چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

ورود ۲۰ شرکت دانش بنیان و استارت آپی به تابلوی بورس تا پایان سال

  • کد خبر: ۳۸۲۱۷
  • ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
ورود ۲۰ شرکت دانش بنیان و استارت آپی به تابلوی بورس تا پایان سال
دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از ورود ۲۰ شرکت دانش بنیان و استارت آپی به تابلوی بورس تا پایان سال خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا دلیری گفت: اکنون تعداد ۳۵ شرکت دانش بنیان و استارت آپی روی تابلو‌های بورس هستند و فعالیت می‌کنند.

 

وی با بیان اینکه بنا بود تا پایان سال ۵ شرکت دانش بنیان به این شرکت‌ها در تابلو‌های بورس اضافه شوند، بیان کرد:، اما در صدد برآمدیم شرکت‌های دانش بنیان بیشتری را به تابلو‌های بورس ببریم، زیرا این اتفاق باعث فروش میلیاردی آن‌ها می‌شود.

 

به گفته دلیری، اکنون برای ۲۰ شرکت دانش بنیان و استارت آپی در حال رایزنی هستیم که تا پایان سال به تابلو‌های بورس ورود پیدا کنند.

 

دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری بیان کرد: تابلو‌های بورس یک محل تأمین مالی خوب برای شرکت‌های دانش بنیان محسوب می‌شود و می‌تواند تحولی را در کشور و در اقتصاد دانش بنیان ایجاد کند.

 

دلیری تاکید کرد: با توجه به اینکه رشد شرکت‌های دانش بنیان بالاست و می‌توانند رشد سرمایه مؤثری داشته باشند؛ از این رو ورود آن‌ها به بورس نیز تأثیر بسزایی در رشد شاخص بورس خواهد داشت.

 

دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه بعضی از شرکت‌های دانش بنیان ۲۲ برابر در بورس رشد پیدا کرده، خاطر نشان کرد: این شرکت‌ها با این رشد زیاد، می‌توانند در کشور تحول آفرین باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه این شرکت‌ها توانایی بالا نگه داشتن شاخص بورس را دارند، خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۵ شرکت وارد بورس می‌شوند و این به نفع بورس و آینده کشور است؛ اکنون این شرکت‌ها در حال طی مراحل ورود هستند.

 

دلیری تاکید کرد: چشم انداز بورس در کشور با حضور شرکت‌های دانش بنیان بهتر می‌شود چرا که در اقتصاد کشور بسیار تأثیر گذار خواهد بود. این شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپی ۷ درصد بورس ایران را به خود اختصاص داده اند.

 

دستیار ویژه معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: ارزش ۳۵ شرکت دانش بنیان در بورس در ابتدای سال ۹۸ برابر با ۲۸ هزار میلیارد تومان بوده در حالیکه با رشد صورت گرفته در اردیبهشت ۹۹ به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->