برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟ اعطای ۳ روز مرخصی به مددجویان بازداشتگاه جوین به دستور رئیس کل دادگستری خراسان رضوی نظارت پاییزی بر شهربازی‌های خراسان رضوی آغاز شد | پلمب ۹۸ وسیله بازی فاقد استاندارد در استان مسواک فرسوده این بلا را سر دهانتان می‌آورد! آتش هورالعظیم از بهار ۱۴۰۴ خاموش نشده و احتمالاً تا پایان آبان‌ماه ادامه دارد | دود آتش‌سوزی تالاب در چشم خوزستان ۱۳۴ هزار غربالگری رایگان سرطان در مراکز بهداشتی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد دریافتی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی ۹.۵برابر پرداختی آن‌هاست + فیلم
سرخط خبرها

اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه

  • کد خبر: ۳۵۷۱۷۱
  • ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۲
  • ۱
اعلام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان شهریورماه
سخنگوی وزارت آموزش وپرورش گفت: با توجه به اینکه آزمون استخدامی مرداد امسال برگزار شد، اما در صدد هستیم تا پایان شهریور تکلیف ۲۹هزار و ۷۵۰ معلم جدید مشخص شود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی فرهادی روز دوشنبه در حاشیه دیدار وزرای آموزش و پرورش ایران و ارمنستان در گفت وگویی اظهار کرد: آزمون استخدامی ماده ۲۸ برای جذب حدود ۳۰ هزار معلم جدید مرداد برگزار و چند روز پیش نتایج کتبی آن مشخص شد. در حال حاضر مطابق قانون، ۲ برابر ظرفیت قبول شدگان به مرحله ارزیابی (حد نصاب) معرفی شدند.

وی ادامه داد: اکنون کانون‌های ارزیابی فعال برای این دسته از داوطلبان تشکیل و مشغول فعالیت شده است. مدارک مصاحبه عبارت است از مدارکی که امتیاز آور بوده شامل مدارک تاهل، تعداد فرزند همچنین داوطلبانی که مطابق قانون برنامه هفتم پیشرفت و مصوبه شورای عالی آموزش پرورش قبلاً سابقه فعالیت در آموزش و پرورش داشتند برای آنان سهمیه قائل خواهند شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی آن دسته از معلمانی که در مدارس غیر دولتی سابقه تدریس دارند در آزمون اخیر توانستند رتبه قبولی را کسب کنند (به ازای سابقه خدمتی به سن آنان افزوده خواهد شد)، این موضوع نیز در شورای ارزیابی در حال بررسی است.

وی ادامه داد: همچنین آن دسته از قبول شدگانی که دارای مدارک ایثارگری هستند نیز مدارک آنها در حال بررسی است. در مصاحبه مجوز‌هایی از جمله مهارت‌های معلمی، فن و قدرت بیان، تسلط به مبانی قرآنی، دینی و اعتقادی کشور مورد توجه است.

سخنگوی وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: طبق آمار‌های موجود، تراز نیروی انسانی به نسبت سال گذشته مثبت و شاخص ۲۵ هزار را نشان می‌دهد.

به گفته فرهادی، تا پایان شهریور بررسی کامل ارزیابی‌ها انجام خواهد شد تا قبول شدگان در سال تحصیلی جدید روانه کلاس درس شوند همچنین آموزش‌های لازم بدو خدمت را برای معلمان جدید حین خدمت برای آنان برگزار خواهیم کرد.

وی در پاسخ به تعداد ثبت نام پایه اولی‌ها گفت: آمار دقیق ثبت‌نام پایه اولی‌ها به دلایل مختلف (جابجایی محل سکونت) هنوز مشخص نیست، اما قرار است تا ۲۰ شهریور اعلام شود. آمار نهایی ثبت‌نامی‌ها در مقطع اول همزمان با شروع سال تحصیلی اطلاع رسانی خواهد شد.

فرهادی در خصوص استفاده از معلمان حق‌التدریس در مقطع ابتدایی گفت: برای سال تحصیلی جدید از ظرفیت نیرو‌های بازنشسته به صورت حق‌التدریس بهره خواهیم برد که برای مهر ۲۳ هزار نفر در مدارس حضور خواهند یافت.

سخنگوی وزارت آموزش وپرورش درباره سرانه آموزشی افزود: برای سال تحصیلی جدید ۳ هزار مدرسه جدید توسط سازمان نوسازی آماده بهره برداری خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۱۷
0
0
باسلام لطفا صدای ما باشید ما جمعی از جوانان نخبه و با استعداد یکسال و اندی عمر و تمام زمان خود را صرف تلاش و‌خواندن برای آزمون اموزش پرورش کردیم به امید اینکه به آرزوی معلم شدن برسیم و داشتن شغل برای ادامه زندگی اما متاسفانه با بیعدالتی اشکاری مواجه شدیم و با دادن ضریب شاغلین تمام تلاش و زحمت و امید ما را به باد دادند و این ناعدالتی برخلاف فرمایشات رهبری و پایه و اساس عدالت نظام استخدامی است و حالا هیچکس پاسخگو‌ و صدای ما نیست به خاطر خدا شما پیگیر باش
اینجانب امسال باهزار تلاش و امید در آزمون آموزگاری در منطقه شبستر شرکت کردم و حد نصاب قبولی را کسب کردم اما چون ظرفیت پذیرش ۱ نفر بود و ضریب مشاغل هم به نمره نفر قبولی اعمال شداینجانب پذیرفته نشدم،از انجایی که علاقه شدید به شغل معلمی دارم خیلی متاثر شدم،اینجانب حتی آماده خدمت به مناطق محروم منطقه عزیزمان هستم،از شما درخواست عاجزانه دارم تا در کارنامه اینجانب تجدید نظر فرمایید.باتشکر.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->