به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی، افزود: در هزار و هفتصد و هفتاد و ششمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی این دانشگاه، مرحومه «دلشاد پیروی» معرفی شده از بیمارستان شهید هاشمینژاد مشهد پس از تایید مرگ مغزی و کسب رضایت خانوادهاش، در بیمارستان منتصریه این شهر زیر عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی ادامه داد: کبد این بانوی مرگ مغزی در بیمارستان منتصریه به مردی ۵۵ ساله ساکن مشهد که از نارسایی کبد در رنج بود، اهدا و پیوند شد.
مسوول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: قرنیههای زنده یاد پیروی نیز برای پیوند به ۲ نفر در بانک چشم این دانشگاه و قسمتی از پوست وی برای پیوند به بیماران بستری در بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد ارسال شد.
واحد پیوند اعضا از بیماران مرگ مغزی دانشگاه علوم پزشکی مشهد که شمالشرق کشور را زیر پوشش دارد، از سال ۱۳۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است.