حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیات دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) روسیه: آماده‌سازی مقدمات دیدار پوتین و ترامپ پیچیده است شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) محمود عباس جانشین خود را معرفی کرد انهدام ۲۶ پهپاد اوکراینی در ۴ منطقه روسیه (۴ آبان ۱۴۰۴) شهادت ۲ نفر در حمله پهپادی اسرائیل به ۲ خودرو در لبنان + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رسوایی جدید ارتش اسرائیل؛ جسد دزدی به ایالات متحده رسید

  • کد خبر: ۳۶۳۲۰۸
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۷
رسوایی جدید ارتش اسرائیل؛ جسد دزدی به ایالات متحده رسید
یک دانشگاه در جنوب کالیفرنیا اجساد ۳۲ فرد ناشناس را که قرار بود برای آموزش‌های پزشکی استفاده شوند، به مبلغ یک میلیون دلار به ارتش اسرائیل فروخت تا در آزمایش‌های نظامی مورد استفاده قرار گیرند.

به گزارش شهرآرانیوز، این رسوایی را روزنامه یدیعوت آحارانوت فاش کرد و در این رابطه نوشت: پس از افشای داخلی اطلاعات مبنی بر انتقال اجساد به نیرو‌های نظامی ایالات متحده بدون رضایت صریح متوفی یا خانواده‌هایشان و استفاده از آنها برای آموزش تروما با مشارکت تیم‌های پزشکی نیرو‌های ارتش اسرائیل، طوفانی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) به پا شده است.

تحقیقات انجام شده توسط نشریه داخلی این دانشگاه، نشان داد که این دانشگاه از سال ۲۰۱۷ ده‌ها جسد را به نیروی دریایی ایالات متحده منتقل کرده است که برخی از آنها برای آموزش پزشکی تخصصی برای پزشکان و امدادگران اسرائیلی در لس‌آنجلس استفاده شده‌اند.

طبق این اسناد، حداقل ۳۲ جسد مستقیماً برای آموزش نیرو‌های ارتش اسرائیل در دوره‌های تروما استفاده شده‌اند. نیروی دریایی بیش از ۸۶۰ هزار دلار به این دانشگاه پرداخت کرده است و انتظار می‌رود یک قرارداد اضافی تا سال ۲۰۲۶ این مبلغ را به بیش از ۱ میلیون دلار افزایش دهد.

طبق تحقیقات، برخی از اجساد متعلق به دفتر پزشکی قانونی شهرستان لس‌آنجلس هستند که مسئول دفن و سوزاندن مردگان "بی‌صاحب" است - افرادی که بدون شناسایی یا ادعای اجساد توسط خانواده‌هایشان، گاهی به دلیل عدم خویشاوندی یا محدودیت‌های مالی، فوت کرده‌اند. در چنین مواردی، نمی‌توان رضایت خانواده یا متوفی را برای استفاده از جسد به دست آورد. متخصصان اخلاق پزشکی معتقدند که حتی اگر قانون اجازه استفاده از این اجساد را برای اهداف آموزشی و علمی بدهد، این ترتیب بحث‌برانگیز است. پروفسور توماس چمپنی از دانشگاه میامی گفت: "حتی اگر اینها مرده باشند، سزاوار احترام و رفتاری هستند که از زندگان انتظار داریم. " او افزود که برخلاف اهدای عضو، استفاده از اجساد برای اهداف تحقیقاتی عملاً بدون نظارت انجام می‌شود.

لازم به ذکر است، ارتش رژیم صهیونیستی طی دو سال تجاوز به نوار غزه، صد‌ها جسد فلسطینیان را از این منطقه ربوده و به نقطه نامعلومی منتقل کرده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->