تولیت آستان قدس رضوی در پیامی، درگذشت مادر مجید بنی‌فاطمه را تسلیت گفت اجرایی شدن طرح «درس‌هایی از قرآن» در ۴۰ هزار مدرسه سراسر کشور دوره آموزشی «قهرمانان قرآنی» برگزار می‌شود قرآن خطی با قدمت ۲۹۶ سال در مشهد رونمایی شد رقابت بیش از ۱۴۰۰ متقاضی برای خدمتگزاری به زائران حج تمتع ۱۴۰۵ نهضت بازگشت به مسجد، راهبرد اصلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است شرایط شرکت در مسابقات بین‌المللی قرآن امارات ویژگی یک دوست خوب از نگاه حضرت علی(ع) تجربه دفاع مقدس امروز هم تکرار می‌شود او یک کاپیتان بود | یادی از مرحوم رمضان اسدپور، از استادان بنایی حرم مطهر امام‌رضا (ع) طرح ملی «سه‌شنبه‌های مهدوی» در بقاع متبرکه سراسر کشور برگزار می‌شود مهندسی مفاهیم چگونه بهائیت از دل تاریخ زاده شد؟ فرقه‌های زاییده بحران‌های عصر قاجار | دلایل اجتماعی و فرهنگی ظهور و گسترش فرق انحرافی لزوم اختصاص ردیف بودجه مشخص برای جایزه کتاب سال دفاع مقدس ماجرای تخلیه بحث‌برانگیز ساختمان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد اصفهان سرمایه‌گذاری در ورزش ایثارگران به کسب افتخارات در کشور منجر می‌شود ثبت‌نام اولویت دوم حج از امروز (۲۲ مهر) آغاز شد کمک‌های بشردوستانه هیئتی‌ها به مردم غزه رسید + فیلم فتوای رهبر معظم انقلاب درباره تماشای کشتی مردان توسط زنان گذرنامه برای سفر حج تمتع ۱۴۰۵ تا چه تاریخی باید اعتبار داشته باشد؟
سرخط خبرها

نذر فرهنگی بقاع متبرکه امام‌زادگان در هفته دفاع مقدس

  • کد خبر: ۳۶۰۸۷۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
نذر فرهنگی بقاع متبرکه امام‌زادگان در هفته دفاع مقدس
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در هفته دفاع مقدس پویش نذر فرهنگی شامل اهدای قرآن و کتاب‌های دفاع مقدس به مدارس مناطق محروم را راه‌اندازی می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا معممی‌مقدم از هفته دفاع مقدس به عنوان فرصتی مغتنم برای بازخوانی ارزش‌های ماندگار ایثار، جهاد و شهادت در جامعه امروز یاد کرد و گفت: برنامه‌های متنوعی با محوریت بزرگداشت شهدا و ترویج ارزش‌های دفاع مقدس در این هفته برنامه‌ریزی شده است. مثلا محافل قرآنی و دعا به یاد شهدا در امام‌زادگان را برگزار می‌کنیم؛ مراسم نمادین بدرقه رزمندگان و یادمان شهدا را در صحن امام زادگان زنده خواهیم کرد و همچنین نمایشگاه‌هایی از عکس‌ها، اسناد و وصیت‌نامه شهدا برپا خواهد شد و بازدید دانش‌آموزان و دانشجویان از این مکان‌ها همراه با روایتگری دفاع مقدس در دستور کار قرار دارد.

معممی افزود: برنامه‌های قرآنی همیشه قلب فعالیت‌های سازمان اوقاف و امور خیریه است. مسابقات قرآنی ویژه شهدا با موضوع آیات ایثار و جهاد، برگزاری محافل انس با قرآن در بقاع متبرکه، طرح تلاوت نور در گلزار‌های شهدا با همکاری واحد‌های قرآنی امام زادگان و همچنین تولید بسته‌های محتوایی از آیات و روایات مقاومت برای مدارس و دانشگاه‌ها از جمله برنامه‌های شاخص است.

وی از وقف به عنوان بهترین سرمایه‌گذاری برای تداوم ارزش‌های دفاع مقدس یاد کرد و گفت: در این هفته پویش نذر فرهنگی شامل اهدای قرآن و کتاب‌های دفاع مقدس به مدارس مناطق محروم را راه‌اندازی می‌کنیم و در کنار آن پویش اطعام و مواسات به نیت شهدا برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: دیدار با خانواده‌های شهدا، برگزاری سخنرانی‌هایی با موضوع دفاع مقدس و آینده ایران، اجرای طرح‌های جهادی مثل کاروان‌های سلامت در مناطق محروم و برپایی شب خاطره با حضور رزمندگان و جانبازان در بقاع متبرکه، بخشی از برنامه‌های اجتماعی سازمان اوقاف است و هدف این است که نسل جوان بیشتر با فرهنگ ایثار و شهادت آشنا شود.

این مقام مسئول ادامه داد: جشنواره هنری مقاومت، شامل شعر، سرود و عکس در بقاع متبرکه منتخب و شاخص اجرا می‌شود. همچنین تولید کلیپ‌های کوتاه از وصیت‌نامه شهدا با اجرای نوجوانان، راه‌اندازی پویش مجازی معرفی شهدای شاخص هر شهر بویژه شهدای مجاور بقاع متبرکه و برگزاری نشست‌های تخصصی درباره پیوند فرهنگ عاشورا، دفاع مقدس و وقف از دیگر برنامه‌هاست.

وی تاکید کرد: ما تلاش می‌کنیم ترکیبی از برنامه‌های عبادی–معنوی، اجتماعی، فرهنگی و خیریه را در امام‌زادگان سامان بدهیم و معتقدیم دفاع مقدس گنجینه‌ای از ارزش‌های الهی است و وقف می‌تواند موتور محرک برای زنده نگه داشتن این میراث در جامعه امروز باشد.

منبع: دانشجو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->