گم شدن جنین‌ها پای بازرسان وزارت بهداشت را به بیمارستان باز کرد اغفال دختر جوان توسط ۲ موادفروش شیطان‌صفت تاکید رییس سازمان محیط زیست بر نگاه کارشناسی در حفظ غار‌ها دستگیری قاتل فراری به جرم کشتن برادر قاتل الهه حسین‌نژاد به قصاص محکوم شده است نه اعدام «غفلت و بی‌توجهی»، شایع‌ترین نوع کودک‌آزاری و «انزوای اجتماعی»، مهم‌ترین نوع مشکلات ارتباطی کودکان سند مالکیت چند بنای مهم تاریخی به دستگاه‌های متولی اهدا شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) وصول جریمه ۲ میلیارد ریالی از شکارچیان غیرمجاز در تهران بازنگری در سهمیه‌های کنکور در صورت تصویب از سال آینده اعمال خواهد شد قرارداد کار معین برای ۳۲ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی از مهر ۱۴۰۴ اجرا می‌شود جاده چالوس مسدود شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت شهریه در مدارس هیئت امنایی پذیرش شکست مهم‌ترین درسی است که دانش آموز در مدرسه باید یاد بگیرد رأی پرونده قتل مرحومه «الهه حسین‌نژاد» صادر شد وقتی مرگ پُست می‌شود | ۱۱ باند فروش مواد در شبکه‌های اجتماعی لو رفتند آمادگی ۱۱۸ بیمارستان در مناطق مرزی برای خدمت‌رسانی در اربعین توصیه رئیس اورژانس کشور برای سفر ایمن زائران اربعین ۵.۵ میلیون ایرانی دچار کم شنوایی هستند افزایش ۲۰ تا ۳۰ درصدی انواع دارو‌های بیماران خاص در فصل تابستان در مشهد ۱۸ کشته و ۵۰ نفر مفقود در حادثه غرق شدن کشتی در شرق لیبی رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی: به اتباع غیرمجاز خدمات اربعین ارائه نمی شود کشف ۹۵ تُن مواد مخدر و انهدام ۷۰۰ باند | سرکرده باند ملقب به «دیوانه کویر» به هلاکت رسید طلای جهانی در دستان نوجوان مشهدی | گفت‌وگو با علی‌اکبر نوراللهی، افتخار زیست‌شناسی ایران چه کسانی می‌توانند بدون کنکور به دانشگاه فرهنگیان بروند؟ + جزئیات آیا خط ۲ مترو اصفهان از وسط مسجد جامع رد می‌شود؟ وضعیت بسیار نگران‌کننده تأمین آب مشهد | تنش آبی مشهد به مرز بحرانی رسید؛ فقط ۶ درصد آب در سد دوستی باقی مانده است هشدار نماینده مجلس درمورد خشک شدن رودخانه قزل‌اوزن کردستان وعده معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درمورد سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ مهارت‌محوری دانش آموزان در دستورکار آموزش و پرورش
سرخط خبرها

اعلام تاریخ انتشار دفترچه استخدامی آموزش وپرورش

  • کد خبر: ۴۰۱۴۴
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۷
اعلام تاریخ انتشار دفترچه استخدامی آموزش وپرورش
مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، گفت: تا دهم شهریور امسال دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سایت سنجش درج و منتشر خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش، گفت: تا دهم شهریور امسال دفترچه آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سایت سنجش درج و منتشر خواهد شد.

یارمحمد حسین‌بُر افزود: همه فارغ التحصیلان دانشگاهی که دارای شرایط مندرج در این دفترچه هستند می‌توانند برای شرکت در آزمون استخدامی آموزش و پرورش ثبت نام کنند.

او، از متقاضیان خواست که در زمان اعلام شده به نشانی www.sanjesh.org مراجعه کنند و گفت: فارغ التحصیلان دانشگاهی که دارای شرایط مندرج در این دفترچه هستند می‌توانند براساس طرح طبقه بندی مشاغل معلمان و نیاز آموزش و پرورش در مناطق مختلف، برای شرکت در این آزمون ثبت نام کنند.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه زمان برگزاری آزمون در دفترچه قید می‌شود، گفت: مطابق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، پذیرفته شدگان این آزمون بعد از گذراندن دوره یک ساله مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی، می‌توانند به عنوان همکار فرهنگی در اول مهرماه ۱۴۰۰ مشغول به کار شوند.

حسین‌بُر گفت: طبق هماهنگی به عمل آمده با سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری استخدامی کشور، امسال مجوز‌های استخدامی خوبی برای وزارت آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است.

او افزود: برای دانشجویان متعهد خدمت که از طریق آزمون سراسری وارد دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی می‌شوند، ۲۰ هزار ردیف استخدامی و برای ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان یا دوره مهارت آموزی یک ساله نیز ۲۷ هزار و ۳۰۰ ردیف تخصیص داده شده است که ۵ هزار ردیف باقی مانده از آزمون قبلی نیز به این مرحله اضافه می‌شود.

حسینی بُر ادامه داد: همچنین توانستیم ۲۵ هزار و ۴۹۷ ردیف برای قانون الحاق تعیین تکلیف معلمان حق‌التدریس و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی تخصیص دهیم که آزمون آن‌ها برگزار و اعلام نتیجه نیز شده است.

او گفت: نیرو‌های حق التدریسی که مشمول هستند نیز بعد از اعلام نتیجه انجام شده، بر اساس امتیازات فضلی رتبه بندی خواهند شد و ۲۵ هزار و ۴۹۷ نفر از مشمولین این قانون از مهرماه برای گذراندن دوره یک ساله وارد دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی می‌شوند.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بر اساس شاخص‌های سازمان اداری و استخدامی، هم اکنون نزدیک به ۱۹۷ هزار معلم کمبود داریم و برای رفع این مشکل باید مدل نیروی انسانی خود را تغییر دهیم که در همین راستا در ستاد ساماندهی نیروی انسانی، مدل تامین نیروی با ۱۵ مولفه تهیه و مورد تایید وزیر آموزش و پررش نیز قرار گرفته که می‌تواند موجب کاهش مشکلات ما در این حوزه باشد.

حسین بُر افزود: یکی از دلایل اصلی این کمبود، ایجاد کلاس‌های کم جمعیت در کشور به منظور افزایش پوشش تحصیلی دانش آموزان است که این اقدام بسیار با اهمیت بوده.

او در بخشی از سخنان خود به برخی از دغدغه‌های وزیر آموزش و پرورش برای شروع سال تحصیلی جدید نیز اشاره کرد و گفت: از نظر او شرایط سال تحصیلی جدید ویژه و غیر قابل پیش بینی است و توصیه‌ای که به همه ادارات آموزش و پرورش در سراسر کشور دارند این است که باید برای شرایط متفاوت آمادگی داشته باشیم.

مدیرکل امور اداری و تشکیلات وزارت آموزش و پرورش گفت: تاکید وزیر آموزش و پرورش این است که باید این دغدغه در همه مدیران مدارس ما وجود داشته باشد که آموزش حتی برای یک روز هم تعطیل نشود.

حسین بُر، برخورداری همکاران از مهارت کافی برای برقرای ارتباط در زیست بوم جدید را از دیگر دغدغه‌های وزیر دانست و گفت: آموزش معلمان و توانمند سازی آن‌ها برای استفاده از ظرفیت‌های فضای مجازی برای آموزش، بسیار مهم است و همه معلمان و مدیران باید از این توانمندی برای شروع سال تحصیلی برخوردار شوند.

مدیرکل امور اداری وزارت آموزش و پرورش گفت: مقام عالی وزارت ارزیابی صاحب نظران و افکار عمومی از عملکرد آموزش و پرورش را در شرایط کرونایی و در پایان سال تحصیلی جاری مطلوب دانسته و تاکید دارند که در سال جدید باید با آمادگی کامل به استقبال شرایط برویم و با استفاده از نیرو‌های توانمند و محتوای تولید شده با کیفیت و همچنین برقراری ارتباط دو سویه بین معلم و دانش آموز بر کیفیت تعلیم و تربیت بیافزاییم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->