نورافکن: در ۲ بازی آسیایی خود محکوم به برد هستیم اماراتی‌ها از کانتونا برای خرید منچستر کمک خواستند نویدکیا: سپاهان بدترین شروع تاریخ لیگ برتر را داشته است صابر کاظمی به تهران منتقل می‌شود (۲۸ مهر ۱۴۰۴) نحوه خرید بلیت بازی استقلال و الوحدات در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت تلاش نافرجام پرسپولیس برای مذاکره با اوسمار سایه ناامیدی در آنفیلد | زنگ خطر برای مربی هلندی تیم ملی والیبال نشسته ایران رنک یک نخست جهان را از دست داد! برانکو - پرسپولیس منتفی شد؟ اسطوره لیورپول: صلاح باید از ترکیب کنار گذاشته شود طارمی در لیست بازی با بارسلونا آخرین وضعیت سلامتی صابر کاظمی (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیفوما و کاظمیان علیه هاشمیان برانکو در چه شرایطی به پرسپولیس برمی‌گردد؟ سرپرست واقعی پرسپولیس کیست؟ اختلاف در پرسپولیس برای حمایت از هاشمیان اعتراض رسمی استقلال به تغییر زمان بازی فجر آخرین جزئیات از وضعیت جسمانی صابر کاظمی نمایش قوی کاپیتان ایرانی در تمرینات پیش‌فصل ستارگان عراق 
سرخط خبرها

از فرصت یک روزه فیفا تا پول بلوکه شده پرسپولیس!

  • کد خبر: ۳۷۶۲۷
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷
از فرصت یک روزه فیفا تا پول بلوکه شده پرسپولیس!
شرایط برای پرسپولیس لحظه به لحظه خطرناک‌تر می‌شود و فیفا فقط تا فردا به سرخپوشان فرصت داده تا پول برانکو را بدهند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، مسئولان باشگاه پرسپولیس تا فردا فرصت دارند پول برانکو را به حساب این مربی کروات واریز کنند و گرنه احتمال محرومیت برای این باشگاه وجود دارد.
 
در اینباره شایعه عجیبی شنیده می‌شود که مسئولان این باشگاه تا الان نه آن را تائید کرده اند و نه تکذیب و مشخص نیست این شایعه چقدر صحت دارد.
 
خبرنگار شهرآرا کسب اطلاع کرده که یکی از مسئولان باشگاه مدعی شده بخشی از طلب برانکو را به حساب او در یکی از کشور‌های خارجی واریز کرده اند، اما این پول بلوکه شده است!
 
مشخص نیست این شایعه چقدر صحت دارد، اما اگر این اتفاق رخ داده باشد آن زمان باشگاه پرسپولیس دچار مشکلات بیشتری برای آزاد کردن این پول خواهد شد!
 
در بخشی از نامه فیفا صراحتا ذکر شده است: در صورتی که طرف مذکور در مهلت مقرر نتواند مدارک پرداخت خود را ارائه دهد، کمیته انضباطی فیفا در مورد پرونده تصمیمی خواهد گرفت.

این نامه فیفا که به فدراسیون فوتبال ارسال شده و از این فدراسیون خواسته شده در اختیار باشگاه پرسپولیس هم قرار گیرد، نشان می‌هد بر خلاف اظهارات مدیران پرسپولیس‌، اگر این باشگاه مدارک پرداخت مطالبات برانکو را برای فیفا ارسال نکرده باشد، کمیته انضباطی فدراسیون جهانی فوتبال آرایی را علیه پرسپولیس صادر خواهد کرد.
 
از فرصت یک روزه فیفا تا پول بلوکه شده پرسپولیس!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->