شناسایی و دستگیری حاملان مواد مخدر به روش بلع و انباری در فرودگاه مشهد میانگین سن جان‌باختگان در خراسان رضوی به ۶۳ سال رسید گلایه شهروندان از اجرایی‌نشدن گواهی‌نامه ها با نشان اهدای عضو | گواهی نامه هنوز منهای «قلب قرمز» دادستانی: به ۴ هزار زندانی دارای فرزند دانش‌آموز به مناسبت آغاز سال تحصیلی مرخصی اعطا شد تلخ و شیرین‌های شب چله‌ای در زیرزمین درباره ابوالحسن بنی‌صدر هم‌زمان با هفته دفاع مقدس و ماه‌ها کارشکنی او در پشت جبهه‌ها | فرار در میانه جنگ شکایت عروس جوان از مادرش به اتهام کلاهبرداری و خیانت در امانت | من بی آبرو شده‌ام! وزیر میراث فرهنگی: می‌خواهیم چین در گردشگری هم مثل حوزه‌های دیگر اولین شریک ما باشد هشدار درباره بی‌حسی و درد انگشتان | مراقب ضعف عضلات دست باشید چه غذاهایی خطر نقرس را افزایش می‌دهند؟ افزایش ذخیره‌گاه‌های زیست کره در ایران | ساخت ۴ سایت جدید در کشور نقش کلیدی معلمان ابتدایی در شکل‌گیری آینده دانش آموزان تأکید مشاور وزیر آموزش و پرورش بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد محیط مناسب آموزشی هشدار سازمان هواشناسی درمورد پاییز خشک ۱۴۰۴ | کاهش بارش باران در نواحی مهم مثل شمال کشور دستجردی مطرح کرد: سقط‌های عمدی زیر ذره‌بین | سیاست‌گذاری ترکیبی راهکار کنترل پوشش بیمه تکمیلی بازنشستگان و کارگران ذوب‌آهن اصفهان توسط آتیه‌سازان حافظ سفر رئیس سازمان محیط زیست به چین برای شرکت در کنگره جهانی زیست‌کره قطار تهران - آنکارا به زودی راه‌اندازی می‌شود نحوه درخواست ثبت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان تأمین‌اجتماعی اعلام شد «جشن شکوفه‌ها» آغاز فصل دانایی کلاس‌اولی‌ها | روایت شهرآرانیوز از حال‌وهوای نخستین ورود کلاس‌اولی‌ها به مدرسه + فیلم پیش‌بینی هواشناسی امروز (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) | رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی نقاط کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۳۱ شهریور ۱۴۰۴) | وقوع بارش‌های رگباری از فردا در برخی نقاط استان وزیر آموزش‌وپرورش: سال تحصیلی جدید بدون کمبود معلم آغاز شد | صدور ۸۵ هزار مجوز جذب نیرو افزایش ۶ درصدی مصرف سیگار در میان افراد بالای ۱۸ سال طی پنج سال اخیر ۲۱ دانش‌آموز در سال تحصیلی گذشته در پایتخت جان باختند | توصیه‌های ایمنی پلیس راهور برای فصل مدارس این میوه زردرنگ استوایی برای درد معده و بهبود سرماخوردگی معجزه می‌کند اعلام نتایج ماده ۲۸ آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) | پذیرفته‌شدگان از فردا به کلاس‌ها می‌روند اهدای اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۳۱ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر میراث فرهنگی: می‌خواهیم چین در گردشگری هم مثل حوزه‌های دیگر اولین شریک ما باشد

  • کد خبر: ۳۶۰۳۴۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
وزیر میراث فرهنگی: می‌خواهیم چین در گردشگری هم مثل حوزه‌های دیگر اولین شریک ما باشد
وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: چین در حوزه تجارت اولین شریک ایران است، می‌خواهیم در گردشگری هم اولین شریک ما باشد در این خصوص قرار است مذاکراتی بین دو کشور شکل بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز یکشنبه (۳۱ شهریور ۱۴۰۴) در بیست و یکمین نشست شورای راهبردی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی که در سالن فجر این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: هر سال ۱۶۰ میلیون گردشگر از چین به کشور‌های دیگر سفر می‌کنند و قرار است این میزان در سال ۲۰۳۰ به ۲۰۰ میلیون گردشگر برسد و ما باید سهم خود را از این بازار بگیریم.

وی تاکید کرد: هدف گذاری ما این است که چینی‌ها بپذیرند که شریک اول گردشگری ما باشند، وزیر امور خارجه کشورمان این موضوع را دنبال می‌کند. تصور می‌کنم در یک سال آینده مناسبات جدیدی بین ایران و چین در حوزه گردشگری ایجاد شود.

صالحی امیری افزود: ما نیازمند جذب گردشگر خارجی هستیم تا بتوانیم یک میلیون و ۶۰۰ هزار شغل دراین حوزه را حفظ کنیم و ۲۲ هزار مرکز اقامتی، ۶ هزار آژانس مسافرتی، ۱۵ هزار راهنمای گردشگری و سه هزار بوم‌گردی را فعال نگه داریم.

وزیر میراث فرهنگی ادامه داد: اولویت اول ما در حوزه گردشگری، آسیای میانه، قفقاز و همسایگان خلیج فارس از جمله گردشگران کشور عراق است. هدف بعدی ما در گردشگری که برای ما بسیار اهمیت دارد کشور‌های بزرگ اسلامی نظیر مصر و اندونزی است.

صالحی امیری گفت: سال ۱۴۰۲، ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار گردشگر و سال ۱۴۰۳ هفت میلیون و ۳۹۹ هزار گردشگر خارجی به ایران سفر کردند، هدف‌گذاری که امسال داشتیم رشد ۲۵ درصدی بود و باورمان این بود که به هدف خود می‌رسیم، در فروردین و اردیبهشت امسال جذب گردشگران خارجی افزایش یافت، اما در خرداد و تیر به خاطر جنگ ۱۲ روزه با افت مواجه شدیم، اما این شرایط در حال بازسازی است.

وی افزود: براساس برنامه هفتم توسعه باید میزان گردشگران خارجی به ۱۵ میلیون برسد و برای دستیابی به این هدف باید سالانه در زمینه جذب گردشگر ۱۹ و نیم درصد رشد داشته باشیم. در جلسه‌های راهبردی به دنبال شناسایی چالش‌ها و سازوکار‌های عبور از آنها هستیم و امروز از مسئولان پژوهشگاه مجلس خواستیم راهکار‌هایی را برای خروج از رکود در صنعت گردشگری بعد از جنگ ۱۲ روزه به ما ارائه دهند.

ایرانیان خارج از کشور بزرگترین سرمایه ما هستند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: همه ایرانیان در هر نقطه جهان دلبسته به سرزمین خود هستند، باید از آنها صیانت کنیم، اگر آنان احساس امنیت را داشته باشند به کشور باز می‌گردند.

صالحی امیری افزود: ایرانیان خارج از کشور بزرگترین سرمایه ما هستند که می‌توانند باعث تحول اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی شوند.

وی ادامه داد: تاکنون بحث‌های زیادی در مورد ورود ایرانیان خارج از کشور شده و جهت گیری‌ها مثبت است، مهم‌ترین مولفه در این خصوص بحث اعتماد سازی است تا آنها بتوانند اعتماد کنند که نظام سیاسی و حکمرانی ایران آنها را پاره تن خود می‌داند.

صالحی امیری تاکید کرد: برای ورود ایرانیان خارج از کشور تشکیلاتی در وزارت خارجه ایجاد شده است، با اجماع نظام حکمرانی آینده روابط بین حاکمیت و خارج از کشور را مثبت ارزیابی می‌کنم.

بیشترین تولید محتوا بعد از آمریکا در مرکز پژوهش‌های مجلس صورت می‌گیرد

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: این مرکز به بیش از ۱۷ هزار منبع اطلاعاتی وصل است و از منابع استفاده می‌کنیم. به جز آمریکا جزو بزرگترین مرکز پژوهش‌ها از نظر تولید در جهان هستیم و ۹۸ درصد گزارش‌های ما برای عموم منتشر می‌شود.

بابک نگاهداری افزود: برای اینکه تاثیر گزارشات بیشتر شود شورای راهبردی در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی ایجاد شده و بسته عملیاتی برای دولت تهیه می‌کند و بسته‌های نظارتی را به کمیسیون ارائه می‌دهیم.

وی با تاکید بر اینکه در هر زمینه‌ای که بتوانیم به وزارتخانه میراث‌فرهنگی کمک می‌کنیم، ادامه داد: با آکادمی چین تفاهم نامه منعقد کرده‌ایم تا پژوهشگاه را گسترش دهیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->