پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم خداحافظی زودهنگام سیدورف با استقلال پس از جلسات فنی مصدوم پرسپولیس چه زمانی آماده بازی می‌شود؟ بیفوما مورد تایید هاشمیان نیست اراک میزبان دیدار دربی می‌شود همه در انتظار بازگشت ساپینتو درباره روز پایانی جشنواره «خانواده ورزش»؛ پایان یک جشنواره، آغاز یک خاطره + فیلم پخش زنده مسابقه والیبال ایران و جمهوری چک (سوم مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین غیبت چند پرسپولیسی مطرح در لیگ برتر تغییرات قطعی در کادر فنی تیم ملی فوتبال بهترین بازیکنان پرسپولیس در فصل اخیر مشخص شدند دفاع علی جوادی از اشکالات بزرگ ورزشگاه تختی تهران| همه ناراضی مدیرکل راضی! ارونوف بازی با ملوان را از دست داد (۲ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | فوتبالیستی که مهجور بود

  • کد خبر: ۳۷۲۶۴
  • ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۳
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | فوتبالیستی که مهجور بود
مهدی مهجور، جوانی افتاده و اهل معاشرت بود و به ورزش و به‌ویژه فوتبال علاقه داشت. او در سال ۱۳۵۸ در مسابقات فوتبال آموزشگاه‌های کاشمر، همراه تیم هنرستان صنعتی مدرس وارد میدان می‌شد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی مهجور، جوانی افتاده و اهل معاشرت بود و به ورزش و به‌ویژه فوتبال علاقه داشت. او در سال ۱۳۵۸ در مسابقات فوتبال آموزشگاه‌های کاشمر، همراه تیم هنرستان صنعتی مدرس وارد میدان می‌شد. او عضویت تیم‌های بانک سپه و... را برعهده داشت و همراه این تیم‌ها، چندین‌بار برای دریافت مدال، بر سکوی مسابقات ایستاد.
 
مهدی در هفتم مرداد ۱۳۴۰ در روستای علی‌آباد برگان، از بخش خلیل‌آباد کاشمر، دیده به جهان گشود. در دوران تحصیل همراه درس و مشق، برای تأمین مخارجش کار می‌کرد. دیپلم برق را که گرفت، برای انجام خدمت سربازی به ژاندارمری معرفی شد. پس از پیروزی انقلاب اسلامی، از اعضای انجمن اسلامی کاشمر بود و بعد وارد سپاه شد و از سوی سپاه به جبهه اعزام می‌شد.
 
مهدی همراه ۲۴ نفر از رزمندگان اسلام در تاریخ چهارم اسفند ۱۳۶۲ برای منفجرکردن پلی در شهر القرنه عراق عازم عملیات برون‌مرزی می‌شود و از آن لحظه به بعد دیگر از او خبری به دست نیامد و ۱۱ سال مفقود بود. هنگامی که اسرا آزاد شدند، برخی از دوستانش اعلام کردند مهدی اسیر است. خانواده‌اش پیگیری‌های فراوانی انجام دادند تا بالاخره اعلام شد در همان ایام، نیرو‌های بعثی، آن‌ها را زیر پل محاصره کرده‌اند و رزمندگان با عراقی‌ها درگیر می‌شوند دوسه نفر از آن‌ها به دست نیرو‌های دشمن به شهادت می‌رسند که یکی از شهدا، مهدی بوده است. برادر دیگرش علی‌اصغر نیز به فیض شهادت نائل گشته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->