به مسلمانان و ایرانی‌ها اختصاص داده و گفته بود اگر رئیس‌جمهور آمریکا بشود، در روز اول کارش در کاخ سفید، فرمان ممنوعیت ورود شهروندان ایران و چند کشور عمدتا مسلمان دیگر را لغو خواهد کرد.
فرانک باباپور | شهرآرانیوز؛ بازار انتخابات آمریکا دارد کم‌کم داغ و داغ‌تر می‌شود و به زمان سخنرانی‌های شاد نامزد‌ها رسیده‌ایم. انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ماه نوامبر یا آبان برگزار می‌شود و این روز‌ها نامزد‌ها از هر حزبی که هستند، به‌دلیل شرایط شیوع کرونا به‌جای حضور در پویش‌ها و سخنرانی‌های تدارک دیده شده در ورزشگاه‌ها و... ویدئو ضبط کرده و در فضای مجازی منتشر می‌کنند.
 
یکی از این ویدئو‌ها بیشتر از بقیه دیده شده و مورد توجه ایرانی‌ها قرار گرفته است، زیرا جو بایدن، کاندیدای دموکرات انتخابات قسمتی از آن را به مسلمانان و ایرانی‌ها اختصاص داده و گفته بود اگر رئیس‌جمهور آمریکا بشود، در روز اول کارش در کاخ سفید، فرمان ممنوعیت ورود شهروندان ایران و چند کشور عمدتا مسلمان دیگر را که ترامپ در هفته اول ریاست‌جمهوری‌اش صادر کرده بود، لغو خواهد کرد.
 
البته سخنرانی‌های جو‌بایدن پیش از این هم انتقاد‌هایی از جانب مخاطبان داشت: «چند روز دائم این‌ور اون‌ور سخنرانی اعتراضی می‌کنه به شرایط نژادپرستی! تو خودت سال‌ها مسئول و نماینده بودی! به‌جای این حرف‌ها، تا الان باید ۴ تا کار مثبت در این زمینه انجام داده باشی.»
 
مردم آمریکا نیزبه این سخنرانی‌ها خوش‌بین نیستند و آن‌ها را نمایشی برای رأی آوردن می‌دانند، به‌ویژه که جو بایدن به سؤالات خبرنگار‌ها پاسخ نمی‌دهد و بعد از تمام‌شدن سخنرانی، سریع محل را ترک می‌کند و به نقل از حساب ایندیپندنت فارسی: «آقای بایدن که در دانشکده‌ای در ویلمیگتون دلاور سخنرانی می‌کرد، هنگام ترک جایگاه، آشکارا از پرسش‌های یک خبرنگار برآشفت و در پاسخ به سؤالی درباره سلامت عقلش، با عصبانیت او را «سگ دروغ‌گو» خواند.»
 
با این حال باراک اوباما ویدئویی ضبط کرده که در آن از معاون دوران هشت‌ساله ریاست‌جمهوری‌اش حمایت کرده است، اما این حمایت او و سخنرانی‌های بایدن نتوانسته‌اند آن نتیجه‌ای را که باید داشته باشند، زیرا به قول یکی از کاربران توئیتر: «۶۸نفر سخنرانی ضبط شده جو بایدن درباره گردهمایی آینده دمکرات‌ها در ویسکانسین رو در یوتیوب تماشا کردن، از اون طرف ۳۰۰هزار نفر بلیت شرکت در گردهمایی انتخاباتی ترامپ رو در سالن ۱۹هزار نفری خریدن! بعضیا هنوز شک دارن کی انتخابات نوامبر رو می‌بره.» تعداد پخش این ویدئو بیشتر شده، اما تعداد خرید بلیت‌ها هم به همان میزان رشد داشته است!
 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->