هواپیمای باری آمریکایی حامل تسلیحات در پایگاهی در شمال الحسکه سوریه فرود آمد پژمان‌فر: از مجلس دهم تا الان، مخالف جدی الحاق به CFT بودم | تا زمان رفع تحریم‌‌ها، نباید این الحاق انجام شود سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران باید احیا شود امیر قطر گسترش شهرک‌سازی اشغالگران در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: یکی از دلایلی که از اهداف برنامه توسعه دور می‌شویم، مسئله آمار است تذکر‌های مهم رئیس قوه قضائیه به قضات | محسنی اژه‌ای: بزرگ‌ترین توقع مردم از قضات خوش اخلاقی است سانائه تاکائیچی، اولین نخست‌وزیر زن در ژاپن، کیست؟ مظفری: خراسان رضوی، پیشران دیپلماسی استانی و پیشگام رشد صادرات کشور است سخنگوی دولت: سرمایه‌گذاران ۷۰۰ کیلوگرم طلا وارد کرده‌اند (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) معاون ترامپ از سفر به غزه منصرف شد حماس: هزینه بازسازی غزه برعهده رژیم اشغالگر است رئیس دانشگاه دفاع ملی عراق در ستاد فرماندهی کل ارتش ایران حاضر شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) گزارش اینستاگرامی عراقچی از دیدارش با الاعرجی | امنیت، محور گفت‌وگوها حاجی بابایی: رفتار دوگانه تروئیکای اروپا و آمریکا علیه ایران، نشانه سقوط دیپلماسی است همه چیز درباره جزایر سه‌گانه | روزی ویژه برای جزایر سه‌گانه ایران وارد تقویم رسمی کشور می‌شود رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس
سرخط خبرها

تایوان در تلاش برای جلب نظر اروپا

  • کد خبر: ۳۶۲۲۸۹
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
تایوان در تلاش برای جلب نظر اروپا
وزیر امورخارجه تایوان با طرح ادعا‌هایی علیه ایران، چین، روسیه و کره شمالی خواستار حمایت و همراهی اروپا با تایوان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «لین چیا لانگ» وزیر امورخارجه تایوان که برای شرکت در مجمع امنیتی ورشو به لهستان سفر کرده است در تلاش برای جلب حمایت اروپایی‌ها از کشور خود در برابر چین، ادعا‌هایی را علیه تهران، مسکو، پکن و پیونگ‌یانگ مطرح کرد.

او گفت: اکنون زمان آن رسیده است که اروپا در کنار تایوان بایستد، زیرا هر دو با تهدید‌های یکسانی از سوی همسایگان اقتدارگرا رو‌به‌رو هستند.

تایوان که چین آن را قلمرو خود می‌داند، از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین در سال ۲۰۲۲، به‌طور فزاینده‌ای در بخش‌هایی از اروپای مرکزی و شرقی مورد توجه قرار گرفته است، هرچند که تقریباً همه کشور‌های اروپایی فقط با پکن روابط دیپلماتیک رسمی دارند و نه با تایپه.

وزیر امورخارجه تایوان در ادعا‌های خود، چین، روسیه، ایران و کره شمالی را کشور‌هایی اقتدارگرا توصیف کرد و مدعی شد: آنها محوری از آشوب را برای به چالش کشیدن نظم بین‌المللی مبتنی بر قانون تشکیل داده‌اند. چین تا حد زیادی به عنوان عامل تعیین‌کننده پشت حمله روسیه به اوکراین دیده می‌شود.

لین افزود: اروپا با تهدیداتی از سوی عملیات‌های ترکیبی روسیه، مشابه آنچه تایوان از سوی چین با آن مواجه است، مانند حملات سایبری و رزمایش‌های نظامی رو‌به‌رو است.

وی تاکید کرد: زمان آن رسیده است که اروپا در کنار تایوان بایستد، ائتلافی قوی برای ارزش‌های مشترکمان تشکیل دهد و گسترش رژیم‌های اقتدارگرا را متوقف کند. تایوان آماده همکاری با اروپا است؛ آیا اروپا نیز آماده همکاری با تایوان هست؟

این، دومین سفر لین به اروپا در ماه جاری (میلادی)، پس از سفر‌های قبلی او به پراگ، رم و وین است که همگی با انتقاد شدید چین مواجه شدند، به خصوص که او تنها یک هفته پس از «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین به اتریش رفت.

«گوئو جیاکون» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (سه‌شنبه) در پکن گفت که تایوان به دنبال بزرگنمایی تهدید چین و ارائه «روایت‌های دروغین» در مورد دموکراسی در مقابل اقتدارگرایی است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->