فرماندار مشهد: مردم نگران تأمین آرد و نان در ایام دهه پایانی صفر نباشند | به دلیل مغایرت در تقویم قطعی برق، از مردم عذرخواهی می‌کنیم + فیلم پیام رئیس شورای شهر اسلامی مشهد به مناسبت روز خبرنگار و تجلیل از اصحاب رسانه استقرار ۱۴۵ دستگاه دوچرخه بایدو در بوستان‌های بانوان شهر مشهد استاندار خراسان رضوی: مشکلات طرح بلندمرتبه‌سازی مشهد به‌زودی حل خواهد شد کیفیت هوای مشهد در مرز «قابل‌قبول» (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) گزارش شهرآرا از چالش‌های مسافران مسیر میدان شهدا تا خیابان «شهید حسینی محراب» عملیات اجرایی ساخت خطوط قطار شهری مشهد ادامه دارد سرپرست اداره کل امور مالی و ذیحساب شهرداری مشهدمقدس منصوب شد توسعه فضا‌های ویژه بانوان در منطقه ۷ شهرداری مشهد| پارک ۵.۵ هکتاری «طرق» تا یک ماه دیگر افتتاح می‌شود + فیلم سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر
سرخط خبرها

مطالبه دادستانی از استاندار برای نظارت بر اجرای کامل مفاد تفاهم نامه کشف رود

  • کد خبر: ۴۰۶۱۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۶
مطالبه دادستانی از استاندار برای نظارت بر اجرای کامل مفاد تفاهم نامه کشف رود
جانشین معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستان مرکز استان خراسان رضوی گفت:با مدیرانی که بر اساس اعلام استانداری نسبت به اجرای بند‌های تفاهم نامه کشف رود اقدام ننمایند، برخورد خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، قاضی بهشتی توندری  گفت: کشف رود کماکان به عنوان یکی از معضلات مهم و چالش‌های زیست محیطی شهر و استان می‌باشد و بسیاری از دستگاه‌ها به تعهداتی که در حضور استاندار پذیرفتند عمل نکرده اند.

وی ضمن مطالبه از مدیران عامل آب منطقه‌ای و آبفای مشهد بر اجرای تعهداتشان، گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، مقرر گردید با ایجاد تصفیه خانه‌های جدید و ارتقای تصفیه خانه‌های موجود در این بستر، فاضلاب جاری در کشف رود جمع آوری و تبدیل به پساب استاندارد گردد تا بتوانیم در حوزه فضای سبز از آن استفاده نماییم و همچنین حق آب بران کشف رود، نسبت به استفاده از آن اقدام نمایند که تاکنون در این زمینه کاری صورت نپذیرفته است و بخشی نگری بر نگاه مدیران مزبور حاکم است و اراده عملی برای حل مشکل کشف رود ندارند.

وی تصریح کرد: از معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار که بر اساس توافق نامه بعنوان مرجع حل اختلاف بین طرفین انتخاب شده است می‌خواهیم که نسبت به مطالبه و نظارت بر اجرای بند‌های این تفاهم نامه اقدام نمایند تا بتوانیم شاهد فضای بهتری باشیم.

بهشتی با تاکید بر اجرای بند‌های این تفاهم نامه توسط تمامی دستگاه ها، ادامه داد: چنانچه فاضلاب جاری در کشف رود ادامه داشته باشد در زمینه احیای این رودخانه میراثی، شاهد توفیقاتی نخواهیم بود.

قاضی بهشتی توندری با اشاره به اینکه فاضلاب جاری در کشف رود یکی از مصادیق تهدید بهداشت عمومی و از مصادیق تضییع حقوق عامه است، گفت: دادستانی برای بهتر شدن مسیر ساماندهی کشف رود با مدیرانی که نسبت به اجرای بند‌های تفاهم نامه افدام ننمایند، و عملا موجب تضییع حقوق عامه شوند برخورد خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری مشهد با کاشت درختان و شروع به ساماندهی بخشی از رودخانه و شروع عملیات اجرایی مدل دوم سپتاژ و انجام مطالعات ساماندهی به بسیاری از تعهدات خود عمل کرده است، گفت: از متولیان آب تقاضا داریم پای کار بیایند و به تعهداتشان عمل کنند در غیر این صورت باید استانداری ورود پیدا کند و اگر استانداری نتوانست موضوع را مرتفع نماید حوزه دادستانی که وظیفه احیای حقوق عامه را برعهده دارد موضوع را پیگیری خواهد کرد و باید پاسخگوی دادستانی به عنوان مطالبه گر حقوق مردم باشند.

موانع فیزیکی، مانع فعالیت موتور پمپ‌ها در کشف رود


در ادامه این بازدید معاون خدمات شهری شهرداری مشهد در خصوص ساماندهی و احداث فضای سبز در بستر کشف رود گفت: کل اراضی واگذار شده به شهرداری مشهد ۸۱ کیلومتر است که حدود ۱۱۴۰ میلیارد ریال تعهداتی است که تاکنون توسط شهرداری ایجاد شده است.

مهدی یعقوبی افزود: در این خصوص دو پروژه اصلی همچون تصفیه خانه سپتاژکه با حدود ۷۴۰ میلیارد ریال قرارداد، منعقد شده که با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در طی این ۱۸ ماه اجرایی می‌شود و همچنین تصفیه خانه چرمشهر که ضمن پیگیری‌های به عمل آمده، امید است شرکت شهرک‌های صنعتی بتواند فاز دوم تصفیه خانه را ظرف چند ماه آتی به بهره برداری برساند.

وی گفت: به طور جدی پیگیر هستیم تا ساماندهی بستر رودخانه را براساس ضوابط مهندسی رودخانه که مد نظر شرکت آب منطقه‌ای است را انجام دهیم و در حال حاضر محدوده کلات تا خین عرب به طول حدود ۴۰۰۰ متر را شروع کرده‎ایم و همزمان قازقان احمداباد به سمت چرمشهر را نیز در دستور کار قرار داده ایم که حدود ۵ میلیارد تومان هزینه ساماندهی بستر این محدوده مطابق مطالعات مهندسی رودخانه است.

معاون شهردار مشهد تصریح کرد: یکی از مباحث مهم در کشف رود، جمع آوری موتور پمپ‌ها و جلوگیری از تصرف بستر رودخانه است که طبق فراخوانی که انجام شده، شرکت پیمانکار واجد شرایط بکارگیری شده و بر اساس مجوز‌های اخذ شده از دستگاه قضائی بزودی برخورد لازم با آن دسته از متخلفینی که اقدام به نصب موتور پمپ‌های غیرمجاز نموده اند و در اراضی بستر رودخانه تصرفاتی ایجاد نموده اند صورت خواهد پذیرفت و ضمن جمع آوری موتورپمپ‌ها و رفع تصرف، به دستگاه محترم قضائی معرفی خواهند گردید. در این راستا تاکنون اخطار‌های لازم به متخلفین و متصرفین داده شده و تعدادی موتورپمپ نیز از محل خارج شده است. همچنین تاکنون ۲۱ مورد تخلیه نخاله در کشف رود، کشف و متخلفین به دستگاه‌های نظارتی مرتبط معرفی و برخورد لازم با ایشان صورت پذیرفته است.

وی خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از ورود موتور پمپ‌ها علاوه بر حفاظت فیزیکی، موانع فیزیکی همانند دیوار‌های خود ایستا و نیوجرسی‌هایی که برای قطع کردن مسیر نیاز است در حال نصب می‌باشد که از دسترس متخلفین به کشف رود نسبت به برداشت فاضلاب و تصرف بستر و... جلوگیری خواهد نمود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->