حادثه‌ای که فریبا متخصص را راهی اتاق عمل کرد درآمد فیلم بچه مردم تقدیم بهشت امام رضا (ع) می‌شود سانس‌های فوق‌العاده سومین روز فیلم فجر۴۳ اعلام شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی بی‌مورد برای مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد  بهرام رادان رسماً از داوری چهل وسومین جشنواره فیلم فجر خارج شد جزئیات تصادف آرمان امیدی، خواننده مسجدسلیمانی برنامه عصر جدید اکران ۳ فیلم کوتاه مشهدی راه‌یافته به فجر در سینما مهر کوهسنگی شهاب آسمان بازیگری | درباره شهاب حسینی، بازیگر نام‌آشنای سینمای ایران جست‌و‌جو در دنیای امپرسیونیسم | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی در نگارخانه آسمان مشهد نگاهی به مسیر هنری میترا حجار، به بهانه سالروز تولدش آموزش داستان نویسی | این شانزده نفر که به من زل زده اند (بخش دوم) پسرى که پاره تن رسول خدا بود | روایت «الفتوح» از تولد امام حسین(ع) که پروردگار هم‌زمان آن را تهنیت و تسلیت گفت جدول اکران فیلم‌های جشنواره فجر ۱۴۰۳ در سینما آفریقا مشهد + تاریخ و ساعت نشست خبری بیست‌ودومین جشنواره فجر مشهد برگزار شد | اکران ۳۲ فیلم سینمایی و انیمیشن در سینما‌های آفریقا، هویزه و سیمرغ + فیلم صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ آغازبه‌کار نمایشگاه خوشنویسی و تذهیب هنرمندان تایباد و هرات افغانستان انتقاد انیمیشن‌سازها در جشنواره فجر: نه داوری درست داریم نه نگاه درست گفتگو با مهتاب ناظری، برنده جایزه برترین بازیگر بخش دیگرگونه‌های اجرایی تئاتر فجر برای نمایش تلقین درخشش هنرمندان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر | تندیس برترین اثر بخش دگرگونه‌های اجرایی به نمایش «تلقین» رسید اعلام اسامی برگزیدگان چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر (۱۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

محمدامین کریم‌ پور، اینفلوئنسر اینستاگرامی کارگردان می‌شود

  • کد خبر: ۳۶۲۱۱
  • ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
محمدامین کریم‌ پور، اینفلوئنسر اینستاگرامی کارگردان می‌شود
محمدامین کریم‌پور، از چهره‌های پرمخاطب اینستاگرام، فیلم‌نامه «حکم تجدید‌نظر» به تهیه‌کنندگی و نویسندگی رضا کریمی را کارگردانی می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدتی می‌شود که برخی از چهره های پرمخاطب اینستاگرام همچون علی صبوری و جواد خواجوی به بازی در فیلم‌های سینمایی و سریال‌های تلویزیونی روی آورده‌اند اما این اولین‌باری است که یکی از فعالان این حوزه کارگردانی یک فیلم‌سینمایی را برعهده می‌گیرد. کریم‌پور سابقه دستیاری در سینما را نیز در کارنامه خود دارد. با این وجود انتشار خبر کارگردانی او با انتقادهایی در فضای مجازی همراه شده‌ است.


عده‌ای بر این باورند که درجایی که بسیاری از دانش‌آموختگان رشته سینما نمی‌توانند فیلمشان را بسازند چطور از یک فعال مجازی برای ورود به این حوزه حمایت می‌شود. لازم به ذکر است، پروانه ساخت «حکم تجدید‌نظر» به کارگردانی محمدامین کریم‌پور در جلسه اخیر شورای صدور پروانه ساخت صادر شد.


بیشتر بخوانید: کدام شاخ‌های اینستاگرامی صداوسیمایی شدند؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->