به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی افزود: در هزار و هفتصد و بیست و سومین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحوم «صالح صالحان» معرفی شده از بیمارستان امام حسین (ع) تربتحیدریه پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانوادهاش، در بیمارستان منتصریه مشهد زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی اضافه کرد: قلب این نوجوان مرگ مغزی در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد به مرد ۴۸ ساله ساکن تربتجام که سالها از نارسایی قلبی در رنج بود، اهدا و پیوند شد.
مسوول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: کلیههای زنده یاد صالحان در بیمارستان منتصریه مشهد به یک مرد ۲۰ ساله ساکن گلستان و یک بانوی ۲۰ ساله ساکن مشهد که از نارسایی کلیه در رنج بودند، اهدا و پیوند شد.
خالقی گفت: کبد این نوجوان مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۶۰ ساله ساکن مشهد اهدا و پیوند شد.
وی افزود: قسمتی از پوست زنده یاد صالحان نیز برای پیوند به بیماران بستری در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمالشرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.