پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کابوس بورس این هفته تمام می‌شود؟

  • کد خبر: ۳۹۹۲۶
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
کابوس بورس این هفته تمام می‌شود؟
در آخرین هفته معاملاتی مرداد، شاخص کل بورس تهران با افتی ۱۱درصدی نسبت‌به هفته گذشته به سطح یک‌میلیون و ۷۵۷هزار واحدی سقوط کرد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ در آخرین هفته معاملاتی مرداد، شاخص کل بورس تهران با افتی ۱۱درصدی نسبت‌به هفته گذشته به سطح یک‌میلیون و ۷۵۷هزار واحدی سقوط کرد. این در حالی بود که در هفته قبل‌تر، شاخص کل ریزش ۲.۹ درصدی را تجربه کرده بود و بسیاری از معامله‌گران بازار سرمایه انتظار داشتند روند‌های مثبت را تجربه کنند.
اما در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم شاخص‌های بورسی با سرعت بیشتری پایین آمد و افت ۱۱ درصدی برای شاخص کل بورس روی تابلو‌ها نقش بست و درواقع طی یک هفته شاخص از سطح یک‌میلیون و ۹۷۵ هزار واحدی با ۲۱۸ هزار واحد سقوط به سطح یک‌میلیون و ۷۵۷ هزار واحدی رسید. ارزش سبد سهام عدالت ۵۳۲هزار تومانی نیز با حدود ۱۳ درصد سقوط به ۱۶میلیون و ۸۲۲هزار تومان رسید. همچنین ارزش هر واحد دارا یکم با بیش از ۸ درصد کاهش نسبت به هفته گذشته به ۱۸هزار و ۳۱۴تومان رسید.

طی هفته‌ای که بورس کاملا قرمزپوش بود و سقوط ۱۱ درصدی را به ثبت رساند، برخلاف رویه معمول در سال ۹۹ دیگر بازار‌ها رشد کردند. در هفته منتهی به روز پایانی مرداد، طلا و دلار به‌ترتیب با بازدهی ۲.۳ و ۲ درصدی، بیشترین بازدهی هفتگی را نسبت به دیگر بازار‌ها داشتند.
قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار در این هفته ۲۴ هزار تومان رشد کرد و معامله‌گران بازار فلزات زردرنگ در این هفته طلا را ۲.۳ درصد گران‌تر از هفته گذشته خریدوفروش کردند. دلار نیز در این هفته ۴۵۰ تومان گران شد که رشد ۲ درصدی را برای فعالان این بازار به همراه داشت.


پیش‌بینی روند بورس

اصلاح یا ریزش شاخص‌های بورس در ۲ هفته اخیر با جرقه اختلاف میان ۲ وزارتخانه نفت و اقتصاد بر سر عرضه صندوق دارا دوم شکل گرفت و بعد با عرضه ۳۰درصد دوم سهام عدالت تشدید شد. درواقع بروز ناهماهنگی ساختاری میان مسئولان موجب افزایش نااطمینانی در بازار شد.

با این حال اغلب کارشناسان معتقدند دولت مجبور است حمایت خود از بازار سرمایه را ادامه دهد؛ چراکه هدفش تامین مالی و جبران کسری بودجه ازطریق بورس است و در این راستا چاره‌ای جز رونق‌بخشی به بازار ندارد. نمی‌توان نقش دولت را در ریزش ۱۴ درصدی بازار طی ۲ هفته اخیر نادیده گرفت و تصمیم‌های متزلزل دولت در این زمینه را بی‌اثر دانست. علی‌رغم تشکیل صف‌های فراوان فروش در آخرین روز معاملاتی هفته گذشته، می‌توان به بهبود روند معاملات در هفته جاری امیدوار بود. آخرین‌باری که بورس چنین ریزشی را تجربه کرد، بلافاصله توانست رشد ۱۶ درصدی را رقم بزند. از این رو می‌توان امیدوار بود که از ابتدای هفته پیش رو روند‌ها در بازار دوباره صعودی شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->