کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشم‎‌گیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور ! این دمنوش‌ها را بخورید تا گرمازده نشوید عمل پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) چگونه از بروز سنگ کیسه صفرا جلوگیری کنیم؟ آبونمان متغیر تلفن ثابت! مصرف غذا‌های «پُرچرب» در تابستان به حداقل برسد زائران اربعین از غذا‌های خشک و کنسروی استفاده کنند توصیه‌های تخصصی برای پیاده‌روی ایمن در مسیر اربعین اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

میزبانی دانشگاه فردوسی از ۱۶ هزار و ۵۷ داوطلب کنکور ارشد

  • کد خبر: ۳۷۶۴۹
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۳
میزبانی دانشگاه فردوسی از ۱۶ هزار و ۵۷ داوطلب کنکور ارشد
نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور گفت: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین حوزه امتحانی در شرق کشور میزبان ۱۶ هزار و۵۷ داوطلب کنکوری خواهد بود. از این تعداد حدود ۴۹.۶ درصد را خانم‌ها و ۵۰.۴ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند.

گروه جامعه شهرآرانیوز | دکتر جواد ساده اظهار کرد: دانشگاه فردوسی مشهد، در سال ۹۹، مانند سال‌های گذشته یکی از حوزه‌های مهم برگزاری آزمون‌های ورودی به دانشگاه‌ها در مقاطع مختلف است. آزمون کارشناسی ارشد سال جاری با شرکت ۶۹۴ هزار و۴۱۷ داوطلب در کل کشور در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه مورخ ۱۶، ۱۷ و ۱۸ مردادماه برگزار خواهد شد. 

وی اضافه کرد: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان بزرگترین حوزه امتحانی در شرق کشور میزبان ۱۶ هزار و۵۷  داوطلب خواهد بود. از این تعداد حدود ۴۹.۶ درصد را خانم‌ها و ۵۰.۴ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند. تعداد حوزه‌های امتحانی نسبت به سال گذشته افزایش داشته تا فواصل تعیین شده در پروتکل‌های بهداشتی رعایت شود. همچنین تعداد شهرهای محل برگزاری از ۷۷ به ۸۰ و تعداد حوزه‌ها از ۱۶۴ به ۲۳۶ افزایش یافته است.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: با توجه به شرایط ویژه این آزمون لازم است تمهیدات بهداشتی خاصی در نظر گرفته شود. در این راستا ضدعفونی تمامی محیط‌های برگزاری آزمون براساس پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی وزارت بهداشت و سازمان سنجش آموزش کشور  در دستور کار این حوزه امتحانی قرار گرفته است. تمامی تمهیدات پزشکی و بهداشتی لازم با نظارت مستقیم مرکز بهداشت دانشگاه انجام شده و امیدوارم با همکاری داوطلبان بتوانیم بدون هیچگونه مشکلی آزمون را برگزار کنیم.

ساده خاطرنشان کرد: پیش‌بینی اتاق‌های ایزوله برای داوطلبان مشکوک به بیماری کرونا و افرادی که سابقه بیماری‌های خاص دارند از جمله مواردی است که در دانشگاه فردوسی به آن توجه شده است. 

وی بیان کرد: داوطلبان باید ماسک سه لایه به همراه داشته باشند و از ماسک‌های فیلتردار استفاده نکنند. باید در رعایت موارد بهداشتی و پرهیز از هرگونه تجمع همکاری لازم را داشته باشند. داوطلبان از به همراه داشتن وسایل اضافی اجتناب کنند. همچنین پیش‌بینی ترافیک صبحگاهی و خروج زودهنگام از منزل توصیه می‌شود. همچنین درب‌های حوزه‌های فرعی(دانشکده‌ها) برای ورود داوطلبان از ساعت ۶:۳۰ باز خواهد بود.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور عنوان کرد: در تمامی حوزه‌های فرعی نماینده‌ای از مرکز بهداشت دانشگاه در طول برگزاری آزمون حضور داشته و موارد بهداشتی را تحت نظارت دارد. داوطلبان ضمن رعایت موازین بهداشتی، با عوامل اجرایی آزمون همراهی و همکاری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->