اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

کشف سلول‌ شناسایی طعم ها

  • کد خبر: ۳۸۹۴۵
  • ۲۵ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۹
کشف سلول‌ شناسایی طعم ها
محققان نوعی از سلول های مربوط به گیرنده های چشایی کشف کرده اند که می تواند تمام طعم های شور، تلخ، شیرین، ترش و دلپذیر را شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهان انسان گیرنده های چشایی چند کاره ای وجود دارند که می توانند  ۴ طعم متفاوت را شناسایی کنند.

بیشتر سلول های مربوط به گیرنده های چشایی فقط یک طعم خاص مانند تلخ، شیرین  یا ترش و شور را شناسایی کنند. اما سلول هایی که به تازگی کشف شده اند قادر به شناسایی طعم شیرین، ترش و تلخ هستند. تاکنون سلولی با چنین قابلیت هایی رصد نشده بود.

گیرنده های چشایی از سه نوع سلول ساخته شده اند که در کل طعم غذا را مشخص می کند.

نوع نخست به عنوان سلول های پشتیبان عمل می کند. نوع دوم طعم تلخ، شیرین و یا طعم لذت بخش را شناسایی می کند.  نوع سوم نیز طعم های شور و ترش را شناسایی می کند.

اما مطالعات روی موش ها یک بستر ناشناخته از سلول های نوع سوم را شناسایی کرد که به طور وسیع تمام طعم ها را شناسایی می کند.

این سلول ها دو مسیر سیگنال دهی متفاوت دارند که به آنها اجازه می دهد از یک مسیر ترشی و شیرین و از مسیر دیگر تلخی و لذت بخش را شناسایی کنند. این تحقیق نخستین شواهد فیزیکی از گیرنده چشایی وسیعی است که از چند نظریه مختلف پشتیبانی می کند. 

هرچند هنوز هم نمی توان سهم آنها در میزان حساسیت چشایی را تعیین کرد اما انتظار می رود سهم سلول ها در این روند قابل توجه باشد. کشف جدید چشم اندازی به چگونگی ارسال اطلاعات به مغز و فراوری آنها فراهم می کند و همچنین نشان می دهد گیرنده های چشایی ساختار بسیار پیچیده ای دارند.

این تحقیق در ژورنال PLOS Geneticsمنتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->