گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور
سرخط خبرها

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

  • کد خبر: ۳۹۸۹۸
  • ۳۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۱۱
نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس
براساس گزارش رسمی وزارت راه و شهرسازی در ۱۲ ماه منتهی به تیرماه سال جاری کمترین رشد ماهیانه متوسط قیمت مسکن شهر تهران در شهریور ماه ۱۳۹۸ به میزان ۳.۵- درصد و بیشترین رشد در خرداد ۱۳۹۹ به میزان ۱۲.۱ درصد به ثبت رسیده است؛ در این بازه زمانی متوسط رشد قیمت مسکن پایتخت به صورت ماه به ماه قبل ۳.۸ درصد بوده است.

به گزارش شهرآرا، متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی آپارتمانی شهر تهران در تیرماه سال جاری ۲۰.۹ میلیون تومان بوده که نسبت به ماه قبل ۱۰ درصد و نسبت به ماه مشابه سال قبل ۵۴.۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.

 

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

 

طبق اعلام دفتر اقتصاد مسکن وزارت راه و شهرسازی، میانگین رشد متوسط قیمت مسکن به صورت ماه به ماه قبل برای یک دوره ۱۲ ماهه منتهی به تیرماه سال ۱۳۹۹ در شهر تهران ۳.۸ درصد بوده است. در این بازه زمانی، متوسط قیمت مسکن در خرداد ماه ۱۳۹۹ بیشترین رشد معادل ۱۲.۱ درصد و کمترین رشد را در شهریور ماه ۱۳۹۸ به میزان ۳.۵- درصد نسبت به ماه قبل تجربه کرد.

 

میانگین نرخ رشد ۱۲ ماهه قیمت مسکن در شهر تهران منتهی به تیرماه ۱۳۹۹ حدود ۵.۸ درصد بوده است.

 

همچنین حجم نقدینگی معاملات انجام شده در تیر ماه ۲۵ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۵۸ درصد افزایش نشان می دهد.

منطقه ۱۸ ارزانترین منطقه تهران

معاملات انجام شده به تفکیک مناطق شهری در تیرماه ۱۳۹۹ حاکی از آن است که از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران منطقه ۱ با میانگین قیمت ۴۵ میلیون و ۳۲۰ هزار تومان بیشترین و منطقه ۱۸ با ۹ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان کمترین متوسط قیمت را داشته‌اند.

 

مناطق ۱، ۳، ۲، ۶ و ۵ به ترتیب مناطقی هستند که متوسط قیمت مسکن در آنها از میانگین قیمت شهر تهران (۲۰.۹۹ میلیون تومان) بیشتر بوده است.

پایین ترین نرخ رشد سالیانه قیمت در منطقه یک

بیشترین نرخ رشد متوسط قیمت در تیر ماه سال ۱۳۹۹ نسبت به ماه مشابه سال قبل مربوط به منطقه ۶ به میزان ۶۵.۳ درصد و کمترین مقدار افزایش مربوط به منطقه ۱ به میزان ۴۲.۲ درصد بوده است.

 

بررسی متوسط قیمت مسکن بر اساس متراژ های مختلف واحدهای مسکونی نشان می دهد قیمت در تیرماه سال جاری در کلیه بازه ها دارای رشد بوده و واحدهای مسکونی با متراژ ۱۶۰ تا ۱۸۰ متر مربع بیشترین رشد قیمت را به میزان ۶۵.۴ درصد و واحدهای با متراژ ۱۴۰ تا ۱۶۰ مترمربع کمترین رشد قیمت را معادل ۴۲.۱ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کرده‌اند.

تعداد معاملات ۱۴.۳ هزار فقره

در تیرماه ۱۳۹۹ تعداد کل معاملات مسکن شهر تهران به ۱۴ هزار و ۳۰۰ واحد رسید که نسبت به خرداد امسال ۲۹.۶ درصد و در مقایسه با تیرماه پارسال ۱۹۲.۴ درصد رشد نشان می‌دهد.

 

نمودار نوسانات بازار مسکن در یک سال اخیر+ عکس

 

بررسی توزیع فراوانی آن دسته از معاملاتی که در سامانه ثبت معاملات املاک کشور به طور صحیح ثبت شده‌اند حاکی از آن است که از میان مناطق ۲۲ گانه شهر تهران منطقه ۵ با ۱۸۴۱ فقره معامله و سهم ۱۵.۸ درصدی از کل معاملات تیرماه تهران بیشترین سهم از معاملات را به خود اختصاص داده است و پس از آن مناطق ۴، ۲ و ۱۰ به ترتیب با سهم ۹.۲، ۸.۸ و ۸.۵ درصدی از کل معاملات تیرماه در رده‌های بعدی قرار دارند. از طرف دیگر منطقه ۱۹ با ۷۰ فقره معامله و سهم ۰.۶ درصدی کمترین سهم از تعداد معاملات تیرماه تهران را به خود اختصاص داده است.

 

لازم به ذکر است که تنها شش منطقه از شهر تهران شامل مناطق ۵، ۴، ۲، ۱۰، ۱۴ و ۷ بیش از نیمی از کل معاملات انجام شده در تیر ماه معادل ۵۴.۸ درصد را به خود اختصاص داده‌اند.

 

در تیرماه ۱۳۹۹ از نظر رشد تعداد معاملات انجام شده، منطقه ۱۳ بیشترین رشد را به میزان ۲۹۰ درصد و منطقه ۲۰ کمترین رشد را معادل ۲۷.۵ درصد نسبت به تیرماه سال قبل تجربه کردند.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->