بهروز آذر: بیش از ۱۷ هزار نفر در جنگ تحمیلی هشت‌ساله، شهید و جانباز و اسیر شدند وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سکاندار جدید سازمان حج و زیارت را معرفی کرد حمله فرانسه به مساجد از سر گرفته شد بودجه دولتی برای ساخت مسجد نداریم | خیرین، پیشگام در ساخت مساجد پیشنهاد داور برنامه «محفل» برای دعوت از قاریان جهان درخصوص برگزاری فینال فینالیست‌ها در ایران همسر سرلشکر شهید حسن آبشناسان به دیار باقی شتافت استراتژی نوین فرهنگی-رسانه‌ای دارالقرآن محمدی مشهد اجرا شد نویسنده دفاع مقدس: تحریف خاطرات دفاع مقدس، بی‌اعتمادی نسل جوان را در پی دارد همسر آیت‌الله سیستانی درگذشت همایش مشترک ذاکران اهل‌بیت(ع) شمیرانات و مشهد برگزار شد + فیلم سهمیه عمره دانشجویی افزایش یافت بازگشت پیکر ۴۴ شهید دفاع مقدس به وطن ویژه‌برنامه‌های سالروز شهادت حضرت معصومه(س) در آستان مقدس بانوی کرامت راه شهید سید حسن نصرالله تا نابودی کامل رژیم صهیونیستی ادامه دارد استاد سرشور خراسانی تألیفات قرآنی زیادی داشت پیکر غلام‌عباس سرشور خراسانی، معلم و مؤلف پیشکسوت کتاب‌های قرآنی، در مشهد تشییع شد از دلمه‌های خانگی تا امدادگری؛ در کتاب «مجاهدت‌های ماندگار» | روایت نقش بی‌بدیل زنان خراسان در جنگ تحمیلی هشت‌ساله صدای رزمندگان | به یاد شهید غلامرضا رهبر، نخستین شهید خبرنگار در ۸ سال دفاع‌ مقدس سنگلاخ خشونت و مرداب تلخی چرا امواج سهمگین زندگی عده‌ای را تکان نمی‌دهد؟ | بررسی تأثیر صفت زهد در حفظ انسان از تلاطم های زندگی
سرخط خبرها

استراتژی نوین فرهنگی-رسانه‌ای دارالقرآن محمدی مشهد اجرا شد

  • کد خبر: ۳۶۱۹۳۱
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۲
استراتژی نوین فرهنگی-رسانه‌ای دارالقرآن محمدی مشهد اجرا شد
در حرکتی منسجم و استراتژیک برای تقویت و تنوع‌بخشی به تولیدات فرهنگی و رسانه‌ای خود، دارالقرآن محمدی مشهد با بهره‌گیری از ظرفیت‌های متخصصان برجسته کشور در این حوزه‌ها، فاز جدیدی از فعالیت‌های خود را آغاز کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، این رویداد مهم با برگزاری یک نشست تخصصی و هم‌اندیشی با حضور چهره‌های کلیدی در عرصه‌های رسانه، فرهنگ و روزنامه‌نگاری شکل گرفت. شرکت‌کنندگان در این جلسه عبارت بودند از: علی اصغر سلیمانی (فعال رسانه‌ای)، امید پیرودین (مدیر دارالقرآن محمدی)، محمدحسین محمددوست (فعال فرهنگی)، مریم صانع (روزنامه‌نگار) و رضا محمددوست (کارشناس فرهنگی).

محور اصلی این نشست، تدوین نقشه راه عملیاتی برای ارتقاء اثربخشی و نفوذ محتوای قرآنی در فضای مجازی و رسانه‌ای بود.

امید پیرودین، مدیر دارالقرآن محمدی، در جمع‌بندی این نشست اظهار داشت: هدف بنیادین ما، تبدیل دارالقرآن به یک مرکز تأثیرگذار در ارائه تعالیم قرآنی به شکلی پویا، عمیق و متناسب با نیاز‌ها و زبان روز جامعه است. همکاری و هم‌افزایی شکل گرفته با این تیم از فعالان زبده رسانه‌ای، نویدبخش این است که بتوانیم از مرز‌های فعالیت‌های سنتی عبور کرده و تأثیرگذاری فرهنگی خود را به صورت گسترده و ماندگار محقق سازیم.

امید پیرودین، مدیر دارالقرآن محمدی، در این خصوص اظهار داشت: هدف ما این است که فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی را به شکلی پویا و متناسب با نیاز‌های روز جامعه ارائه دهیم. با همکاری فعالان حوزه رسانه و فرهنگ، امیدواریم بتوانیم گام‌های بلندی در این مسیر برداریم.

علی اصغر سلیمانی، فعال رسانه‌ای، با تأکید بر جنبه فنی تولید محتوا، تصریح کرد: برای موفقیت در فضای امروز، محتوای تولیدی قرآنی باید از منظر ساختار، تصویر و روایت، هم‌سطح با بهترین تولیدات رسانه‌ای روز دنیا باشد. کیفیت فنی، ضامن دیده شدن محتوای فاخر قرآن است. 

محمدحسین محمددوست، فعال فرهنگی، نیز با اشاره به محتوای عمیق، بیان داشت: تنوع‌بخشی صرف کافی نیست؛ باید عمق محتوای دینی حفظ شود. راهکار ما باید تلفیق هوشمندانه بین جذابیت‌های فرم (رسانه) و اصالت محتوا قرآن باشد تا مخاطب پس از جذب، به درک عمیق‌تری دست یابد.

رضا محمددوست، کارشناس فرهنگی، نیز بر اهمیت سنجش اثربخشی تأکید کرد و افزود: برنامه‌های آینده نیازمند یک فاز پایش و ارزیابی دقیق هستند تا مشخص شود کدام رویکرد‌های رسانه‌ای بیشترین تأثیر را در اهداف فرهنگی ما داشته‌اند و در ادامه، منابع در آن مسیر‌ها متمرکز شوند.

در این جلسه، راهکار‌هایی برای افزایش اثربخشی فعالیت‌های فرهنگی و رسانه‌ای دارالقرآن محمدی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. شرکت‌کنندگان بر لزوم استفاده از ابزار‌های نوین رسانه‌ای و ایجاد محتوای متنوع و جذاب برای مخاطبان تأکید کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->