پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

احتمال تعطیلی موقت ۱۰۰ آژانس مسافرتی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۳۹۹۶۹
  • ۰۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
احتمال تعطیلی موقت ۱۰۰ آژانس مسافرتی در خراسان رضوی
سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی از ارسال درخواست بیش از ۱۰۰ آژانس مسافرتی سطح استان برای تعطیلی موقت به دلیل شرایط ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، مجید فرقانی درخصوص وضعیت آژانس‌های مسافرتی استان در پایان ششمین ماه از شیوع کرونا، ضمن بیان این که خسارات برآوردشده صنعت گردشگری در کل ایران رقمی حدود ۱۲هزار میلیارد تومان بوده و تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد آن سهم استان خراسان رضوی است، اظهار کرد: علی‌رغم صحبت‌های انجام گرفته و مصوبات، دفاتر خدمات مسافرتی تاکنون هیچ مبلغی بابت کمک‌های مالی دریافت نکرده‌اند. هم‌چنین اخیرا گفته شده که اماکن اقامتی مانند هتل‌ها از پرداخت مالیات ارزش افزوده معاف شوند. این در حالی است که برای دفاتر خدمات مسافرتی چنین موضوعی در نظر گرفته نشده است؛ لذا خواسته ما این است که دفاتر خدمات مسافرتی همچون دیگر تاسیسات اقامتی از این معافیت برخوردار شوند.

وی با اشاره به این که بیش از ۹۰ درصد دفاتر خدمات مسافرتی استان در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات ثبت نام کرده‌اند، افزود: از موضوع خود بیمه که بگذریم، گاه بانک‌ها آن‌قدر مسئولان دفاتر خدمات مسافرتی را درگیر کاغذبازی و سنگ‌اندازی‌هایشان کردند که برخی دفاتر از دریافت تسهیلات پشیمان شدند.

سخن‌گوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی گفت: ما در استان حدود ۴۷۸ دفتر خدمات مسافرتی تحت نظر میراث فرهنگی داریم که در حال حاضر فعال هستند. ولی تعدادی از آژانس‌ها به خاطر شرایط فعلی تقاضای تعطیلی موقت کرده‌اند و در حال حاضر تعداد این درخواست‌ها به بیش از ۱۰۰ آژانس می‌رسد؛ بنابراین تقریبا ۸۰ تا ۹۰ درصد دفاتر مسافرتی در ظاهر فعال‌اند، ولی عملا به دلیل وضع موجود تعطیل هستند و فعالیتی ندارند.
 
وی در خصوص تسویه حساب ایرلاین‌ها با دفاتر خدمات مسافرتی به دلیل لغو خدمات سفر با شیوع کرونا ادامه داد: برخی از شرکت‌های هواپیمایی تاکنون تسویه حساب خود را انجام دادند. با این حال بعضی از شرکت‌های خارجی این کار را انجام نداده و آن را به بعد موکول کرده‌اند. از سوی دیگر موضوع اصلی این است که ما از ۶ ماه گذشته هیچ‌گونه درآمدی نداشتیم که به امید آن بخواهیم حتی هزینه‌های ثابت خود مانند اجاره‌بها، حقوق کارکنان و مالیات را پوشش دهیم.

فرقانی پیرامون ابلاغیه «تسهیل شرایط فعالیت تاسیسات گردشگری و دفاتر خدمات مسافرتی در دوران شیوع کرونا» افزود: در بخش‌نامه‌ای که میراث فرهنگی استان آن را ابلاغ کرده است، بند‌هایی در رابطه با فعالیت دفاتر خدماتی استان آمده که با امضای معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی و گردشگری به دست ما رسیده است. از برخی بند‌های آن می‌توان به اجازه موافقت با تعطیلی دفاتر خدمات مسافرتی استان در صورت درخواست، تعدیل متراژ واحد‌ها و استفاده از واحد‌های اداری در صورت تایید اداره میراث فرهنگی و گردشگری، امکان استفاده از اجاره‌نامه‌های ثبتی ساده در دفاتر املاک و امکان پرداخت ضمانت‌نامه‌ها تماما به صورت سفته اشاره کرد.

سخنگوی انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی خراسان رضوی بیان کرد: پیش‌بینی ما این است که حداقل تا عید سال جدید هیچ تغییری در اوضاع ایجاد نمی‌شود و احتمال زیاد تعطیلات عید سال آینده را نیز همچون امسال از دست خواهیم داد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->